Şimdi Ara

Merhaba Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha önceden kore de oynuyodum.bi süre ara vermiştim şimdi globalde başlıyorum siz hangi serverdesiniz bende o servere geliyim

• Çoğunluk Mihira'da
  • Digimon Masters Online'a mı yoksa Digimon RPG Global'e mi başlasam karar veremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Digimon Masters Online'a mı yoksa Digimon RPG Global'e mi başlasam karar veremedim ben

DigimonRPG Global
  • quote:

Digimon Masters Online'a mı yoksa Digimon RPG Global'e mi başlasam karar veremedim ben

Wiccan witch'ler için yeni server oluşturucakmış admin ona başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Wiccan witch'ler için yeni server oluşturucakmış admin ona başlarsın.

Wiccan witch ne?
  • Eski meseleleri su yüzüne çıkarma onlar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı pişman oldum zaten

@FromHeLLHiLL, Wicca neopaganizm içerisinde yer alan doğa tabanlı en geniş inanıştır. Ustalarına büyü yapabilme gücü bahşeder.
    Wicca Neopagan bir dindir ve büyüsel uygulamaların modern adıdır. Ve takipçileri tarafından sıklıkla Cadılık olarak da nitelendirilir. Aynı zamanda bu takipçilere Wiccan adı verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 5 Mayıs 2010; 17:02:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Merhaba :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.