Şimdi Ara

Merhaba Çok acil yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanki durumumu açıklayayım bundan 2yıl önce format cdmi kaybettim kaybettigim cd 5tlye dısardam aldıgım bi cdydi ve bulamadım bende bir foruma girip buradan bir konudan kendme cd yapmak için bir winrar dosyası indirdim 600küsürmblik windows xp format vs. yazıyordu ve bunu boş cdde yaptım işte internetten bakarak ve yazılanları okuyarak her neyse bu cdyle format attım ve esksinden yavaş oldu bilgisayar ve 2-3gün sonra normal format cdsini bulup format attım ve normale döndü fakat gene format cdsini kaybettim artk çöpemi gitti ne oldu bilmiyorum ama ins bi yerden cıkar ve gittim(demeye calıştığım kendi yaptıgım cd gibi olmasın diye) aynısı olmasın diye dışardan 10tlye bir format cdsi aldım fakat format attıgımda okadar yavaşladıki yani bir şeye tıklıyorum 2saatte açılıyor dosyayı açıp driverleri yüklemeye calsıyorum 2-3 saati buluyor dosyanın açılması zaten 7saatte attı formatı 2günüm böyle geçti yarın geri götürcem format cdsini ve bunun bir çözümü varmı şuan kendi yaptıgım format cdsi en azından oyun açıp oynayabiliyordum ama çok kasıyordu internete girebiliyordum bunu kardesimin laptopundan yazıyorum anakart ve hard diskte promblemin oldugun düşünmüyorum çünkü kendi format cdmle atınca herşey eskiskisi gibi hızlanıyordu 2gündür tam 30-35 saattir bilgisyarla ugraşıyorum içini dışını heryerini temizlememe rağmen hala aynı yani cevap veren bile büyük sevap işler ve suan bilgisayara format atamya calısıyorum fakat mavi ekran veriyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertan336 -- 4 Eylül 2014; 23:52:29 >

• Öncelikle formatlama işlemi yaparken biçimlendirme yapmıyorsanız kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında mavi ekran hatasının iki sebebi vardır ya işletim sistemindeki bir hatadan (format atarken işletim sistemi olmadığı için 2. ihtimal olmalı) ya da hardiskteki bir problemden kaynaklanır. Sizin kinin ikinci hatadan olduğunu düşünüyorum. Formatın yavaş olmasının sebebi hardisten kaynaklanıyor. Fakat ram değerlerinizi bilmediğin için bunun hakkında kesin bir şey söyleyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.