Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kadının doğru dürüst adam bulması için kendisininde nitelikli üretken kişilikli ve partnerine birşeyler katması lazım, sırf erkeklerin cinsel zaafını kullanıp hiçbi meziyete sahip değilsen hatayı kendinde aramalısın. Günümüzde kızların dışı hoş içi boş yemek yapmaktan aciz bi insanla hayat paylaşılır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveofsebastian

quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

merhabalar beyler

erkekleri hiç akıllanmaz sadık olmayan varlıklar olarak görüyorum
    sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan erkekler aldatmaya başka kızlarla takılmaya çalışıyorlar
    şimdi kızlar farklı mı diyeceksiniz vardır öyle kızlar ama sanırım erkeklerde bu oran daha fazla
    bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -benimle konuşurken başka bir kızla konuşmaya çalışmayacak
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    -her şeyi cinselliğe bağlamayacak
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

Olay basit, öyle olduğumuz zaman terkedeceksiniz. Size her an gidebilecek olduğumuzu hissettirmezsek terkedeceksiniz.

İnkar etme, bu senin doğanda var.

+sonsuz.

Bu kadar zor degil bunu anlayin artik bayanlar. Siz bu konuda berbat varliklarsiniz. Size tamamen sadik ve kendini adamis biri gorunce farkli yerlere kayiyor hemen soguyorsunuz. Inkar edecek adam tanimam isterse 3 yillik iliski ister 5 yillik olsun kadin o duyguyu hissettigi anda sacmalamaya basliyor.

Konu asiri gereksiz.

• Kadınlar maymun gibidir. Bir dalı tutmadan öbür dalı bırakmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsellik zaaf degil ihtiyactir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta bütün sorunların bitti de bir bu mu kaldı.
    Elalem rüzgar tribününü gökyüzüne çıkardı.
    Biz hâlâ bu konulardayız.
    Hatırlatma : Yıl 2014
    @anonim birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 8 Nisan 2014; 2:54:07 >
  • Bu tartışma bitmez.sadık olsun vs vs diyorlar.sonra. Batılar elde ettiler basıyorlar tekmeyi. Bu işin uzun versiyonları da var.hatun kişi erkeğini değiştiriyor saçı uzunsa kısalt diyo kısays uzat diyor amaç kontrol etmek.sonra adam bambaşka birine dönüşünce.bunla işim bitti diyip hop yenisi ve kısır döngü.yemezler canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 8 Nisan 2014; 3:07:46 >
  • Hani biz batılılaşıyoruz ya.
    Hani biz özentiyiz ya.
    Hani biz sizi, siz bizi anlamıyorsunuz ya.
    Hani anlar değişken ya.
    Hani menfaat var ya.
    Hani o aradığımız kişilere fantastik dünyamızdaki kişiler gözüyle bakıyoruz ya.
    Hani ilk görüşte aldanıp sonra vazgeçmeye istek duyuyoruz ya.
    Hani sevilen kişi seven kişiyi göremiyor ya.
    Hani tüm bu insan topluluğunda birilerinin gazıyla düşünüp hareket ediyoruz ya.
    Hani o hayal aşklar bir bir tükeniyor ya.
    Hani asıl amacımız uğrunda emek verirken tüylerimiz kendini ısıtıyorken zihnî bozukluk yaşatacak hislerin arkasında kalıyoruz ya.
    Hani elinde çekiç olan her şeyi herkesi çivi sanıyor ya.
    Hani doğrular sıkıcı amaa gerçek ya.

İmkansızlığı cezbeder ya......

• Benimle konusurken baska kizlarla konusmaya calismicak, pardon?
    Kusura bakma ama yolda giderken yanina yaklasmaya calisacagim en son kadin tipisin

Bu dusunceden kurtul ikincisi boyle birisini bulabilir miyim sorusunu kendine sorma
    Mutlaka bulursun, neden bulamayasin? Sadece herkese fazla kapilma, insanlari iyi tani
    Dn: ekstra dertlesmek icin pm :O

• quote:

Orijinalden alıntı: Heartseeker

quote:

Orijinalden alıntı: loveofsebastian

quote:

merhabalar beyler

sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan erkekler aldatmaya başka kızlarla takılmaya çalışıyorlar
    şimdi kızlar farklı mı diyeceksiniz vardır öyle kızlar ama sanırım erkeklerde bu oran daha fazla
    bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

Olay basit, öyle olduğumuz zaman terkedeceksiniz. Size her an gidebilecek olduğumuzu hissettirmezsek terkedeceksiniz.

İnkar etme, bu senin doğanda var.

+sonsuz.

Bu kadar zor degil bunu anlayin artik bayanlar. Siz bu konuda berbat varliklarsiniz. Size tamamen sadik ve kendini adamis biri gorunce farkli yerlere kayiyor hemen soguyorsunuz. Inkar edecek adam tanimam isterse 3 yillik iliski ister 5 yillik olsun kadin o duyguyu hissettigi anda sacmalamaya basliyor.

Konu asiri gereksiz.

Bu olay erkekler için de geçerli sevmenin de bi sınırı var eğer o sınırı geçersen karşındaki buna karşılık veremez hale gelir ve sıkılır. İhanet ayrı bi olay

• quote:

Yanlış anladınız internette aramıyorum
    Ayrıca cinselliği yaşamazsa hiç bir erkek ölmez bu bir zaaftır

Olmez diye birsey yok oldurmez ama surundurur. Bu konulari fizyolojik yapin itibariyle anlaman mumkun degil.

Genelleme yapilarak yazdiginiza gore bende karsi genel olarak cinsteki bulgularimi yazayim;
    - hic biriyle tek kelime siyaset,kultur vs. seviyeli sekilde tartisma yapilamiyor.
    -Tasarruf icin bi caba yok yani hersey tip ki ates gibi gelsin ve gitsin.
    -Cahilligini hic biri kabul etmiyor
    -Elde ettiginiz anda bize yol cikiyor nedense
    -Gelecekten beklenti veya ileriye yonelik planlari yok umrunda da degil.

bunlari yeterli dahada artira bilirim. Yukaridakileri uygulayan kiz varsa pacasindan ayrilmam butun sulaleti toplar istemeye gideriz. Oncelikle insan kendindeki sorunlari cozerseniz bizi istediginiz sekilde duzeltebil
    lirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bi gün

Burdada Senin Gibi İnsanlar Var Bul birini Takilin Bence
  • çok net bir şekilde arkadaş çevreni değiştirmeni öneririm. hiç bir ilişkimde öyle bir şey yaşamadım ki sonuncu 6 yıl sürdü.arkadaşlarımızda bir okadar zamandır birlikte ve evleniyorlar artık hiç biriside yaşamadı.undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardak -- 8 Nisan 2014; 3:44:20 >
  • Yani nasıl cevap versem bilemedim insan ilişkisinden bahsediyoruz her şey mümkün, fakat dediğiniz gibi bir erkek ya da kız profili bulmak zor. Erkek eğer çok sevip taparsa genelde kız sıkılıyor , eğer kız çok sevip taparsa aldatılıyor genelde bu hep böyle oluyor... İlişkilerde dengeyi kurmak çok önemli saygıyı korumak ve özeline sahip çıkmak bir ilişkinin kilit noktaları bence bunlara uyulduktan sonra eğer sevgide varsa kolay kolay bir ilişkinin zarar göreceğine inanmıyorum fakat insan oğlu bu kızından da erkeğinden de her şey beklenir. Fakat ben bir erkek olarak bayanları ilişki konusunda bir tık daha güvenilmez buluyorum çünkü erkekler daha sabit fikirliler yaratılış olarak fakat bayanlar biraz daha karmaşıklar. Mesela bir erkeğin aldatma potansiyelinin olup olmadığı en başında bellidir fakat bir bayan çok seviyor gibi görünüp sağ gösterip sol vurabilir. Bu yüzden bir ilişkiye yon verenin daima erkekler olduğuna inanırım. Umarım sizin için açıklayıcı olmuştur yazdıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 8 Nisan 2014; 3:46:09 >

• quote:

merhabalar beyler

bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    birini bulamıcam

bu sadece basit erkeklerin kendisini zayıf göstermemek istememesiyle oluşan tipik erkek görünümü (asıl zayıflık budur) klişe bi laf vardır " erkeklermi sevmez? ben hiç yol kenarlarında sabahlayan şarapçı kadın görmedim" diye..her erkeklere böyle itham edildiğinde ben kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum..tecrübelerini kullan ama onların sende önyargı oluşturmasına izin verme

• emin.ol bu listedeki yazdiklarinin yuzde 70 80 ine sahip insanlar var ya kendilerine uygun kiz bulamiyolar yada bulduklari onlari aldatiyor sonra onlarda yoldan cikiyo bence ayni durum kizlar icinde ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

http://www.sabah.com.tr/Dunya/2014/03/12/kopegiyle-evlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucuklukahve -- 8 Nisan 2014; 7:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Bi gün

Burdada Senin Gibi İnsanlar Var Bul birini Takilin Bence

aradığı özelliklerin hepsi bende buldu da bunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

http://www.sabah.com.tr/Dunya/2014/03/12/kopegiyle-evlendi

bu haberi daha once gormustum bu kopege bu kadin.yazik gitmiyomu yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Benimle evlenecek bayan var mi ? acaba burada

hani kızdın

konu sahibine: geç bunları bunu akıl olarak istersin ama bu özelliklerin tam tersi erkeklere atlarsınız onları kovalarsınız aslında aradığın tam olarak bunların tam tersi onun için sürekli bunların tersini buluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 8 Nisan 2014; 7:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Benimle evlenecek bayan var mi ? acaba burada

hani kızdın

konu sahibine: geç bunları bunu akıl olarak istersin ama bu özelliklerin tam tersi erkeklere atlarsınız onları kovalarsınız aslında aradığın tam olarak bunların tam tersi onun için sürekli bunların tersini buluyorsun.

Yok delikanliyim ben adamim ben adam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.