Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    We are Anonymous.
    We are Legion.
    We do not forgive.
    We do not forget. Expect us
    (nick yönlendirmesi )
  • Çok zekisiniz tabi herşeyi cinselliğe bağlamakla cinsellik yaşamak aynı tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

1 tane sevgilim oldu onunda ilişkinin başında 3. Ortasında 8. Sevgilisiydim ayrılırken çocuğun p×× olduğunu anladım

zaten konudışını azcık takip ediyorsan buradaki bütün erkeklerin derdi aynı kızların kendilerini görmeyip pxxlerle takılması. malesef etrafınızda sizi gerçekten seven değer veren erkekleri oyuncak ya da yeni adıyla kanka olarak görüp atıyorsunuz. madem bir kız olarak bunları öğreniyorsun git diğerlerini de uyarda toplum olarak şu anlaşılmazlıkların içinden çıkıp gerçek sevgiye ulaşmada zorluk çekmeyelim. sen 10 kişiyi uyarsan 10 kişi 10 kişiyi uyarsa tüm kızlar arasında yayılır bu

• Pre-clinic kullanıcısına yanıt
    Birinin gerçekten sevdiğini nasıl anlıcaz
    Ki ben bir erkeğin sevebileceğine bile inanmıyorum

• öyleleri hep kaptılar
  • Ben böyle erkeklerin var olduğu bir yer biliyorum hatta facebookta grupları var, hepsi sadık güvenilir eğitimli ve kadını baş tacı yapıyorlar. Var böyle erkekler ve çoğu kadın habersiz. Hatta erkekler de habersiz
  • quote:

Birinin gerçekten sevdiğini nasıl anlıcaz
    Ki ben bir erkeğin sevebileceğine bile inanmıyorum

Seven erkek her türlü anlaşılır. Açıklıyorum
    1) Gözünü üstünden ayırmaz
    2) Konuşurken heyecan yapar
    3) Hareketlerinde aşırı laubali olmaz. O tipler genelde ya sürekli kız kaldırıp takılan ya da sizi sevgili olarak görmeyecek birinin özellikleridir ama kızların en sevdiği özelliktir.

Çevresine karşı durgunlaşır ama sizekarşı daima neşelidir. Yanından ayrılırken gülüyordur gözleri parıl parıldır daha ne deyim bilemedim ki anlaşılır ama merak etme. Kız kaldırmaya çalışan ve seven erkek çok barizdir en basitinden işin içinden çıkamadığında başka bir erkeğe sor o şap diye anlar.

• Sa.
    Ben o kadar emin değilim rolde yapabilir yani

• quote:

Ben o kadar emin değilim rolde yapabilir yani

Rol yapan adam 3 numarayı yapar sevginin rolü olmaz zaten çakılması o kadar zor birşey değil ama siz gördüklerinizle değil hislerinizle hareket edip düşüyorsunuz işte
  • Kaşif79 K kullanıcısına yanıt
    Jigololar mı

Neyse sevgili bulursam gelip bakarsın sevip sevmediğini söylersin

• Sen son maddeyi yazarak kaybettin. '' her şeyi cinselliğe bağlamayacak biri ''
  • Saul Hudson kullanıcısına yanıt
    Niye? Herşeyi cinselliğe bağlamak güzel mi

• anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Uzman olarak cevaplayayım bari..

Şimdi sen bir bayansın , bilmiyorum ama yaşın tahminen 15-17 arası..
    Takıldığın erkekler 16-18 yaş arasıysa düşünceleri bacakarasından öteye geçmeyecektir.
    Takıldığın erkekler 18-21 yaş arasıysa düşünceleri bacakarası ve tüm vucuttan öteye geçmeyecektir.
    Takıldığın erkekler 21-24 yaş arasıysa riskli.Ya ilk 2 gurubun içindedirler ya da dışında...
    Takıldığın erkekler 24-28 yaş arasındaysa sağlamdasın.Ciddi ve olgun düşünceleri oturmuş , karakteri sağlamlaşmış tiplerdir.Ancak onlar da -23 yaş gurubuna bakmazlar..

Cinselliğe gelince...

Cinsellik insanoğlunun doğasında var.Her erkek ve her kadın bunu arar.Her ne kadar reddederseniz edin karşı cinse karşı cinsel çekicilik hissetmiyorsanız ondan hoşlanmıyorsunuzdur.İnsanlar arkadaşlarını seçerken dahi bir arzuyla bakar.Bilimsel gerçektir , pas geçmeyin.Tabi her şeyi yaşında ve kararında yaşamak lazım...

Ha gel gelelim çok sadık , Ferhat gibi Romeo gibi bir tip mi arıyorsun ? Bulursan haber ver ben erkek olarak talibim :)

Hadi rastgele...

• Sanki çok erkekle birlikte olmuşsunda bütün erkekleri çözmüşsün gibi konuşma kızım.
    Hayat televizyon dizilerinden ibaret değil.
  • Prozacc kullanıcısına yanıt
    Bunlar zaten bilinen şeyler
    Ayrıca neyin uzmanı

• quote:

merhabalar beyler

erkekleri hiç akıllanmaz sadık olmayan varlıklar olarak görüyorum
    sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan erkekler aldatmaya başka kızlarla takılmaya çalışıyorlar
    şimdi kızlar farklı mı diyeceksiniz vardır öyle kızlar ama sanırım erkeklerde bu oran daha fazla
    bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -benimle konuşurken başka bir kızla konuşmaya çalışmayacak
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    -her şeyi cinselliğe bağlamayacak
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

Sorun erkeklerde değilde belkide sendedir yanlış seçimler yapmışsındır olamaz mı ?? Hem ayrıca kriterlerinde yanlış ve birazda ütopik .

Mesela Yalan söylemeyen demişsin her insan yeri geldiğinde yalan söyler sen söylemiyon mu hiç Allah aşkına ????

• Kac yasindasin sen onu soyle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genjuro kullanıcısına yanıt
    Televizyona sahip değilim dizi izlemem

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.