Şimdi Ara

Merceksiz farlara ve sis farlarına xenon taktıranlar mesajınız var! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben sari sis lambalarini beyaza cevirmekten vazgectim. Sari renkte sisli havada daha iyi aydinlatiyormus.
  • Ben de Sayın Set gibi düşünüyorum.Özellikle çakma xenonların ciddi manada yol güveniğini tehlikeye düşürdüğünü düşünüyorum.Çünkü 2-3 saniyede bile yaptığınız hıza bağlı olarak onlarca metre yolalabiliyorsunuz ve tamamen kontrolsuz gidiyorsunuz.

Bence bu durumlarda rahatsızlığımızı Emniyet Müdürlüğünün gerekli yerlerine e-posta Yoluyla şıkayetlerimizi aktarırsak bu konudaki duyarlılığı Trafik Polisler nezdinde arttıracağımızı ümit ediyorum.Çünkü mesele sadece göz almanın ötesinde kazaya sebebiyet verebilecek kadar ciddi bir durumdur.

Saygılarımla.....
  • Artık mercek olsada fark etmiyor otomatik yükseklik ayarlayıcısı gerekiyor...
  • Ben ne gibi bir güzellik katıyor arabaya onu da anlamıyorum. Çakma xenonlar normal Halojen'den daha kötü aydınlatıyor. Çok çiğ görünüyor. Çoğunlukla kırolar tercih ettiği için, bir de kıro damgası yeniyor. Yani hem güzel gözükmüyor, hem rahatsız ediyor, hem halojen kadar iyi aydınlatmıyor, hem de üstüne para veriyorlar. Gerçekten anlamıyorum.

Sis farına beyaz ampül takanlara da çok gülüyorum. Gerçekten sisin içinde kaldıklarında sis farsız araba gibi gidince zekalarını sorgulamayacaklar mı? Gerçekten enteresan. Bu kadar mı cahil olunur diye geçiriyorum içimden.

Sis farını açınca daha mı güzel gözüküyor araba onu da bilmiyorum. Bir de bu neyin görgüsüzlüğüdür? Doğan'da da orjinalden sis farı var. Hani "Bakın bende ne var!" denecek birşey yok. İlla bir artistlik yapılacaksa Led'li gündüz farı taktırın. Çoğu arabada güzel de gözükür. Bizim ailenin arabalarından 89 Alfa 75 itibari ile sis farı vardı. Ben bir kere Saab'da, bir kere Volvo'da bir kere S-Max'da kullandım. Toplam 3 kere işime yaradı. Sis açıkken de aracın daha güzel gözüktüğünü düşünmüyorum. Kaldı ki kime güzel gözükmesini istiyoruz? Diğer erkeklere mi? Hibino muyuz arkadaş? Kızların sis farına baktığı yok çünkü!

• quote:

Orijinalden alıntı: meph

egitimsiz ve fakir olduklari icin alabildikleri ucuz ve kalitesiz arabalara tamamen ozenti bir sekilde "cakma xenon far" taktiran insanlara bence haksizlik yapiyorsunuz ne var bakmayiverin farlarina..

Hay maşallah
  • land cruiser kullanırken aracın önde 500mt mesafeli 260w 2adet hella delici sis farım vardı..

bu tip xenon takan kendinibilmezleri görünce bende direk hellaları yakıyordum

karşı taraf farlarını söndürüyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 24 Eylül 2013; 21:18:31 >
  • ForteVeloce kullanıcısına yanıt
    sen gözlerinin görebildiğine şükret babacan 3.50 nedir.sana ehliyet veriyolarmı gerçekten ya yeminle bu memlekette tesadüfen yaşıyoruz
  • Ben xenon farları inanılmaz derecede sevdiğim halde Civic'e takmıyorum. Ki takarsam da en iyisinden takmayı düşünüyorum.

Farları mercekli yapabilirsem, 10 numara olacak.
  • Hiç üşenmeden BİMER' e oldukça dokunaklı bir şikayet dilekçesi yazdım, kelimeler zihnimden şiir gibi döküldü adeta. Çünkü bu apaçiler uzun yolu ızdıraba çevirdiler kendi adıma

Fazla değil benim gibi 10 kişi daha yazsa inanın dikkate alırlar.En azından ilgili birimlere iletirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

sen gözlerinin görebildiğine şükret babacan 3.50 nedir.sana ehliyet veriyolarmı gerçekten ya yeminle bu memlekette tesadüfen yaşıyoruz

Gözlerim senin gözlerinden daha iyi görebiliyordur buna emin olabilirsin
  • ayranı yok içmeye atla gider ....... tabiri bu kişiler için kullanılır. Birde vay efendim benim kulaklar niye çınlıyor diye gece boyu düşünürler.
  • Artık 100-150 Tl'ye hemen hemen her yerde çakma Xenon takıyorlar ne bekliyorsunuz ki?
  • bekladiğimiz tek şey başkalrına zarar vermemeleridir iş olsun diye takıp insanların gözlerine ve hayatlarına kast etmemeleridir .

bir arkadaşımız yazmıştı yasaklanıp kaldırılmaları daha doğru olur yada arac muayenelerinde söktürülmeleri dahada isabetli olur
  • Kasten adam öldürmeye teşebbüs başka izahı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan juke binip bütün aydınlatmaları açanlara ne demeli toplam 6 adet lamba yanıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Sis farının açılmasını sevmeyen kesim 2 ye ayrılır.

1- Gerçekten rahatsız olanlar
    2- Aracında sis farı olmadığından, sis farı görünce rahatsız olanlar

benimda aracımda sis farları yok ne yani sis farı olan diğer araçları kıskanıyormuyum yani.. sağlıklı düşünün bence sis farı sadece yağmurlu ve sisli havalarda açılmalıdır. bu kurallara uymayanlarda ağır kırodur.

Sis farları yağmurda kesinlikle acilmamali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekzoz ve standart dışı zenon yada sisfarlarını anormal derecede takdıranları ALLAHA havale ediyorum

ayrıca bunları takan montajcılarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Bu konudan ben de çok muzdaribim.
    Set'e katılıyorum,lütfen takmayın şunları ya.
    Aracınız merceksiz xenonlarla,arka sis farları açık gezince daha güzel olmuyor.

Ahhh ahhhh, valla doğru diyosun,hele hele arka sisler açık gezenler var,inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayır arka sisleri açmak sürücüye ne yarar sağlıyor anlamak mümkün değil...

konuyu görünce dayanamadım, 2 yıllık alıntı yapıyorum:

arka sis farını açık gezenlere karşı, megane ve symbol'ün arka sis farlarını iki tarafta da açtırdım. normalde sadece bir tarafta var çünkü arka sisler. neyse, arka sis farı açık birini görünce geçiyorum önüne, hafif hafif basıyorum frene ve açıyorum arka sisleri. o benim önümde ne kadar kör ettiyse beni, ben de o kadar kör ediyorum onu ve basıp gidiyorum.

• Bu konuya iletilsin diye mesaj yazsan, mesela o an gördüğümde uzunları yakıp arabada ettiğim sayısız tum uzak geçmiş anmalarımı sınırsız ban yerim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Nissan juke binip bütün aydınlatmaları açanlara ne demeli toplam 6 adet lamba yanıyor!

park ampülleri turuncu,
    kısalar çakma xenon,
    sisler sarı.

maksim gazinosu'na hoşgeldiniz.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 26 Eylül 2013; 0:39:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.