Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anonim birisi

evde kalmayı düşünüyorum

o zaman konu açmasaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cago135 kullanıcısına yanıt
    bu sizi ilgilendirmiyor sanırım
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    yüzde 99 dediğin gibi biriyim bundan önce 3 senelik bir ilişkim vardı.Hatuna anne baba abi kardeş yeri geldi çocuk yeri geldi doktor yeri geldi öğretmen ne isterse hemen hemen oldum.Sevgilime yaptığım sürprizleri başka kızlara anlattığımda ağzı açık hayran hayran beni dinlerdi-Konu ile alakası yok ama yine bir tanesini anlatayım bir gece dışarı çıktı bana sende gel dedi.O gece çalıştığım için gelemeyeceğimi söyledim ama hangi kafaye gittiğini saat kaçta orada olacağını öğrendim daha sonra işten binbir zahmetle izin aldım.Mekana girmeden önce bir gül satan adamı yakaladım ona benim masama 1 gül atmasını 2 gülün yapraklarını da yanımdaki kızın başından aşağı serpmesini söyledim.MEkana gittim oturdum daha sonra gülcü geldi aynen dediğimi yaptı.Kız arkadaşlarının önünde o kadar mutlu oldu o kadar şaşırdı ki alatamam-fakat 3 sene sonunda üniden bulduğu başka bir erkek için beni bıraktı.Her neyse bence bütün (ve yine bence sende dahil)öyle yazdığın gibi bir adam aramıyorsun bulsan bile sıkılırsın.Kadınlar kendilerine kural koyacak ve çekineceği bir adam arıyor genelde.Şimdiki sevgilimi cidden şımartmıyorum.Tatlı sert oluyorum ve cidden benden çekindiğini seziyorum

• quote:

ah ah umarım verir

Herkes layığını bulur merak etme
  • Hayatında mutlaka biri olacak değil. Ben nasıl tek başıma bu Ülkedeki nankör kızları değiştiremiyorsam sizde erkekleri değiştiremezsiniz. O halde geriye kabullenmek kalıyor. Bu hayatta istediğin herşey olacak değil, kabulleneceksin ve hayatını ona göre yaşıyacaksın.

Dünya bu, insanlar bu, hayatın kendisi bu. Yapacak bir şey yok.
  • bende tam tersi kadınları böyle görüyorum ne bir eksik ne bir fazla insan ekdiğini biçer
  • easymen E kullanıcısına yanıt
    çekindiğim birini istemiyorum kesinlikle istemiyorum eğer bana kural koymaya çalışırsa terkerim gül olayı hoşmuş ama umrumda da değil böyle süslü şeylere gerek yok adam olsun yeter
  • quote:

bu sizi ilgilendirmiyor sanırım

ilgilendirsin veya ilgilendirmesin

senin bana yanıtını vermen lazım
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    sen adam değilde odun arıyor gibisin şimdi klasik ve herkesin bildiği cümleleri kurmak istemiyorum ama kızlar çiçeğe benzer besler bakar açar güzelleşir.Hakkını veremezsen bir ottan öteye gitmez.Sana kural koyacak adamı terk edemezsin zaten seviyorsan uyum gösterirsin
    terkediyorum yani :) terkettim :) odun ne alaka? süslü şeyler sevmiyorum ben o gülü benim başımdan aşağı döksen utanırım hoşuma gider ama alışık değilim
  • çocuklar duymasında selami vardı sana öyle biri gerek o zmn :) zaten alışık olmadığın için hoşa gider yoksa her gün pilav yemenin neresi güzel
  • quote:

merhabalar beyler

erkekleri hiç akıllanmaz sadık olmayan varlıklar olarak görüyorum
    sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan erkekler aldatmaya başka kızlarla takılmaya çalışıyorlar
    şimdi kızlar farklı mı diyeceksiniz vardır öyle kızlar ama sanırım erkeklerde bu oran daha fazla
    bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -benimle konuşurken başka bir kızla konuşmaya çalışmayacak
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    -her şeyi cinselliğe bağlamayacak
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

Erkeklerin öyle olmasının sebebi çok saf olmalarıdır. İlk başta bir kızı severler sonra ya reddedilir ve bu arayış içinde defalarca red yiyience tamam cevabı aldıktan sonra bunun zevkine dayanamaz ve devam eder ya da kızdan büyük bir darbe görür hiç birine güvenemez ve aldatmaya devam eder. Eğer erkek ilk aşklarında düzgün bir lişki içinde olabilseydi o hallere girmezdi. Erkekler kızdan daha romantiktir aslında ilk sevdiklerini unutmazlar ondan sonrada zevklerini hep o kız üzerinden koyar ona en çok benzeyeni arar. Yani eğer kızlar erkekleri ilk seferinde hayal kırıklığına uğratmasa hiç bir taraf bunu yaşamazdı. Asıl olarak kızlar daha duygusuzdur. Sadece ilgi görmek isteyen ve ilgi almayı sevgi ve romantiklik olarak gören şımarık varlıklardır. İlgi kesildiği an sevgi biter. Ama erkeklerde öyle değildir. Vakti zamanında karşınıza çıkanlara düzgün davransanız bu halde olmazdınız

• Ben varim tanisabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    neyse bakalım hayırlısı
  • Pre-clinic kullanıcısına yanıt
    allahım sanki bütün erkeklerin ilk sevgilisi benim
    iyi misiniz siz ya ben napıyım kızlar öyle bir hata yapıyorsa adam gelmiş burda bana kızıyor
  • Çok varsadece bakmasını bilmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elitforce kullanıcısına yanıt
    tanışma amacı güderek konuyu açmadım öyle birşeye ihtiyaç duymuyorum teşekkür ederim
  • Pre-clinic kullanıcısına yanıt
    Evet altına imzamı atarım.
  • geldim bu anlamsızca konuşmaları gördüm ve sana küfür ettim.
  • doğru söze ne denir ama kızlarla konuşmayacak yazmışın konuşmasın mı adam kızlarla belki arkadaşıdır
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.