Bildirim
MERCURYDE 89 BOW ÇAR SATILIK UYGUN FİYAT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
kardes carın ustundekılerı resmen gostermelık olarak koymussun yhaw yarısının parentez ıclerı sıfır farketmedın mı hıc herneyse up inşaallah satarsın .... bu arada odin de 86 lv full str glavie var ıstersen takas yaparız _CyCLoNe_ adı bakabılırsın msn ım karizma.serseri.80@hotmail.com ve mustafa_akn_1212@hotmail.com.. ıstersen ekle konusalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarathoss -- 12 Ekim 2008; 10:40:12 > -
sen 250 ytl ye aldın charı baya bi hırpalamışsın 260 a satıosun -
alabılırız charı -
DeathWall unda dedıgı gıbı bu charı 250 ye aldın ve aldıgın zaman charda hem garment hemde pro set wardı suan garment setı goremedım :S -
ARKDAŞLAR ÇARI ALALI DAHA 1 HAFTA OLMADI HIRPALAMIŞSIN DİYOSUNUZ GARMNET SETİ MAYMUNUN İÇİNDE 48 SİLK VERİP KALDIRMAK İSTEMEDİM DİGER İLANADADA GÖRÜRSÜNÜZ BLULARINI FLN ALMAYAN ALMASIN ZORLA SATMIYORUM KONUYU KİRLETMEYİN ÇAR ALDIGIM GİBİ DURUYO
ALIN BUYYRUN GARMENT İTEMLER VW SWORD
http://img235.imageshack.us/my.php?image=15186730ww3ut3.jpg
http://img235.imageshack.us/my.php?image=17634116jz5du2.jpg
güncel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insaflılar_dernegi -- 12 Ekim 2008; 12:28:37 >
-
ozmn ozur dılerım :( msn ekledım charı alıcaz -
Up... -
quote:
Orjinalden alıntı: CallRock
Up...
SAOL UP İÇİN ÇAGRI -
up -
GÜNCEL -
GÜNCEL -
Ne demek Onur Bi up daha benden olsun... -
SAOL ÇARI GÜNCEL -
GÜNCEL -
Uppidiq -
çar qüsel bir UP ta benden :P -
UP YUKARII -
up
Benzer içerikler
- silkroad thief olma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- silkroad baronet görevi
- joy sro
- silkroad mbot
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X