Şimdi Ara

Mercury 100 lvl Full Farm cold-fire Glavier full set *SsheytanN* *son fiyat*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Char Adı ve Serveri : SsheytanN - mercury
    * Build Bilgisi : Full str glavier 100 lvl Full Farm fire-cold
    * Ödeme Opsiyonu : TL-$-eu
    * Hemen Al : 750 tl son fiyattır*** isteyen arkadaşar splendour.rrr veya benimle bu siteden irtibata geçe bilirler--ankarada bulunmaktayım elden teslimatlara öncelik tanılıcaktır.
    * Özel Notlar : 2 avatar seti - 100lvl ayı peti noname -peri peti no name- değişik scrollar kasasında mevcut defance atack %20 -gb filan vs car serverde şuan için tekdir-100lvl legs ve 92 moon chesti mevcuttur seti produr-takılar fll +6 ve tüm set fb dir toplamda 1 str ve 1 int eksiği vardır hp si 46,6k dır -devil ve pre şuan için mevcuttur. Çarı elden ankaradan satmak istiyorum diğer şehirdeki arkadaşlarla anlaşılırsa satılabiir.

ilgilenen arkadaşlar forum nicime mesaj atarak irtibata geçebilirler.

not: silah artık +5 dir +8 den +9 za giderken yanmıştır :/ aynı silah ama artık+5 bilginize.

http://img269.imageshack.us/img269/5228/21656790.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/571/99964489.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpunisherxx -- 11 Ağustos 2009; 17:46:36 >

• quote:

Hemen Al : 900TL

900 TL biraz çok deilmi + eski server bunu ilk ben söyliyeyim dağa böle yorum yapan çok olucak ama ben yinede dükkanın önünü kapatmıyım HAYIRLI SATIŞLAR
  • Hayırlı satışlar güzel char
  • + Senı pet lere ısım koymamandan dolayı tebrık edıyorum

*anlamadıgım kosmasız ne yapıyorsun can dayanmaz
  • kardeş takas düşünürsen 99 olucak bow charım var pre plus devil pet yeni gelen tüm dressler mevcut +600 silk yüklü eğer yaparsan yapalım yapmassan silk biriktiriyom glevie ceviricem
  • çarda takas yoktur abim wow'a geçeceğinden dolayı satıyor
  • yorumlar için tşklr.

çarı takas etmyi düşünmüyorum arkadaşımın dediği gibi oyunu bırakıcam. beğenirsem wow a başlamayı düşünüyorum.

900 tl ilk etapta belki fazla görüne bilir ama oyunu ilk baştan beri oynayan biri olarak 0 dan 100 ze ff çar kasmanın maliyetine yakın olduğunu söleyebilirim itemlerle birlikte. Ayrıca lght konusunda %100 veya %50 koşu

scrolları sayesine eskisi gibi lghtın bi vaz geçilmezliği kalmadı, parry ratio deseniz bakınız chardaki atack ve pary ratio değerlerice c stunundan başka bişey söylemem gerek yok. Eğer mercury serverında oynayan kişilerde

char hakkında yorum yaparlarsa sevinirim armor setli sun chestli + sun+9 kılıçlı nuker veya fll sun setli olan wiz. takılar hariç sanırım (peoplisiydi nici) sun +7 staflı int çarlara karşı nasıl sonuçlar aldığımı onlardan

duymanız daha yararlı olucaktır.

** not: ss lerdeki c tuşu değerlerindeki phy. ve mag. defans değerleri bufsız değerleridir. buflarlarla beraber --phy.def.: 2347--mag.def.: 2840 olmaktadır aklımdayken ekleyim dedim.

teşekkürler iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpunisherxx -- 16 Temmuz 2009; 23:36:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çarda bizzat bulunduğum için biliyorum serverın en iyi warlock/rogue'u olan sxapel bile (ki tüm weaponları dagger,xbow-warlock-shield +7 setide +5 full) o bile karşısında duramazken ,+9 sun swordlu bulli zerk yakıp shield taktığımızda bize 4-5 kere vurduğunda dahil kesemediği bir çar alıcak alan kişi artı bu çar 90 level dede çok canlar yaktı serverda yerli yabancı sevilen sayılan bir acc 900 tl diye başlamış kemal abi ama pazarlık payı illaki vardır yeterki ciddi alıcılar çıksın ne kadar üzülsemde kemal abinin bırakıcağına bu naletten kurtulacağı içinde seviniyorum

Mercury 100 lvl Full Farm cold-fire Glavier full set  *SsheytanN*  *son fiyat*

Mercury 100 lvl Full Farm cold-fire Glavier full set  *SsheytanN*  *son fiyat*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 16 Temmuz 2009; 23:44:38 >

• hayırlı satışlar mercury de tanınan bi chardır
  • tşkrlr. +up
  • up
  • bir up daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!DaNGeR!!

quote:

Hemen Al : 900TL

900 TL biraz çok deilmi + eski server bunu ilk ben söyliyeyim dağa böle yorum yapan çok olucak ama ben yinede dükkanın önünü kapatmıyım HAYIRLI SATIŞLAR

Sen iyi misin ? Sadece Moon Chesti TL olarak almaya kalksan 250-300 tl gibi bir fiyat(Sadece moon Chest)+7 glaviesi war qüzeL bişe + Chara yapılan pre pet devil dres masrafları + Charın Kendi Yapıcaqı fiyat. Bnce gayet normal bi Fiyat.Fakat Şu zaman Bu fiyata satman zor sadece bu war.HayırLı satışLar sna benden Up...

• Fiyatı yüksek görenler sazan gibi atlıyolar hemen, fiyat yüksek diye illa sölicekler, 900e satamasa 700e indirir vs.. illaki bi şekilde satılır, para sıkıntısı olmayanlar vede sağlam bi char isteyenler çok ideal, tek yapılması gereken tadını çıkarmak pvp, fw vs.. ayrıca kesemice str char yoktur sanırım hayırlı satışlar
  • Emek harcayan insan istediği fiyata satar.. belliki uzun zamandır emek harcıyor charına.. Fiyatı düşürme. Hayırlı satışlar.
  • yorumlar için tşkrlr +up
  • up
  • hayırlı satışlar gerçekten çok güzel çar
  • Gecenin son up'ı
  • Hayırlı Satışlar . . . Güzel Char . . .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.