Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl bakmak lazım
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    şimdi onun ne olduğunu biliyoruz konuşmak var konuşmak var bakmak var bakmak var açıklatmayın bunlarıda
  • Youtube açılmış beyler

Sana gelince knk sana da belediye baksın
  •  merhabalar beyler bi bakar mısınız?
  • Birkaç kişiyi öyle görüp de erkekleri suçlamak tamamen yanlış bir tutum. Kaldı ki ergenlikte olur öyle şeyler. Herkes ilgi ve popülerlik bekler. Gayet normaldir bu. Zaman geçtikçe düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsellik olmadan ilişki mi olur ? O zaman sevgili yapmam ki gider kardeşimle takılırım.

• Ilgi ve popülerlik beklemiyorum

• Meslek?
  • Konuyla alakasız soru

• Seni seven birisini bul bunların hepsi olur fakat seni seven birisini bulman önemli.
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba:)

erkekler aslında akıllı usludur, ama hep baştan çıkartan bir kötü bir bayan vardır.
    Söyle belirtmek isterim 3 seneye yakın bir ilişkim var bir kere aldatmadım. Çok halım şahım birşey değilim, ağzım bozuk, kel ve göbekliyim :)(düzenli ilişkim olduğunu çevremdeki her mahlukat da biliyor.)
    Ki bana bile askıntı olanların listesi baya bi kalabalıktır( şeytan tüğüne bağlıyorum, mantıklı bir açıklaması hala yok).

Sana tavsiye sadık olmasını istiyorsan arkadaşlarına kadar kendin seçeceksin. Kültürde parada sonrada gelebillir, ama gün gelir sadakat da bitebilir. Ama zeki olsun, en azından senden az :)
  • incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

• Erkeklerden bu maddeleri istiyorsun peki sen ne sunuyorsun böyle bir erkeği hak etmek için?
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Sadakat
    Sevgi
    Güven
    Bağlılık

• anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Bunları maddi olarak sunamazsın, sunamadığın gibi de alamazsın. Böyle unsurlar kendini ancak uzun ilişkilerde gösterir ki her erkeğin içinde bu unsurlar da vardır. Yeter ki kadın çıkarmasını bilsin.
  • Bu sadece sana özel değil bütün kızların sorunu bunun da bence tek bir sebebi var ki oda isteklerinizin "sadakat" altında milyonlarcasının bekleniyor olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Sadakat
    Sevgi
    Güven
    Bağlılık

Sen bu kafayla daha çok beklersin.Bunların modası çoktan geçti tabi odun erkekleri belki tavlayabilirsin.Birisi şuna 4S kuralını öğretsin bu zamanda sevgi denen şey kalmadı.Bir laf var:Bu zamanda ne Leyla kadar sevilecek kadın var ne de Mecnun kadar sevecek biri,boşuna avrupa diye kendimizi yırtmıyoruz .

• bozcan kullanıcısına yanıt
    Umarım vardır ama ben olduğuna inanmıyorum

• kizlar da pislik biyikli kezbanlar ve sadece kasli yakisikli ve zengin erkeklerden hoslaniyolar, at gozluguyle bakmayalim olaya

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    Kimseyi tavlamak gibi bir niyetim yok

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.