BENDE MERAK ETTİM ASLINDA BİRİSİ ŞÖLE SIFIR POST LA GELİP DELİKALI GİBİ BEN ŞUNUN FAKEYİM DİCEK DE GÖRCEZ
quote:Orjinalden alıntı: reos BENDE MERAK ETTİM ASLINDA BİRİSİ ŞÖLE SIFIR POST LA GELİP DELİKALI GİBİ BEN ŞUNUN FAKEYİM DİCEK DE GÖRCEZ
fake olsa da insan insandır donanım haber halkı sözüm sana bu güne kadar feykleri hep bi öcü gibi tanıttın ama feyk de olsa insan insandır
quote:Orjinalden alıntı: PHI314 fake olsa da insan insandır donanım haber halkı sözüm sana bu güne kadar feykleri hep bi öcü gibi tanıttın ama feyk de olsa insan insandır sözüm fakelere biraz kendin ol başkasını taklit etme çık dışarı çııık
quote:Orjinalden alıntı: reos quote:Orjinalden alıntı: PHI314 fake olsa da insan insandır donanım haber halkı sözüm sana bu güne kadar feykleri hep bi öcü gibi tanıttın ama feyk de olsa insan insandır sözüm fakelere biraz kendin ol başkasını taklit etme çık dışarı çııık yakarıs bu siteyi yakarıssssss
quote:Orjinalden alıntı: PHI314 quote:Orjinalden alıntı: reos quote:Orjinalden alıntı: PHI314 fake olsa da insan insandır donanım haber halkı sözüm sana bu güne kadar feykleri hep bi öcü gibi tanıttın ama feyk de olsa insan insandır sözüm fakelere biraz kendin ol başkasını taklit etme çık dışarı çııık yakarıs bu siteyi yakarıssssss çık canım bişi dinlemek istemiorum pisikopatım diorum keserim leyn
quote:Orjinalden alıntı: PHI314 fake olsa da insan insandır donanım haber halkı sözüm sana bu güne kadar feykleri hep bi öcü gibi tanıttın ama feyk de olsa insan insandır l@ abc314 harbi büük adamsın
quote:Orjinalden alıntı: tembeler quote:Orjinalden alıntı: PHI314 fake olsa da insan insandır donanım haber halkı sözüm sana bu güne kadar feykleri hep bi öcü gibi tanıttın ama feyk de olsa insan insandır l@ abc314 harbi büük adamsın estağfurullah o sizim büüklüğünüz sayın çalışkançavuş