Şimdi Ara

MERHABA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HaDeS88

quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

-evet @hades le konuşuyoz onun da bi arkadaşı vardı o sandı.

İyiki BAŞTAN SANA SÖYLEMİŞİM DOSTUM YOKSA SALLAMIŞ DAMGASI YİYECEKTİM

ALLAH HERKESİ İFTİRADAN KORUSUN @@Deutschland ABİ ÖYLE DEMEN ÜZDÜ BENİ AÇIKÇASI

Ya tamam saçmalamayın kimseye kızdığım için veya kimseyi yadırgadığım için söylemedim, zaten _PRINCESS_'i korumak bana düşmez kendisini korur sanırım, boş bir kıza bezemiyor açıkcası...

• @Deutschland

Bi kez burada bi muhabbet vardı,
    3-5 koldan mewlüth hoca ya saldırıyolardı. Bende gerçek zannettim, oturdum 15 dakka uraştım yazdım ayıptır etmeyin eylemeyin diye, meğersem şaka yapmışlar bide @urfalı' yı katmışlar işin içine

Sonra şaka dediler, ogün bugündür Gereksiz Mesajlarda hiç bir şeye inanman. Kulağıma küpe oldu...
    aman sende dikkat et Hadess in arkadaşı dediğiniz prenses te fake olabilir.
  • pm de mi cevapladin?

abi sen makina mühendisi degil misin?hah iste ben de makina mühendisligi ögrencisiyim,bir kac sorum olacakti bu konuda...

hangi topic oldugunu tam olarak hatirlamiyorum,sanirim ucaklarin neden beyaz renkli olusuyla ilgili olan topicte sen benim üye oldugum bir siteye bizim site demistin,

sormak istedigim sorulari pm'den sorayim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Yetkilerimizi kullanmak istemeyiz ama bizi buna zorlamayın.

Kimlerin kim olduğu belli, burada açıklamaya gerek görmüyorum. Ama Konu Dışı'nı milletle dalga geçme mekanı olarak görmeyin.

yok valla,ben konu disi icin söylemedim o dalaga gecme yerini,lütfen yanlis anlasilmasin.

bu arad bir kizin bos mu dolu mu oldugunu nasil anliyorsunuz?mesela bu _PRINCESS_ ne yaptida bos olmadigini anladin?
  • quote:

Kimlerin kim olduğu belli, burada açıklamaya gerek görmüyorum. Ama Konu Dışı'nı milletle dalga geçme mekanı olarak görmeyin.

son nokta sanırım

@Deutschland EYWALLAH
  • quote:

hocam büyüksün

edit:@conewar ,zaten hades in arkadaşı deilmiş,sadece o sanmış o kadar.
    @elec,hocam sana demedi onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 9 Temmuz 2005, 21:55:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

@Deutschland

3-5 koldan mewlüth hoca ya saldırıyolardı. Bende gerçek zannettim, oturdum 15 dakka uraştım yazdım ayıptır etmeyin eylemeyin diye, meğersem şaka yapmışlar bide @urfalı' yı katmışlar işin içine

Sonra şaka dediler, ogün bugündür Gereksiz Mesajlarda hiç bir şeye inanman. Kulağıma küpe oldu...

Zaten HADES'in arkadaşı değil _PRENSES_, msnde onunla sohbet ediyoruz, zaten tanıdık çıktı gibi birşey

O Mewluth mevzusunu bende bizzat @Mewluth'e sormuştumda kafa bulmuştu herşeye inanma diye, haklısın...

• quote:

Orjinalden alıntı: elec

quote:

yok valla,ben konu disi icin söylemedim o dalaga gecme yerini,lütfen yanlis anlasilmasin.

bu arad bir kizin bos mu dolu mu oldugunu nasil anliyorsunuz?mesela bu _PRINCESS_ ne yaptida bos olmadigini anladin?

Şimdi burada nasıl anladığımı anlatmak ukalalık olur, zaten anlarsın tabii kurduğu cümlelerden az çok. Sormak istediklerini de sor tabii bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

@Deutschland

abi süpersin !!

• ya bombaları kaçırımışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

ya bombaları kaçırımışım

oo poti bu daha yarısı birde bunun PM leri var MSN leri var

• yo poti,ben seni görüyordum,topice gelip gidiyordun,ama neden yazmadin,anlamadim dogrusu
  • ya benim pc ile ilgili sorunlarım wardı. 2 girdim mesaj attım ama ondan sonra bilgisayar açılmadı şimdi hallettim de geldim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.