Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anonim birisi

merhabalar beyler

erkekleri hiç akıllanmaz sadık olmayan varlıklar olarak görüyorum
    sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan erkekler aldatmaya başka kızlarla takılmaya çalışıyorlar
    şimdi kızlar farklı mı diyeceksiniz vardır öyle kızlar ama sanırım erkeklerde bu oran daha fazla
    bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -benimle konuşurken başka bir kızla konuşmaya çalışmayacak
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    -her şeyi cinselliğe bağlamayacak
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

bizim recep var olurmu az yakar çok uçar

• Siz bayanlar anlaşılmaz varlıklarsınız. Genel olarak çok basit ve standart tepkileri olan ama her durumu işine geldiği gibi yorumlayan farklı zamanlarda aynı olaya başka başka tepki veren, bazen yoran ve sıkan ama yaradılış gereği vazgeçemediğimiz varlıklarsınız. Aslında bunun böyle olmasına, aradığınız erkeği bulamamanıza neden olan en önemli faktör sizlersiniz. Çünkü bulduğunuzda değerini bilemiyorsunuz açık ve net şekilde. Kendimden örnek vericem. Bu konuyu bu ortamda bu açıklıkta anlatmam normalde ama ben hiç böyle birini bulamayacak mıyım tavrında olan kızlara ayar olduğum için anlatma gereği duyuyorum. Kusura bakma sana bir tepki değil bu, şahsi düşünme. Benim gibi ince düşünen ve içinde en ufak kötülük dahi olmayan adamları bile yoldan çıkaranlara yönelik bir tepki olarak düşün.
    Bundan yaklaşık 2,5 ay önce sevgilim tarafından terkedildim. 1,5 yıllık bir ilişkimiz vardı, evlilik düşünüyorduk falan. İyi bir mesleğim var, kendimi kültürlü biri olarak görürüm. İlişkilerde güzellik önemli bir nebze ama benim için ilk planda olmamıştır hiç. Çok yakışıklı biri değilim ama bizim ilişkimizde güzellik açısından bir karşılaştırma yaptığımızda kız arkadaşım benim yarım kadar bile olamazdı. Bu benim şahsi fikrim değil, etrafımdaki birçok kişinin dediği şeydi. Çünkü benim için o dünyanın en güzeliydi. Bizim ilişkimizde başlarda herşey mükemmel şekilde giderken son zamanlara doğru kız arkadaşımın dengesiz tavırları nedeniyle aradaki ipler gerildi ve nitekim bir yerde bu ipleri koparmak istedi. Bu ilişkide ben ilk gün neysem oydum değişen tek şey ona olan bağlılığımın her geçen gün artmasıydı. Bir kez bile kalbini kırmadım, maddi-manevi elimden gelen herşeyi yaptım. Bu söylenmez, ayıp bir şey ama yeri geldi kardeşine alacağı doğum günü hediyesinin parasını dahi ben verdim. Onlayken hiçbir kıza yan gözle bakmadım hatta yoldan seksi bir kız geçse yanlışlıkla gözüm kaydığında bile vicdan azabı yaşardım nasıl bakabildim diye. Bir kez bile yalan söylemedim hayatımda olan her şeyi en ufak bir yalan katmadan söyledim. İstesem yahut biraz ısrarcı olsam her haltı yiyebilirdik ama onun namusuna söz getirecek küçücük bir davranışta bulunmadım, bazen cinsel bir yakınlığın olmaması sebebiyle kendisini terk edeceğimi düşünür evham yapardı ama ben her seferinde o istemeden asla cinselliğin söz konusu olmayacağını söyler, bunun bir ayrılık sebebi olmayacağı konusunda tezkin ederdim. Kısaca senin aradığın özelliklerin çok daha fazlası bende vardı. Ayrılıktan 2 hafta öncesine kadar aşkımlı canımlı cicimliyken, gittiğim spor salonuna habersiz gelerek beni görmek isteyecek kadar aramız iyiyken 2 hafta sonra sen çok iyi bir insansın seni üzmek istemiyorum ama benim sana olan duygularım eskisi gibi kuvvetli değil diyerek ayrılmak istedi. Gerekçeyi sorduğumda aldığım cevap sorun sen değilsin benim :) Değişen ne peki? Değişen ne bilmem ama değişmeyen siz bayanların değer nedir bilmemesi.
    Hemen hemen her erkek hayatının bir döneminde buna benzer şeyler yaşar. Bu yüzden, belki genelleme yapmak yanlış ama kızlara hak ettikleri şekilde davranmak gerektiği yönündeki düşünce yaygın. Düzgün bir adam olmadığından şikayet etmektense öncelikle çuvaldızı kendinize iğneyi erkeklere batırmalısınız bence. Hayatımı adadığım insandan yediğim kazıktan sonra, ukalalık olarak algılama benim gibi düzgün bir adam bile bundan böyle kızlara karşı "öpersen sevilirsin seversen öpülürsün" kuralını uygulamaya karar verdiyse ortada kızlardan kaynaklı bir sorun vardır. Bu arada az önce kullandığım öpme sözü aslında başka bir şey. Zamanında öpsek sonradan kendimizi öptürmek zorunda kalmazdık.
    İşin özeti bence bu. Bu yüzden kolay değil aradığın erkek modelini bulman. Bulursan da değerini bil derim. Nesli tükeniyor çünkü günden güne.

• Iustinianus kullanıcısına yanıt
    yaşadığın ilişki için üzüldüm ama kimse kimseyi kırmadan medeni olarak ayrılmışsın daha ne istiyorsun?
    ayrıca söylediğin öpersen sevilirsin seversen öpülürsün tabirini biliyorum tabiki hayatımda duyduğum en çirkin tabirlerden biri ve emin ol hiçte öyle değil öyle olduğunu sanan karşısındaki kişiyi kullanan aptallar var doğrudur ama onlar en sonunda öyle bir hayal kırıklığına uğruyorki
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Hem zeki hem tipten kazanan birisini istiyorsan konuşabiliriz.Konuyu açarak baştan hata yaptın.Fake olma ihtimalinde yüksek ayrıca ama bi yazayım ben yinede
  • Bu isler tamamen sans isi....10 uzerinden 8-9 luk biri bile olsaniz terkedilebiliyorsunuz.Bende yasadim bu duyguyu.Neyse ki ailevi sebepler olmasi aciyi biraz dindirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bayanlar

kızları hiç akıllanmaz sadık olmayan varlıklar olarak görüyorum
    sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan kızlar aldatmaya başka erkeklerle takılmaya çalışıyorlar
    şimdi erkekler farklı mı diyeceksiniz vardır öyle erkekler ama sanırım kızlarda bu oran daha fazla
    bir erkek olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -benimle konuşurken başka bir kızla konuşmaya çalışmayacak
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    -her şeyi cinselliğe bağlamayacak
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

Bırakın lan artık şu erkekler kaka muhabbetini
  • açıkçası kadınım ama sizi bu konuda ikna etmek zorunda değilim
    sonuçta kadın olsamda olmasamda burada bir konuyu tartışıyoruz ve her halukarda tartışılabilir
  • quote:

açıkçası kadınım ama sizi bu konuda ikna etmek zorunda değilim
    sonuçta kadın olsamda olmasamda burada bir konuyu tartışıyoruz ve her halukarda tartışılabilir

Şahsen bu forumda her ne kadar tam tersi gibi takılsam da gerçekte çok daha iyi şeylere önem veren birisiyim.Karşımdakinin kendi açımdan güzel olmasını tabii isterim ama karakter olarak kötüyse gözümde eksiye düşer kesinlikle.Ama sadece iyi karakterlede olmuyor maalesef.Sonuçta insan nankör bir varlık.İyisini aramak veya kendine göre en iyisini, kolay şey ama bulması gerçekten zor.Öyle olsaydı 19 yılda ben bulurdum.Senin erkekler için düşündüğünü bende sizler için düşünüyorum.
  • quote:

yaşadığın ilişki için üzüldüm ama kimse kimseyi kırmadan medeni olarak ayrılmışsın daha ne istiyorsun?
    ayrıca söylediğin öpersen sevilirsin seversen öpülürsün tabirini biliyorum tabiki hayatımda duyduğum en çirkin tabirlerden biri ve emin ol hiçte öyle değil öyle olduğunu sanan karşısındaki kişiyi kullanan aptallar var doğrudur ama onlar en sonunda öyle bir hayal kırıklığına uğruyorki

Kimse kimseyi kırmadan mı :) Doğrudur ben kimseyi kırmadım ama kırılmama konusunda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Bir insana bitti demekle kırmamış olmuyorsun onca yaşanmışlık verilen onca ödün onca fedakarlık yapılmışken. Veya bitirmeyi düşünüyorsan dün aşkım diyip bugün seni sevmiyorum dememek lazım. Sırf bunu söyleyebildiği için vicdanını rahat hissediyorsa bir insan yazık ona. Anladığım kadarıyla sen de aynı şekilde davranıyor olabilirsin. Belki de budur aradığını bulamamana neden olan şey.
    Ben de o ifadenin güzel bir şey olduğunu söylemedim zaten. Bana çok uzak bir durum. Öyle olduğu için öpemedik. Anlatmaya çalıştığım şu ki, erkeklerin büyük çoğunluğu böyle şeyler yaşarken her ilişkiye önceki gibi olmayacağı ümidiyle başlamak biraz aptallık olur.

• anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Dediğin bütün özelliklere sahibim. Bende Senin gibi aynen harfi harfine bir kız bulamayacağım sanırım diye düşünüyordum. Çünkü bu yazdıkarın erkeklerde nasıl yoksa kızlarda da o kadar yok. Yani hiçbir zaman genelleme yapmak doğru değil aslında. O yüzden acele etmiyorum. Elbet karşıma ben gibi biri çıkar. Tencere yuvarlanır kapağını bulur demişler.

Dert etmemeli, ve acele etmemelisin
    Allah herkesin gönlüne göre versin.

• quote:

Lütfen ya arasam dh de mi ararım

Niye aramazmısın sen Dh 'yi küçümsüyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 8 Nisan 2014; 13:41:07 >
    evet kırmadan :) en azından sevgilinden ağza alınmayacak küfürler duymamışsın seni tehtit etmemiş daha ne istiyorsun :) eğer ayrılık olacaksa ki kız kalbinde bitirmiş söyleyecek cesaret arıyormuş cesaretini toplamış söylemiş belli ki bu en iyisi :) neler neler gördüm ayrılmak isteyip kızı güya üzmemek için ayrılamayıp kötü soğuk davranan aldatan bide bunu açık açık yapan :) yazık işte o insanların insanlıklarından şüpe ediyorum :) kız en azından dürüst olarak söylemiş tabi ne kadardır o süre bilemem ama sana aşkım dediği belli bir süre zaten sana karşı bir şey hissetmiyormuş seni kalbinden çıkarmış işte bu kötü sadece ama kızlar genelde böyledir malesef
  • quote:

evet kırmadan :) en azından sevgilinden ağza alınmayacak küfürler duymamışsın seni tehtit etmemiş daha ne istiyorsun :) eğer ayrılık olacaksa ki kız kalbinde bitirmiş söyleyecek cesaret arıyormuş cesaretini toplamış söylemiş belli ki bu en iyisi :) neler neler gördüm ayrılmak isteyip kızı güya üzmemek için ayrılamayıp kötü soğuk davranan aldatan bide bunu açık açık yapan :) yazık işte o insanların insanlıklarından şüpe ediyorum :) kız en azından dürüst olarak söylemiş tabi ne kadardır o süre bilemem ama sana aşkım dediği belli bir süre zaten sana karşı bir şey hissetmiyormuş seni kalbinden çıkarmış işte bu kötü sadece ama kızlar genelde böyledir malesef

Bak işte itiraf etmişsin kızlar böyledir maalesef diye :) Aşkım dediği süre 1,5 yıl. Benim ona yapmadığım şeyleri yaptı vermediğim vaatleri verdi. Ayrılmak isteyen o neden küfredip tehdit edecek bunu yapabilecek pozisyonda değil ki zaten :) Madem aklında bitirdi o zaman kendini geri çekecek. Aksi durum karşındakini kullanmaya girer çünkü.
    Bunları söylediğin için diyorum ki kusura bakma ama sen o aradığın erkeği bulamazsın :) Söylediğin şeylerden tarafsız bakamadığını seziyorum çünkü. Karşındaki insanı son ana kadar tabiri caizse kullanıp cesaretini topladığın anda bitti demeyi medeniyet olarak görüyorsan daha kötülerini gördüğünü söylediğin kişilerle karşılaşma ihtimalin bence bir hayli fazla. Allah herkese kendi kişiliğine layık sevgili versin.

• Fernando Sucre kullanıcısına yanıt
    hayır küçümsemiyorum ama bence burası aranmak için yanlış yer
  • quote:

Asosyalleri daha cok seviyorum bende asosyalim ondandır sanırım ama bunun onla alakası olduğunu sanmıyorum bence bu huy meselesi birazda

Hayir cok alakasi var. Huy deil. Sosyal olan hep kiz ortamlarinda ona buna alismis 2 gunluk sevgili pesinden kosandir cogunlukla. Ve genelde %90 lik kismi cinsel amacli kiz pesinden gider cunku ask vs gibi duygulari yitirmis olurlar kiz onlar icin cinsellik demektir. Ama asosyal olanin gonlu henuz acilmamis cicektir kurumasi zor o yuzden solmus cicege nazaran cok cok daha fazla bagli olurlar . Huyla alakali demissin huy farkli onunla alakasi yok huy kurumus kildir sonradan sekil verilmez aileden alir yapisini yetistigi ortam vs. Huyu iyi olan genelde asosyaldir aile yapisindan aldigindan sosyal olanla farkli dusuncelere sahipler. Sosyal olan buyuk olcude niyeti bozuktur asosyal olanin deildir bende asosyalim fazlasiyla :) kendimden konusuyorum ki dier erkeklerde ayni. Erkek olarak dusuncelerim bu on yargin i deistir.

ah ah umarım verir
  • ersinkaya1903 E kullanıcısına yanıt
    ben kesinlikle huyla alakası olduğunu düşünüyorum asosyallerde internette neler neler yapıyor bilmiyoruz sanki
  • quote:

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim

O kadar mı umutsuz vakasın knk yaa Ülke de bi dünya adam var senin tabirine uyan, seç beğen al knk
  • yok işte abi
  • quote:

yok işte abi

Yaşınız kaçtı bu kadar umutsuzluk iyi degil etrafta tonla adam var ille bulursunuz aradiginiz tarzda birini

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.