Şimdi Ara

--------MerHaba Arkdaslar--------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    simdi benim 16 lvl archerım var ve suan 9 gapdayım ve sp farm yapıyorum.90 lvldaki skill dagılımım nasıl olmalı ve ne kadar sp birirktireyim ve bidaha ne zaman sp farm yapmalıyım Lütfen sorularıma cevap verin.tskler ve saygılar.

• Şimdilik yapabiliyosan bi 200 k sp biriktir.(tabi yapabiliyosan.)Oyun tam sürüme geçtiğinde sınır 140 lvl olacak ve bize 2 masteryi 140 ve bir masteryi 20 yapma seçeneği kalacak onun için.İmbue masterysi bir weapon masterysi ve 20lik kısım için coldu(snow shield) açmanı öneririm.
    140140+20=300

Ama bilgili arkadaşların tavsiyelerinide al.

Bu arada build için önerim.

Pacheon=120 lvl max
    Cold=120 lvl max
    Lighting=20 lvl grass walk serisi için

İstersen light ile coldun masterylerini değiştirebilirsin.Yani 120 lvl light 20 lvl cold.
  • benim imbue ates sizce buzamı dönsem?? hangisi daha iyi
  • arkdas ben full str archerim 90 lvl buildini dagılımı ve sp farmımı kac ta bitireyim bide kac lvdal bidaha sp farm yapayim full str archer kasan arkdaslar yardım ederse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKTRoN -- 11 Kasım 2007; 19:07:15 >
  • İmbue olarak buz seçmelisin.(Bence)
  • Archer İmbulune Çok Tartışılıyor Ama Pill i Hiç Saymıyorsunuz Adam Mili Saniyelik Bir Oranla Donuyor Kesinlikle Fire Olmalısın 2 Katı Kadar Vuruyor
  • tmm umbuem zaten fire.simdi 90 lvl buildini dagılımı ve sp farmımı kac ta bitireyim bide kac lvlda bidaha sp farm yapayim.su soruyuda cevaplayın dogru bi sekilde ALLah sizden razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Selamlar
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buz ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ başka yolu yok [:D9]
  • Ben de archer'a başldığımda imbue ateş ile başladım ama sonradan buza döndünm.Archer için çok ama çok daha avantajlı.Mob sana gelmeden ya ölmüş oluyor yada çok az bir canı kalmış oluyorBuz arkadaşların dediği gibi pvp de çok avantajlı değil ama olsun.Sende

Pacheon : 120
    Cold: 100
    Fire veya Lightning : 40 yapabilirsin istediğin zaman bunlardan birini kullanırsın
  • arkdas ben 120 lvl skill dagılımı istemiyorum 90 lvl skill dagılımı istiyorum
  • 90 a ztn fazla secenek kalmıo mastery 300 yine.

90 pacheon [sart]----90 fire [sart]-----90 light-----30 cold

en iyi yapılandrma bu olur galiba
  • peki sp farmımı kac spde bitireyim bide kac lvlda bidaha sp farm yapayim.son sorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKTRoN -- 11 Kasım 2007; 22:32:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlacKTRoN

peki sp farmımı kac spde bitireyim bide kac lvlda bidaha sp farm yapayim.son sorum

bu senin bilcegin bi iş ama bi sp ticket al bide maymun [vb] 1 ay kas

silahını sox buldugun zaman bi daha yaparsın farm

bana kalırsa 16 da 90 acılasıya kadar kas acıldıgı gün bitir süper level atlayarak gidersin 90a ama dayanabilirsen tabi

• bende sp farm fazla yapma herculeste 15k fln yaptım sonra charı bıraktım adamlar uçtu diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

bende sp farm fazla yapma herculeste 15k fln yaptım sonra charı bıraktım adamlar uçtu diye

o uçan adamlar eninde sonunda farm yapcak ve ilerde farm yapmak daha zor ve uzun sürüor.
    yani sen farmı bitirdikten sonra gap sız lvl kasacaksın adamlar farm yaparken sende onların yanına gelmiş olacaksın.işin özü onların uçması sadece başlarda biraz moral bozar ama ileriyi düşünürsen fark yok sen 16 lvl de onlar 80 de yapcak farmı sen sağlam charla ilerleyeceksin farkın olcak

• sp farmı 200k kadar yap derim ilerde sıkıntın olmasın başlamışsın sıkıntıya sabret farm olayını bi müddet hallet.

90 pacheon
    90 fire
    70 light
    50 cold
    nası güzel olur gibi ama 90 da skiller de yenilenme olabilir 80 de yaptıkları süprizden yaparlarsa ozaman ona göre hareket edilir ki bence avrupa charlarına karşı biraz adaletsiz kalan çin karakterlerine bi güzellik gelecekdir kannımca.
    90 açılana kadar senin farm yeni bitmiş olur zaten ve duruma göre güzel bi yapılandırma ile devam edersin
  • Valla bak senin için hesapladım eğer 16 lvlde farm yapacaksan ve 90a kadar sıkıntısız gitmek istiyorsan ben şöle bir build yaptım.

90 Pacheon(Max)-90 Fire(Max)-90 Lighting(Max)-30 Cold=650,000 sp istiyor yeni skiller ile beraber gerisini sen düşün artık.
  • 650k sp o zor is bayabi zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.