Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani önce arkadaş olmak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Yani önce arkadaş olmak gerekir

sadece arkadaş olmak yetmez ona karşı dürüst olmak,samimi olmak gerekir şimdilerde arkadaşlıklar çıkarlar ve yalanlar ile ilerliyor
  • Odisabi O kullanıcısına yanıt
    Haklısınız herşey çıkar ilişkisine döndü

• quote:

merhabalar beyler

erkekleri hiç akıllanmaz sadık olmayan varlıklar olarak görüyorum
    sevgilisi daha çok uzun ilişkisi olan erkekler aldatmaya başka kızlarla takılmaya çalışıyorlar
    şimdi kızlar farklı mı diyeceksiniz vardır öyle kızlar ama sanırım erkeklerde bu oran daha fazla
    bir kadın olarak hiç mi:
    -güvenebileceğim
    -sadık
    -benimle konuşurken başka bir kızla konuşmaya çalışmayacak
    -bana yalan söylemiyecek
    -riyakar olmayan
    -her şeyi cinselliğe bağlamayacak
    birini bulamıcam

kültürlü olmasını parasının olmasını(bence önemli bir faktör değil) zeki olmasını geçtim sadece sadık birini istiyorum çok şey mi istiyorum?

Cuma günü hasta olmamla birlikte yaklaşık 4 -5 gündür hasta yatağımda yatıyordum okulada gidemeyince can sıkıntısı işte :)

Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum güldük eğlendik :)

Haftaya başka bir konuda görüşmek üzere hepinize iyi akşamla

1 nisanı gectik diye biliyorum ben yanlismi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kavgala kullanıcısına yanıt
    Bize her gün 1 nisan

• Gel gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Emirhan-

Bu ergenler de hiç çekilmiyor. Birini sevmek zorunda mısın? Kendi kendine yetemiyor musun arkadaşım?

https://www.youtube.com/watch?v=p0LfD8t7Of0
  • kusura bakmada sen kendine köle arıyosun
  • bence alakası yok
  • Aradığın kişiler asosyal olanlar. Sen varken kimseyle konuşmaz. yalnız diyim çevreleri yoktur. (DH hariç) Öyle cafelere gidelim grupça Topluca foto çektirip instagram atalım, bunlar olmaz o kişide.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevresinin olup olmaması pek umrumda değil
  • Kim parası olduğu halde eski telefonunu 4-5 yıldır kullanmaya devam ediyorsa aradığın kişi odur.

gbkz: anonymous person
  • kimiferhat kullanıcısına yanıt
    arada nasıl bir bağlantı var
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Eski telefonunu kullanmaya devam eden adamın gösteriş merakı yoktur,

Başkası beğensin diye değil, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşayan adam tipidir.

Bu adam aldatmaz, ne kendini ne de yanındakini,

Konuşmalarında hep bir dayanağı olur, boş konuşmamaya çalışır.

Her konuyu cinselliğe bağlamaz iki nedeni var; ya cinsel açıdan yeterince doygunluğa ulaşmış ya da günahtan çekindiğinden evliliği beklemektedir.

Kısacası bu tarz adamların birleştiği özellik eski telefon Ama şöyle bir ayrıntı var bu tipler çok az olmakla beraber yaşları da kemale ermiş kişilerdir, artık aradığı ilişkiler evlilik derecesindedir.
    telefonunu bozulmadığı sürece değiştirmemesi sadık bir insan olduğunu gösterir o yüzden olmasın ?

parası olduğu halde telefonunu değiştirmiyorsa, çevresinde bir sürü kız olduğu halde hayat arkadaşını da hiç bir kıza değişmez.
  • quote:

Çok zekisiniz tabi herşeyi cinselliğe bağlamakla cinsellik yaşamak aynı tabi

Yok o senin zekiliğin.Senin ihtiyaç olarak gördüğün şeyi karşı cins daha fazla ihtiyaç hissediyorsa ve bunu belli ediyorsa neden bunda rahatsız oluyorsun?Desen ki ben düşünmüyorum öyle şeyler evlenene kadar amenna yok benim ihtiyaçlarım var diyip cinselliğe düşkün erkeği istenmeyen kriter olarak belirrtirsen zeki sen oluyorsun
  • Aslında biliyormusun... Seninle aynı durumda erkekler de var. Çoğu genellikle bir eksikleri olan kişiler. Mesela kimisi fakir kimisi çirkin kimisi obez. Onlar dürüst ve sadık insanı arıyorlar dolayısıyla kendileride dürüst ve sadık oluyorlar. Ben de bu gruba dahilim. Bana sorarsan gerçekten sadık ve dürüst birini tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 8 Nisan 2014; 22:06:43 >
  • Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    yani çirkin olmasına rağmen sadık ve dürüstse onunla olmayı tercih edersin
    Çok değil ortalama bir kız olsa sadık ve dürüst olsa o bana yeter yani :) Yeter ki yalan dolan olmasın.
  • Alın yazısı kader kısmet bu işler elbet herkes birgün bi kerede olsa o aşkı tadıcaktır ya hazin sonla ya da mutlu sonla biticektir herşeyin zamanı var acele etmeyin... Arayan zaten hiçbir zaman istediğini bulamaz öncelikle istemekten vazgeçin o sizi bulsun şans verın insanlara...
    Ben eşimle internetten tanıştım çok mutluyum seviyorumda.. Önemli olan doğru insanı bulmak bunun yeri ve zamanı yok ;)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.