Şimdi Ara

MERHABA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PM at sen senin yüzünden millet birbirine girdi

ama benim prensen hangisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: __PRINCESS_

@elec ,pm atıyorum

Bu arkadaş muhtemelen @beckhir'in açtığı fake bir nicktir arkadaşlar, kız yüz vermeyince bir tür kendikendini tatmin olayı yani...

''_'' tek alt çizgi kullanan arkadaş fake değildir şu anda msnden onunla konuşuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deutschland

quote:

@elec ,pm atıyorum

Bu arkadaş muhtemelen @beckhir'in açtığı fake bir nicktir arkadaşlar, kız yüz vermeyince bir tür kendikendini tatmin olayı yani...

''_'' tek alt çizgi kullanan arkadaş fake değildir şu anda msnden onunla konuşuyorum...

sevdim seni @alamanya,zeki adamsın vesselam
  • quote:

quote:

@elec ,pm atıyorum

• quote:

Gereksizlere _PRINCESS_'e yardımcı olmak için girdim ama sizin sayenizde kızın kafası karışmış iyice tebrik ederim süper yardımcı olmuşsunuz. Birde bana PM atıp kıza asılma diyen arkadaşa buradan YUHHHHH diyorum..... Herkes karşısındakini kendi gibi sanırmış derler...

Arkadaşım hala anlamadın galiba bunların birisi fake, biriside sanırım Hadess in arkadaşı.
  • çift çizgili olan şahsım tarafımdan 21:06:05 te karşı taarruz maksadıyla alınmıştır ,bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 9 Temmuz 2005, 21:32:48 >
  • Bence HADES iyi sallamış, _PRINCESS_ HADES'i tanımıyormuş bana öyle söyledi, kuzeni tavsiye etmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

quote:

@elec ,pm atıyorum

EDİT : bu arada sallıyormuş gibi kelimeleri hakk etmiyorum ben beckhir arKAdaşımada söyledim benimde prenses adlı arkadaşım var ve cidden o sandım !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 10 Temmuz 2005, 21:36:46 >

• quote:

çift çizgili olan şahsım tarafımdan 21:06:05 te karşı taarruz maksadıyla alınmıştır ,bilginize....

Sende az değilsin
  • quote:

quote:

quote:

@elec ,pm atıyorum

Hocam neden herkesle kafa buluyorsunuz anlamadım gitti...

• @Deutschland,sana msn adresimi versm,bana da sordugum sorularda yardimci olur musun?(valla alay etmiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: elec

@Deutschland,sana msn adresimi versm,bana da sordugum sorularda yardimci olur musun?(valla alay etmiyorum)

Tabii olurum ama seninle ddaha öncede konuşmuştuk, yanılmıyorsam sen yine Makina Müh. liği ile ilişkili sorular yönelteceksin bana... PM den yolla sormak istediklerini ben yanıtlayayım...
  • -evet @hades le konuşuyoz onun da bi arkadaşı vardı o sandı.
    -@conewar,napim? bi an keklendiğimizi düşündüm ava giden avlansın dedim
    -@Deutschland ,3 gündür sıkıntıdan ölmüşüz zaten,gereksizlerin hali ortada herkes tatilde.
    kısacası can sıkıntısı
  • @Deutschland,bak sen bir soru sormussun Hocam neden herkesle kafa buluyorsunuz anlamadım gitti...

bunu kendi acimdan aciklamak isterim,burasi kafa bulma yeri

ama lütfen üstteki mesajimla kafa bulma
  • quote:

-evet @hades le konuşuyoz onun da bi arkadaşı vardı o sandı.
    -@conewar,napim? bi an keklendiğimizi düşündüm ava giden avlansın dedim
    -@Deutschland ,3 gündür sıkıntıdan ölmüşüz zaten,gereksizlerin hali ortada herkes tatilde.
    kısacası can sıkıntısı

Manyaksınız hocam siz...

quote:

Orjinalden alıntı: elec

@Deutschland,bak sen bir soru sormussun Hocam neden herkesle kafa buluyorsunuz anlamadım gitti...

bunu kendi acimdan aciklamak isterim,burasi kafa bulma yeri

ama lütfen üstteki mesajimla kafa bulma

kafa bulmadım bak cevapladım işte, bekliyorum hadi...

• quote:

-evet @hades le konuşuyoz onun da bi arkadaşı vardı o sandı.

İyiki BAŞTAN SANA SÖYLEMİŞİM DOSTUM YOKSA SALLAMIŞ DAMGASI YİYECEKTİM

ALLAH HERKESİ İFTİRADAN KORUSUN @@Deutschland ABİ ÖYLE DEMEN ÜZDÜ BENİ AÇIKÇASI
  • ne olmuş burada
  • Yetkilerimizi kullanmak istemeyiz ama bizi buna zorlamayın.

Kimlerin kim olduğu belli, burada açıklamaya gerek görmüyorum. Ama Konu Dışı'nı milletle dalga geçme mekanı olarak görmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.