Şimdi Ara

MERECEDES C180 2012 MAKYAJLI KASA LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACIM C180 2012 AMG MAKYAJLI KASA KOMP. MOTOR
    ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM C180 İLE İLGİLİ FORUMDA LPG TÜKETİMİ İLE İLGİLİ BİR BAŞLIK BULAMADIM.HERKES TAKILIRMI TAKILMAZMIYI TARTIŞMIŞ.BEN KARARIMI VERDİM TAKTIRACAM.SORUM ŞU;

-MARKA KONUSUNDA TAM ANLAMIYLA KARAR VEREMEDIM.MOTORUN KOMPRESSOR OLMASINDAN DOLAYI PRİNS ONE ÇIKIYO ANCAK FİYAT OLARAK OLDUKÇA PAHALI DİĞERLERİNE GÖRE. DAHA ÖNCEKİ ARABAM BMW 3.16 DA BRC Yİ KULLANDIM VE ÇOK MEMNUNDUM.ACABA BU ARAÇTA DA KULLANILABİLİRMİ?FİYAT KALITE OLARAK DEĞERLENDİRME YAPABİLİRMİSİNZ?
    -MERCEDES C180 LPG Lİ KULLANAN ARKADAŞLAR YAKIT TÜKETİMLERİNİ BU BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.

• arkadaşlar konu hakkında en ufak dahi fikri olan yokmu
  • teşekkür ederim cevabınız için. ben ankarada yaşamaktayım onerdıgınız bı servıs varmıdır
  • Hayırlı günler ankarada kayra otogaz dursun bey
  • çok teşekkr ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom-fighter

ARKADAŞLAR ARACIM C180 2012 AMG MAKYAJLI KASA KOMP. MOTOR
    ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM C180 İLE İLGİLİ FORUMDA LPG TÜKETİMİ İLE İLGİLİ BİR BAŞLIK BULAMADIM.HERKES TAKILIRMI TAKILMAZMIYI TARTIŞMIŞ.BEN KARARIMI VERDİM TAKTIRACAM.SORUM ŞU;

-MARKA KONUSUNDA TAM ANLAMIYLA KARAR VEREMEDIM.MOTORUN KOMPRESSOR OLMASINDAN DOLAYI PRİNS ONE ÇIKIYO ANCAK FİYAT OLARAK OLDUKÇA PAHALI DİĞERLERİNE GÖRE. DAHA ÖNCEKİ ARABAM BMW 3.16 DA BRC Yİ KULLANDIM VE ÇOK MEMNUNDUM.ACABA BU ARAÇTA DA KULLANILABİLİRMİ?FİYAT KALITE OLARAK DEĞERLENDİRME YAPABİLİRMİSİNZ?
    -MERCEDES C180 LPG Lİ KULLANAN ARKADAŞLAR YAKIT TÜKETİMLERİNİ BU BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.

atiker obdli safe fast montajı yapıldı 8 ay önce lpg 2,6 oldugu dönemlerde 330 kuruş yakıyordu
     MERECEDES C180 2012 MAKYAJLI KASA LPG MERECEDES C180 2012 MAKYAJLI KASA LPG

• NECOOTOGAZ N kullanıcısına yanıt
    teşekkr ederim ilginiz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.