Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • face kullanmıyorum ihtiyaçta duymuyorum
    bunu kaçıncı kez yazdım bilmiyorum ama birini aramıyorum
  • Bu dediğin özelliklerin çok daha fazlasına sahipken 1 yıllık ilişkim geçen ay bitti. Nedeni ise küçücük bi tartışmadan çıkan ayrılık sonucu. Bu ayrılıkta kesinlikle bi hatam yok, sabah kız konuşmaya geliyor ayrılalım diyor. Bu kadar basit mi bu iş. 1 hafta ne yaptığımı ben bilmiyordum kendimi kaybetmiştim. Ona herşeyimle bağlıydım, çok seviyordum ama sonuç noldu bu şekilde. Bundan sonra hiç bir kıza o şekilde bağlanmayacağıma eminim en azından doğru kişi olduğundan emin olana kadar çünkü bi kere canım yandı. Bu şekilde davranışlar insanı değiştiriyor malesef. Bütün erkekler için demesemde o dediğin özelliğe sahip erkekleri yok edende kendi hemcinslerin
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    bu cevabı alacağımı biliyordum :) demek istediğim hiç bir kadın cinselliği anlatmak için yaşamaz ama sırf arkadaşlarına anlatmak için yaşayan arkadaşıyla iddaya giren erkeklerin var olduğunu biliyoruz :)
    malesef dediğin gibi insanların ne yapacağı belli olmuyor
  • ibrahim1213 kullanıcısına yanıt
    al birini daha kaybettik doğrudur geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Ben evlenmeyi düşünmüyorum
    Evlenmek çokta akıllıca birşey değil kişilikli adam

Evlenip Anne olmak istemezmisiniz ? eşimden biliyorum bence mükemmel bir duygu bence evlenmek hem ahlaki hem dini açıdan çok akıılıca ve mantıklı bir olay ama evleneğiniz erkeği çok iyi tanımanız gerekiyor çünkü evlilik şakaya gelmez hem bu dünyada hemda ebedi dünyada hayat ve sır arkadaşlığıdır
  • şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: STÆRT

• hayır evlenip anne olmayı istemiyorum benim hayallerim çok farklı
    ahlaki ve dini olarak toplumda böyle olabilir haklısınız
    haklısınız evlilik şakaya gelmez çok ciddi bir karar
  • Bazen kadın da olsan erkekte olsan el ele tutuşmak yetmeyebiliyor. Öncelikle sevişme olayında neden kadın erkeğe hediye veriyormus, lutufta bulunuyormuş gibi gorunur bunu anlamak guc. Her iki taraf ta esit sorumluluk tasir boyle durumlarda. Bu konuyu bu kadar abartmamak lazim. Bu arada yaş kaç?

@anonim birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopeğin olayım evlen benimle

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    evet bende neden bunu yapan erkek çok şanslı yapan kadın kullanılmış gibi gösterir anlamıyorum
    sanırım küçük bir hatada bizim başımız yanıyor ondan
    biz evlenilmeyecek kadın gibi gösteriliyoruz
    biz kötü sıfatlarla adlandırılıyoruz
    ve biz hamile kalıyoruz

tabiki bunlar bu toplumun görüşleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

bu cevabı alacağımı biliyordum :) demek istediğim hiç bir kadın cinselliği anlatmak için yaşamaz ama sırf arkadaşlarına anlatmak için yaşayan arkadaşıyla iddaya giren erkeklerin var olduğunu biliyoruz :)
    malesef dediğin gibi insanların ne yapacağı belli olmuyor

Maalesef kabul etmek gerekir ki erkeklerin bahsettiğiniz gibi durumları oluyor... Bunun sebebi de erkekçil bir toplum olduğumuzdan dolayı. İnsanlarımız çok ön yargılılar bilirsin bu yüzden kızların kendilerini ifade etmeleri ve birlikteliklerini rahat rahat yaşamaları çok zor. Ama daha öncede dediğim gibi insanlar birbirleriyle arkadaşlık kurmadan önce birbirlerini iyi irdelemeli ve ona göre karar verilmelidir.

• Up laayaalım
    +1
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Yaş sormuştum ama?

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    var biraz
    donanım haberin klasik cevabı
  • Çok var sizin takıldığınız ortamlar ve insanlar bozuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bende tamm tersini düşünüyorum. Böyle egosu yüksek bir sürü kız var, terketmeyi bir şey sanıyorlar. Eğer gerçekten seversem ölümüne sadık olurum.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    tabiki tam terside düşünülebilir ben kendi açımdan yazmıştım
  • Ingrid I kullanıcısına yanıt
    sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

Bu dediğin özelliklerin çok daha fazlasına sahipken 1 yıllık ilişkim geçen ay bitti. Nedeni ise küçücük bi tartışmadan çıkan ayrılık sonucu. Bu ayrılıkta kesinlikle bi hatam yok, sabah kız konuşmaya geliyor ayrılalım diyor. Bu kadar basit mi bu iş. 1 hafta ne yaptığımı ben bilmiyordum kendimi kaybetmiştim. Ona herşeyimle bağlıydım, çok seviyordum ama sonuç noldu bu şekilde. Bundan sonra hiç bir kıza o şekilde bağlanmayacağıma eminim en azından doğru kişi olduğundan emin olana kadar çünkü bi kere canım yandı. Bu şekilde davranışlar insanı değiştiriyor malesef. Bütün erkekler için demesemde o dediğin özelliğe sahip erkekleri yok edende kendi hemcinslerin

Benzer durumu yaşamış birisi olarak (2 yıllıkken) ben de artık ilişkilerin, insanların bu bayan forumdaşımızın tarif ettiği gibi olmasıyla düzgün yürüdüğü kanısını bıraktım. İnsan, kız erkek fark etmez dürüst olmalı neyi yaşamak istediğine karar vermeli.
    Doğru kişi kavramı da nasip zaten. Yazılmışsa zaten yuva kuracağın kişi belliyken doğru kişiyi beklemek zaman kazanmaktır.
    İşin doğrusu ve özeti de bayan arkadaşla ortak görüşüm "evlilik" Bu dönemde insana en soğuk gelen terim. Bireysel problem değil de birliktelik problemleri. Tek başına yaşarken sorumluluğunu anca idare edenler başka sorumluluk altına da girmemeli. Zaten çığırından çıkmış bir çağda çevreden bağımsız evlilik sürdürmek de zor. Birisiyle ilgili yaşam sorumluluğu alacaksam amenna Allah güzelini nasip etsin. Yok günümüzdeki gibi "dünür, çeyiz, görümce, dedikodu, günlük hesap sorma, anana giderken izin aldın mı, karı-kocanın kardeşlerle çekişmesi, bakılamaz çocuk yapılması, çocuğu bozuk çevreden koruyarak yetiştirme, mal mülk miras kavgaları ve şu an aklıma gelmeyen onlarca sebep kaynaklı" problemlerin olduğu bir evliliği Allah nasip etmesin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 8 Nisan 2014; 13:01:19 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.