Şimdi Ara

....MERCEDESE LPG MONTAJI ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKESE KOLAY GELSİN 1990 MODEL 190 E MERCEDESİME LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM. GERÇİ FORUMDAN BAYA Bİ ARAŞTIRMA YAPTIM AMA O KADAR YAZININ İÇİNDE KAYBOLMAMAK KOLAY DEĞİL. O YÜZDEN DAHA KARAR VEREMEDİM. ARACIMA SIRALI SİSTEM TAKILMIYORMUŞ ONU ÖĞRENDİM O YÜZDEN 500-750 CİVARI TUTUYOR AMA MARKA KONUSUNDA KARAR VEREMEDİM. İZMİRDE OTURUYORUM VE HAFTAYA BU İŞİ BİTİRMEK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEK BİLGİLERİ VE ÖNERİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. AYRICA DAHA ÖNCE MERCEDESE LPG TAKTIRMIŞ ARKDAŞLARDAN DA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞMALARINI BEKLİORUM TEŞŞEKÜRLER....

• aracınız 1.8 mi?2.0 mı?

eğer 2.0 motorsa sıralı takılıyor diye biliyorum.
  • araç 2000 motor düz vitestir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragornn

araç 2000 motor düz vitestir.

bi arkadaşımda 91 model 2.0 190e var.(klimalı)

sıralı sistem lpg taktırdı.sen iyice araştır bence.
  • sorduğum ustalar sıralı sistem takılmıyor dior bunlara ama daha dikkatli araştıracağım
  • ARKADAŞLAR AZ ÖNCE İZMİR ANADOLU CADDESİNDEKİ BİR DÖNÜŞÜM SERVİSİNDEN 650 LİRA TEK NOKTA BRC FİAT ALDIM NE DERSİNİZ SİZCE BRC VE FİAT UYGUNMUDUR ARKADAŞLAR
  • ARKADAŞLAR UMARIM YARDIMCI OLUSUNUZ ÇÜNKÜ YARINA GİDİP TAKTIRMAK ZORUNDAYIM PAZARTESİ ARACIMIN MUAYNE SÜRESİ DOLUYOR İKİSİNİ AYNI ANDA ARADAN ÇIKARTMAK İSTİYORUM
  • kardeş genel mantık şudur:
    1. araç tek nokta enjeksiyonlu veya demir manifold ise normal enjeksiyonlu(2.nesil) lpg takılıyor. 600 ytl civarı
    2. araç çok nokta enjeksiyonlu ve plastik manifold ise sıralı sistem (3.nesil) lpg takılıyor.1200-1800 ytl civarı

tabi durumun 1. ise sen genede sıralı takabilirsin, ama durumun 2. ise normal takamazsın.

bilmem yardımcı oldum mu?
  • sn asbengü araç çok noktadan enjeksiyonlu plastik manifoltlu neden normal sistem takılamaz metal olunca takılıyor ne far var arada metal daha ağır olduğu için mi normal sistemi kabul ediyor saygılar
  • araç servise gösterildi ve 2. nesil BRC takılacak büyük ihtimal bu konuda yorumlarınız nasıl Sizce BRC iyi bir seçimmi ??ilerde sorun yaşamak istemiyorum ama tabiki riskleride göz alıyorum
  • eger taktırmadıysan ben zavoli taktır derim.

benim eski aracımda mercedesti.

cunku aracınız mekanik enjeksiyonlu yani tek nokta enjeksiyonlu.

bu araclarda patlatma denen bir hadise oluyor ve bunun önlemek için de emilatör takılması gerekiyor.

bu noktada www.zavoli.com.tr den izmirdeki distribütörü aramanı tavsiye ederim, fiyatı da uygun bence.

yine de karar senin. cunkku bahsettigin marka da italyanlar arasında iyi markalardan biri.
  • bir de mersedeslerde her silindirde emjektör olan Ke-jetronik (K-jetronik) yakıt besleme sistemleri var. bunlara hangi lpg takılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.