Şimdi Ara

Merhaba Arkadaslar sistemime yorum yaparmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ileriye donuk bir pc toplucam max 2200 tl ekran karti ileride alicam param yok sizce bu sistem nasil neyi degistirmeliyim veya ne almaliyim suanlik lol pes gta 5 cs go gibi oyunlar oynucam ilerde gtx 970 gibi bir ekran kari alirim. Bu sistem sizce nasil.
     Merhaba Arkadaslar sistemime yorum yaparmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknsrgn -- 15 Mart 2016; 14:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ileriye donuk bi tarafi yok birak gunu bile kurtarmaz parayi bosa harcarsin o islemciye o anakart olmaz o islemcide fan yok zaten sistemde calismaz

• aknsrgn A kullanıcısına yanıt
    Yukardaki arkadaşın da dediği gibi işlemcide soğutucu yok bu 1

Anakartın overclock desteklemiyorken K serisi işlemci alıyorsun bu 2.

Dahili ile Gta 5 Falan beklentisinde bulunma
  • *666* kullanıcısına yanıt
    O zaman işlemci soğutucusu eksik diyin koyması için yardımcı olun.Sistemin nesi kotu gtx970 koysa tamam işte

• HedoTurkoglu kullanıcısına yanıt
    O kasa ve icindeki power ileriye donuk sistemde kulkanilmaz bu butcede ssd hele 256gb alinmaz bilmiyorsaniz toplamayin

• aknsrgn A kullanıcısına yanıt
    Oc yapiccaksan z170 serisi bir anakart bak dostum yapmam diyosan islemcini i5 6500 olarak degistir o zaman stock sogutucu da yaninda geliyor. Dedigim gibi anakarti z serisi alicaksan bir tanede ek olarak sogutucu alman gerekiyo. Ekran karti yok sistemde sistem ne amacli kullanilacak onuda yazarsan daha güzel yardimci olabiliriz iyi günler
  • bencede bilmiyorsan toplama, bi konu aç sistem tavsiyesi adı altında yada bu konu başlığını güncelleyip bütçeni belirt ve sistem tavsiyesi iste.
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben orda onu demek istemiyorum,daha düzgün bir dille söyleyebilirsin demek istedim anladın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.