Ben bir eğitimciyim powerpoint kullanarak slayt gösterisi ile sunumlar yapıyorum.Bazen gittiğim eğitim salonlarındaki mevcut bilgisayarlarda office 2007 yüklü olmayabiliyor bu durumda çaresiz kalıyorum bunun için bilgisayara kurulmadan usbden çalışan bir office 2007 ye ihtiyacım var.Çoğu şirket bilgisayarları da yönetici yetkisi gerektirdiği için ofis kuramıyorum.
dh003D
kullanıcısına yanıt
Microsoft Office lisans gerektirdiği için biraz sıkıntılı, bence Microsoft Office belgelerini de destekleyen ücretsiz Open Office, Libre Office ve Softmaker FreeOffice gibi programların portable sürümünü yükleyebilirsin.
dostum farklı programlarda slayt tam görüntülenemiyor yazılar vs görünmüyor teması sorunlu o yüzden microsoft office lazım :(
Office 365 aboneliğiniz ile PowerPoint'i online olarak kullanabilirsiniz.
USB taşımaktan da kurtulmuş olursunuz.
Eğer powerpoint ile sunum düzenlemek yerine, sadece sunumunuzu yapmak istiyorsanız, sunumlarınızı video olarak kaydedip, YouTube'a yükleyip, istediğiniz cihazdan açıp yapabilirsiniz, belki soruna çözüm olarak işe yarayabilir.
Saygılarımla.
Merhabalar,
Office 365 aboneliği ile powerpoint online olarak kullanılabilir.
Alternatif olarka, sadece sunum yapmak için, Sunumlarınızı video olarak kaydedip YouTube üzerinden izletebilirsiniz.