Şimdi Ara

MERHABA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben msnden yardımcı oluyorum şimdi arkadaşa, yalnız kızdırmışsınız kızı, herkesle kafa bulmayı kesin isterseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __PRINCESS_

aşkım beckhir,ben de sana pm attım

BİZ TAVSİYE EDERİZ BAŞKALARINA AŞK OLSUN

• quote:

pm ini aldım

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 9 Temmuz 2005, 21:10:45 >

• teşekkürler HADES, ama neden bana takılıyorlar anlamadım, ayrıca sen adımı nasıl öğrendin söylemedin?
  • ooooo iyi valla bu topic bana göre degil,kiz askim sözlerine baslamis bile(niyet belli),ben gidiyorum,hadi eyvallah
  • adın sanem deil mi?
  • quote:

iyi de bu kim o kim ?
  • ya yemin ederim o ben değilim bak resimler bile farklı HADES ben sadece DEUCHLANDA verdim msn adresimi nasıl oldu anlamadım ama ben yazmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PRINCESS_

ya yemin ederim o ben değilim bak resimler bile farklı HADES ben sadece DEUCHLANDA verdim msn adresimi nasıl oldu anlamadım ama ben yazmadım

resimler farklı mı
  • msn gelirmisin lütfen !! BİZ BULURUZ MSN DAGITIYORSUN !! ÇOK CİDDİYİM ÇABUK MSN GEL !!

• quote:

adın sanem deil mi?

Ya sizin zeka yaşınız kaç anlamıyorum ama şunu biliyorum ki sizin gibiler yüzünden millet kızlar sıkılıp terk ediyor forumu, fake yada değil siz işinize bakın...
  • nie kızdın hades,bööle mi olduk şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __PRINCESS_ -- 9 Temmuz 2005, 21:16:20 >
  • quote:

teşekkürler HADES, ama neden bana takılıyorlar anlamadım, ayrıca sen adımı nasıl öğrendin söylemedin?

ee donanım forumuna seni getiren nedir modemin mi bozuldu ?
  • sen bana kızamazsın tamam mı Umay dan başkasınada vermiyorum msn adresimi
  • 2 tane Prenses var

Birinde 2 adet ( __) Birinde 1 tane ( _ )

Ama görülüyoki ortalık karışmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

ee donanım forumuna seni getiren nedir modemin mi bozuldu ?

gelmesi için illa biryerimi bozulsun

edit : BİRİ FAKE DİR DUYRULUR !!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 10 Temmuz 2005, 21:18:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deutschland

quote:

adın sanem deil mi?

Ya sizin zeka yaşınız kaç anlamıyorum ama şunu biliyorum ki sizin gibiler yüzünden millet kızlar sıkılıp terk ediyor forumu, fake yada değil siz işinize bakın...

geyikten hoşlanmıyorsan,bisürü topic var,oralara gir gardaş.
    gereksizlerde işin ne ¿?
  • hayır modemim bozulmadı az önce prizden ses geldi biraz bende korkup kapatıp açınca fişi internet düştü
  • quote:

hayır modemim bozulmadı az önce prizden ses geldi biraz bende korkup kapatıp açınca fişi internet düştü

bi şeyi var mı internetinin ¿ (iğrenç)
  • Gereksizlere _PRINCESS_'e yardımcı olmak için girdim ama sizin sayenizde kızın kafası karışmış iyice tebrik ederim süper yardımcı olmuşsunuz. Birde bana PM atıp kıza asılma diyen arkadaşa buradan YUHHHHH diyorum..... Herkes karşısındakini kendi gibi sanırmış derler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.