Şimdi Ara

Merhaba yardiminiza ihtiyacim var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba boyum 187 yasim 16 nerdeyse hergun 3 saate yakın basketbol antrenmani yapıyorum ama biraz bahsızsım oynadigim butun kluplerde hep pota altinda oynadim yasitlarimca uzun oldugumdan dolayı hep pivot oldum hic fundemental göstermedilar bana ve gecenlerde kocumla konsurken basketbolxu olmak istiyorsan uzun degilde forvet ogrenmen lazim dedi ve bugunde antrenman yaparken adamin teki geldi mac yapalimmi diye bende olur dedim basladik adam elime verdi megersem oda kocmus ve baya bi eksigin var dedi uzun forvet oynuyacaksan dedi bende yıkıldım ne yapmam lazim sutlarim iyi sıkıntı yok ama uzun forvet ne yapar hiç bi fikrim yok klüp kocumlada baya tartistik bana niye ogretmedin diye ve bu lafları unutma dedim ne yapmam lazim forvet oybamak icin post upim iyi ve sizce boyum ilerde kac olur annrm 176-177 babam 179

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum 1.90 civarı olursun bence annenin boyunun uzunluğundan dolayı. Ve gerçekten basketbolcu olacaksan sg, sf yaparlar seni Türkiye şartlarında. Uzak ve mid range çalışmalısın bence. Kilonu da büyük ihtimal artırman gerekir. Basketbolcu olacaksan gerçekten biraz vücudunda olmalı. Yanlış anlama ama klüpler biraz seni kullanmış. 2 metre olmana ihtimal vermiyorum pek fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.