Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar oblivion hakkında bi bakarmısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Bu konuya girdiğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum)

ARKADAŞLAR ben önceden oblivionu oynadım ve çok da sevdim şimdi tekrara oynuyorum ama yarısına kadar oynadım belki yarısını geçmiş olabilirim bnm bi savem vardı ama pc ye format atınca silindi

LÜTFEN ARKADAŞLAR size ayit olan veya biyerden bulabileceğiniz bir save var mı eğer varsa o saveden devam etmek istiyorum yarısını geçmiş bir save yada yarında olan bir save olsun

genelliklede karakter olarak nord olan bir save istiyorum yada hiç fark etmez yeterki kadın olmasın

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM !!

• Bu konuyu fps bölümüne değilde rpg bölümüne açsaydın senin için daha iyi olurdu.

Burdan save'li oyuna ulaşabilirsin.
  • Özürdilerim arkadaşım ama rpg mpg bilmemne konusuna açsan diosun iyide bi yardımcı olabilirmisin ?
  • Bir dahaki sefere oblivion türü oyunlarla ilgili bir sorunun olursa Rpg bölümüne açarsın.Linki verdim zaten,ordan save game'e ulaşabilirsin.
  • çok tşkr ederim bana msn ni verebilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DooM_CreW

çok tşkr ederim bana msn ni verebilirmisin ?

Açıktan msn adresi vermek yasak diye biliyorum.Pm'den atarım.
  • ewt doğru pmden yolla
  • ben seni ekledim ama ben bu verdiğin saveyi anlamadım yardım edermisin ? ltfn
  • quote:

Orjinalden alıntı: DooM_CreW

ben seni ekledim ama ben bu verdiğin saveyi anlamadım yardım edermisin ? ltfn

Valla ben indirip denemedim oyunun save veya profil bölümü varsa oraya bir yapıştır.Bildiğim kadarıyla yeni bir profil oluşacak ordan istediğin save'e ulaşabilirsin.
  • oyunu ankarada yok galiba, yada ben bulamadım , sen nerde satılıyo biliyomusun @büyük adam
  • bnde save var yeniden açtım oyunu ama ben başkasının savesinden dvm etmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

oyunu ankarada yok galiba, yada ben bulamadım , sen nerde satılıyo biliyomusun @büyük adam

Etimesgut/Eryaman'daki optimum alışveriş merkezin Media Markt adlı teknoloji marketinde bulunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • heh tamam bi save buldum ve yükledim ama saveyi oblivion un dosyasının neresine atıcam
  • Belgelirimin içinde falan oluyodu bazı oyunların.Oblivion'u bilmiyorum ama.
  • kardeş çok saol eğer olursa save haber veririm!
  • Bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 20 Temmuz 2008; 21:00:49 >
  • save oldu çok çok tşkr ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.