Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    malesef evet kızlarda o sıkılmasından korkma durumu daha çok var sanırım
    ama kadının sevmeside hiç bir şeyi değiştirmiyor malesef erkek bırakacağı yerde bırakıp gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

ne yani bir italyan erkeği çok mu değişik yada bir fransız
    hiç sanmıyorum

şuanda nerde yaşıyoruz türkiye bir italyan veya bi fransız ile evlenme olasığın nedir birazda güzel değilsen %10 şansın var türk erkekleri üzerinden değerlendirme yapacaksın o kriterde erkekleri cok zor bulursun varda elit insanlar zenginler orta halli bir ailenin çocugunun aşırı sakin ve cool olmasını beklemek bence hata gibi geliyor herkes in gözü dışarı kayar ama bunun sınırını bilmen lazim bilmem anlatabildimmi
  • Bana gore karsi cins cok cins sana gorede durum boyle galiba. En azindan bunda ayni fikirdeyiz. Tek bisey diyim cidden on yargin cok yanlis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Aldatma diye tarif ettiğimiz şey kişiler arası görüştür. Bize'göre aldatma olan başka milletlerde normal bir olgudur.

Şunuda unutmamak gerek evli olduğu halde tv de yada bir mecmuada yakışıklı oyuncu yada erkek manken görüş ağzından akan salyalar ile kuduz olduğuna kanaat getirebileceğimiz bayanlarda mevcuttur. Şimdi fiziki bir olay olmamış olması aldatma kategorisine girmiyor anlamına mi gelir.

Sadakat sizce nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik Türk kızı işte. Her seyi erkekten bekliyorsunuz. Baska kapıya ...

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

merhabalar beyler

erkekleri hiç akıllanmaz sadık olmayan varlıklar olarak görüyorum
    sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan erkekler aldatmaya başka kızlarla takılmaya çalışıyorlar
    şimdi kızlar farklı mı diyeceksiniz vardır öyle kızlar ama sanırım erkeklerde bu oran daha fazla
    bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -benimle konuşurken başka bir kızla konuşmaya çalışmayacak
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    -her şeyi cinselliğe bağlamayacak
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

Bulamazsın. İnternet ortamında güvenilir erkek mi aranırmış akla bak.

Git biraz ortam yap illa biri çıkar karşına. Ayrıca şu son madde cinsellikle ilgili olan. Erkekler sizin gibi değil kısa zaman aralıkları ile o işi görmeleri lazım. Madem senden bu konuda bir şey bulamayacak neden eksik bir ilişki yaşasın ki.

Gider tam anlamı ile ilişki yaşayabileceği birini bulur. Seni mi bekleyecek ?

adam bu zaman kadar kuğul takılıyordu. tam bir davar olduğu ispatlandı

ayrıca konu ağır harun abi lan

yav he he. o son madde eklenmeseydi mesaj yazma gereği bile duymazdım.

• Bir erkek eyer bir kadını can gönülden seviyorsa değil yüzüne bakmak, elini bile tutmaya çekinir ve gözü ondan başkasını da görmez. Cinsellik durumu aklına bile gelmez. En azından benim düşüncem böyle. Birde aradığın erkek ' Boğa Burcu ' olan erkeklerdir.

İlişkilerinde eğilimleri:
    Boğa ilişkilerinde güvenlik ve sağlamlık arar. Uzun vadeli düşünür ve sadakata inanır. Yatıştırıcı, huzur verici bir yapısı vardır. Ancak aynı zamanda sahip olmacıdır ve güvensiz hissederse güçlü bir kıskançlık sergileyebilir. Yapıcı ve kararlı olması ona ilişkilerinde uzun vadeli, kazançlı sonuçlar getirir.

Avantajları:
    Ona güvenebilirsiniz. Kararlı ve güven vericidir. Sizi yüz üstü bırakmayacaktır. Zevk sahibi olması, barışa ve uyuma önem vermesi en iyi özellikleridir. Fiziksel açıdan tutkulu ve tensel açıdan güçlüdür. Verimli ve ortaklaşa çalışmalarda yaratıcıdır.

kaynak

• Bu yazdıklarının birebir aynısını kızlar için düşünüyorum hatta evli olupta gözü dışarıda olan çok insan var

• Var da sizin gozunuz serserilerden oteyi gormuyor ki , sonra gelip yok sadik olsun yok guveniyim diyorsunuz.

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    serserilere ilgi duyacak yaşı geçtim
  • CİDDİYE ALMAYIN KENDİSİ KIZ DEGİLDİR

TROL ALERT ALERT

İFŞA TEAM KOUNAYA BEKLENİYOR

TROL ALERT ALERT

BU TÜR TROLLERE ALDANMAYIN

AYRICA: NO SS NO GÜVEN JOE HHAHAHHAHAH

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    benim çevremde çok yok öyle kadınlar
    ama para ve evlenme düşkünü kızlar var midemi bulandırıyorlar
  • DRYSHEAD kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler ama burçlara inanmıyorum
  • herşeyi erkekten mi bekliyorum
    yazdığım kadarıyla sadece bana saygılı davranmasını ve sadık olması bekliyormuşum bunlar herşey mi oluyor
  • quote:

serserilere ilgi duyacak yaşı geçtim

O zaman hala dogru yere bakamiyorsun , aradigin tarz insanlar hala var ama onlarda kizlar hakkimda senin dusundugunu dusunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 7 Nisan 2014; 23:40:39 >
  • ersinkaya1903 E kullanıcısına yanıt
    ön yargılı olmak bazen iyidir en azından hayal kırıklığına uğramazsın
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    dünyada belki anlaşabileceğim tek bir insan var onu bulmakta şans işi ben hiçbir yere bakmıyorum
    kızlara bakış açısını biliyorum malesef
    kurunun yanında yaşta yanıyor işte
  • Genelleme yapmaya gerek yok. Sonuçta milyarlarca insan yaşıyor ve elbet size uygun bir erkek vardır. Fakat bulmak o kadar kolay değil. Zaten kolay olsa böyle konu açmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Njord113 -- 7 Nisan 2014; 23:44:14 >
  • aynı durumdayız bende bir zamanlar çok masum duygular taşırdım ama bi kaç kez kazık yiyip erkeklerin gerçek yüzünü anladıktan sonra karşıma çok seven sadık güvenilir biri çıksada inanmam zor
  • ucuz genellemeler ve boş önryargılarla mutlu olamazsın, her türlü insan var mesele bulmak ve kafaların uyuşması
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.