Şimdi Ara

merhaba arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim sorunum ms6154 asus anakart var ben bu anakarta celeron 800 işlemci taktım daha önce makinada celeron 533 işlemci vardı makinayı açmaya çalışıyorum açılmıyor ekrana görüntü gelmiyor bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim saygılarımla

• işlemci ölüdür
  • Anakart pilini çıkart biraz bekle tekrar tak,
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınıza ama maalesef olmuyor bence anakart problemli sanırım ilk yazığım mesaja bakarsanız celeron 800 işlemci taktım sonra onu çıkartıp celeron 533 işlemci taktım anakart çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor işlemci arızalı olsa fan çalışmaz sanırım
    birde sizden bir istirhamım olacak bu anakartlar bazı işlemcileri mesela desteklemiyor çarpan olayları var bu çarpanlarla ilgili bilgi edinebileceğim bir site veya kitap önerebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
    BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR saygılar................
  • İşlemciyi takmasanda fan çalışır power geldiği sürece, anakartın sitesine gir özelliklerine bak, bozuk değilde uyumsuzluk olabilir.
  • electra ilgine gerçekten teşekkür ederim istanbuldanmısın??
    benim msn adresim ozgelisim2004@hotmail.com eklersen memnun olurum
  • ya bide şu topicleri merhaba, selamlar, nasılsınız gibi laflarla açmasınız diyorum. bu nedir ki?
  • Bios güncellemesi gerekebilir.Anakartın web sitesinden biosu güncelle.
  • ihtimaller

1-)işlemci gidik
    2-)bios güncel degil
    3-)uyumsuzluk var

saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.