bunu birde ballandıra ballandıra anlatan adamlar gördüm , yok bana makas attı da yok şöyle zenon ları yaktım üstüne yok ışık gören tavşan gıbı kaldı sanki falan filan
quote:
Orijinalden alıntı: cmakx
bunu birde ballandıra ballandıra anlatan adamlar gördüm , yok bana makas attı da yok şöyle zenon ları yaktım üstüne yok ışık gören tavşan gıbı kaldı sanki falan filan
ne güzel işte hayvanlığını bir marifet miş gibi anlatıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
Hiç üşenmeden BİMER' e oldukça dokunaklı bir şikayet dilekçesi yazdım, kelimeler zihnimden şiir gibi döküldü adeta. Çünkü bu apaçiler uzun yolu ızdıraba çevirdiler kendi adıma
Fazla değil benim gibi 10 kişi daha yazsa inanın dikkate alırlar.En azından ilgili birimlere iletirler.
Galiba dikkatlerini çekmeyi başardım, ilgili Kurumlararası sevkiyat olmuş.. Sizde beş dakikanızı ayırıp bir el atsanız yasaklanır arkadaşlar çok ciddiyim.
kardeşim zaten çakma xenon yasak neyi yasaklatmaya çalışıyorsun anlamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: alkgs
kardeşim zaten çakma xenon yasak neyi yasaklatmaya çalışıyorsun anlamadım?
Sadece muayeneden geçemiyor hepsi bu. Söküp muayeneden sonra takıyor herkes demek ki, Xenon yüzünden ceza yiyen var mı? İstediğim şey Alkol' e Radar' a vs. kesilen cezalar ona da kesilsin. Gece her tarafta çevirme oluyor ama çakma xenon diye durdurulduğunu ceza yazıldığını hiç görmedim. sen gördün mü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme