Bildirim
merhaba arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işlemci ölüdür -
Anakart pilini çıkart biraz bekle tekrar tak, -
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınıza ama maalesef olmuyor bence anakart problemli sanırım ilk yazığım mesaja bakarsanız celeron 800 işlemci taktım sonra onu çıkartıp celeron 533 işlemci taktım anakart çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor işlemci arızalı olsa fan çalışmaz sanırım
birde sizden bir istirhamım olacak bu anakartlar bazı işlemcileri mesela desteklemiyor çarpan olayları var bu çarpanlarla ilgili bilgi edinebileceğim bir site veya kitap önerebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR saygılar................ -
İşlemciyi takmasanda fan çalışır power geldiği sürece, anakartın sitesine gir özelliklerine bak, bozuk değilde uyumsuzluk olabilir. -
electra ilgine gerçekten teşekkür ederim istanbuldanmısın??
benim msn adresim ozgelisim2004@hotmail.com eklersen memnun olurum -
ya bide şu topicleri merhaba, selamlar, nasılsınız gibi laflarla açmasınız diyorum. bu nedir ki? -
Bios güncellemesi gerekebilir.Anakartın web sitesinden biosu güncelle. -
ihtimaller
1-)işlemci gidik
2-)bios güncel degil
3-)uyumsuzluk var
saygılarımla
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eventsetinformation advapi32.dll hatası
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- cmd açılıp kapanıyor
- ekran videosu alma
- iso dosyası nedir
- ekran kartı resetleme
- windows ekran görüntüsü alma
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X