Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu saydıklarını yapmayan erkekler malesef hep kaybeden tarafta oluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    -malesef anlayamam haklısınız ama bizimde cinsel ihtiyaçlarımız var ve nedense toplumda evlenene kadar birisiyle bunu yaşamamız yasak biz yaşamıyorsak sizde yaşamayabilirsiniz

siz bana okumayan önce baba evinde babasından geçinen sonra evlenip kocasından yararlanan kendini geliştirmeyen cahil kız tipini anlatmışsınız hiç bir maddede kendimi bulamadım malesef
  • öyle bir amacım yok
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    hayır olmadı çevremde çok masum kızlarda var sadece seven düşünen ama nedense bir süre sonra aldatılıyor neden acaba? çünkü tek bir kadınla yetinmeyi bilmiyorsunuz tek bir kadın sizi mutlu etmiyor sırf arkadaşlarınıza hava atmak için bile birkaç kızla çıkabiliyorsunuz sırf arkadaşlarınıza anlatmak için bile çok masum bir kızla nasıl yattığınızı anlatabiliyorsunuz hiç bir kadın bunu yapmaz
  • Klasik ergen tripleri ego tatmini hadi canım hadi burası warrocktr değil burdada terbiyesizlik yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Her kadın karşısındaki erkeği değiştirmeye çalışır ama değiştirdikten sonra terketmezler değişmezse terkederler

Bilgi kesinmi?

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    evet evlilik çok saçma evlenmeyi düşünmüyorum ama aynı evde yaşamak için bir imzaya da gerek duymuyorum
  • suan yeni bi iliskiye ihtiyacim var 4 yillik sevglm öldu o gidince tek kaldim arkdas cevrem 0

• sırf kutusu var dıye sayfalarca yorum olmuş yine
  • Ortamlara gir facede fazla bir şey paylaşmayan birilerini bul.
  • kısmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLotus

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

sırf kutusu var dıye sayfalarca yorum olmuş yine

kutu?

Kuku

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLotus

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

sırf kutusu var dıye sayfalarca yorum olmuş yine

kutu?

kutu kutu pense
  • enige kullanıcısına yanıt
    size mutluluklar dilerim
    umarım çıkar diyim
  • arkadaş cevaplamış
  • Konu bos

• anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Ben lise 2 deyken Aslı adında bir kıza aşık olmuştum. Kıza aşık olduktan sonra sınıfımdaki etrafımdaki kızlarla iletişimimi yavaş yavaş bitirdim çünkü kıza ihanet etmiş gibi hissediyordum başka kızlarla konuşunca eğlenince. Hem onu geçtim diğer kızlarla vakit geçirmeyi, konuşmayı gerek bile görmüyordum çünkü ben onu seviyordum. Şimdi ozaman ki yaptığım şeyi düşünüyorum da ne kadar da komik bir durum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3DMystic kullanıcısına yanıt
    lütfen terbiyesizlik etmeyin ne alakası var
  • quote:

lütfen terbiyesizlik etmeyin ne alakası var

çirkinsindir bacım, erkek dış güzelliğe bakar
  • quote:

hayır olmadı çevremde çok masum kızlarda var sadece seven düşünen ama nedense bir süre sonra aldatılıyor neden acaba? çünkü tek bir kadınla yetinmeyi bilmiyorsunuz tek bir kadın sizi mutlu etmiyor sırf arkadaşlarınıza hava atmak için bile birkaç kızla çıkabiliyorsunuz sırf arkadaşlarınıza anlatmak için bile çok masum bir kızla nasıl yattığınızı anlatabiliyorsunuz hiç bir kadın bunu yapmaz

Kızlarda kendi aralarında girdikleri ilişki muhabbetlerini yaptıklarını çok iyi biliyorum deneyimlerini bir birleriyle paylaştıklarını vs bunlar erkeklerde olduğu gibi kızlarda da normal. Ama bu anlatımlarda farklı duygular söz konusu, mesela bir erkek anlatırken gururlanarak anlatırken, bir bayan yaşadığı deneyimi anlatırken merak ve deneyimini anlatıyor arkadaşlarına fakat özüne inince her iki cinste birbirleriyle bir takım şeyler paylaşıyor. Bende zamanında yaşadığım şeyleri arkadaşlarıma bahsediyordum fakat zaman içinde olgunlaşınca zaten bir beraberliğin hayat düzeninde normal bir döngü olduğunu anlayınca bu anlatımlar neredeyse olmuyor. Ayrıca demişsiniz çevremde her şeyiyle seven fakat sonunda aldatılan kız arkadaşlarım var, daha önce de dediğim gibi insan oğlunun sağı solu belli olmuyor eski bir laf vardır insanlar çiğ süt içmişlerdir her şey beklenir diye doğrudur fakat bunu, ama benim kız arkadaşlarım seviyor ama hak ettiği değeri bulamıyor diyerek karşı cinsi zan altında bırakmak komik olur, çünkü bende size, benim etrafımdaki arkadaşlarımda kız arkadaşlarını çok sevdi fakat hep hüsrana uğradı derim ve böyle örnekler her iki cins içinde çoğaltılabilir. Bir arkadaşlığa başlarken insanların birbirlerinden ne beklediği ve de karşıdakinin ne kadar senin duygularına karşılık vereceğine göre ilişki şekillenir bu zaman diliminde karşındaki insanı iyi tanıyıp ona göre karar vermek önemlidir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.