Şimdi Ara

merhabalar beyler bi bakar mısınız? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların hepsi bir erkekte varsa ama tipini beğenmediysen elinde var 0 o erkeğin yani şimdiki kızların hepsi tip derdinde!!Hatta iddia ediyorum çoğu böyle erkekleri arıyorum der ama entrika bulamadığı için heyecan bitti deyip bırakıp giderler.Düşünsene çok reel konuşan birisini.Kızlar hayal kurdurtan erkekleri sever öyle reel herşeyi gerçek ve dürüstçe söyleyeni sevmezler.Çünkü herşeyin tek düze olacağını söyleyip yeni heyecan arıyorum deyipte gidebilirler.Mesela etrafında çok güvenilir ve dürüst olan birisi var o zaten beni sever yalan söylemez tek düze diye sevmeyen kızlar var.Ben şimdi diyelim çok romantik birisiyimdir.Ama şimdi kız,''üzerime çok geliyorsun üzerime çok düşüyorsun''diyenler varsa o yüzden KIZ OLAN KISKANILMAK İSTER KISKANMAK İSTER(KENDİ ERKEĞİNE KİMSE BAKMIYORSA DEĞERİNİ ANLAYAMAZ),YERİ GELDİM Mİ GELECEKLE İLGİLİ ABARTI HAYALLER İSTER,YANİ YERİ GELDİMMİ YALANDA SÖYLEYECEKSİN KISKANDIRACAKSIN ONU İSTİYORLAR,YANİSİ ÇOK İŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 8 Nisan 2014; 22:29:23 >

• Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    evet ben bu düşünceye katılıyorum psikolojik açıdan bir parça ezilmiş insanlar
    kilolu
    aşırı zayıf
    asosyal
    herhangi bir konuşma bozukluğu olan
    vs
    hayatlarını daha dürüst ve sakin bir şekilde geçirmek istiyorlar
  • sevdimmi bırakmam dünyayı yakarım utangacımdır sadece aşk için değil bu bütün sevdiklerim için duygularımı konusarak belli edemem yazarak belki
  • anonim birisi kullanıcısına yanıt
    Çünkü genelde üzerilerinde yük var. Hayatta yük taşımanın nasıl bir şey olduğunu iyi biliyorlar ve daha fazla yük taşımak istemiyorlar. Aynı zamanda başkalarına da yük olmak istemiyorlar. Genellikle dürüst ve güvenilir olurlar. Ama ne var ki insanoğlu her zaman daha fazlasını istediğinden, bencilleştiğinden her zaman bir çıkar peşindedir.
  • Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    malesef öyle
  • bence asıl gerekli olan kafa dengi birini bulmak dediğin gibi eğer çocuksu biri gidip olgun biriyle çıkarsa bunlar meydana gelir adam siyasetten konuşmaktan hoşlanırken kadın pembe panjurlu evinden bahseder aynı şekilde tam terside mümkün kadın önemli konulardan bahsetmek isterken adam seni seviyorum aşkım havasında olabilir bu da karşısındakini sıkar frekans çok önemli tabi
  • Bir düşüneceksin mesela... Bu kız beni mi istiyor yoksa benim ona sağlam bir hayat yaşatmamı mı ? Bence sevdiğimiz insanın bizi mutlu etmesini beklememeliyiz. Hayat birbirini mutlu etmeye çalışmaktan ibaret değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 8 Nisan 2014; 22:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Eski telefonunu kullanmaya devam eden adamın gösteriş merakı yoktur,

Başkası beğensin diye değil, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşayan adam tipidir.

Bu adam aldatmaz, ne kendini ne de yanındakini,

Konuşmalarında hep bir dayanağı olur, boş konuşmamaya çalışır.

Her konuyu cinselliğe bağlamaz iki nedeni var; ya cinsel açıdan yeterince doygunluğa ulaşmış ya da günahtan çekindiğinden evliliği beklemektedir.

Kısacası bu tarz adamların birleştiği özellik eski telefon Ama şöyle bir ayrıntı var bu tipler çok az olmakla beraber yaşları da kemale ermiş kişilerdir, artık aradığı ilişkiler evlilik derecesindedir.

oyıllarca 3310 tarzı bir telefon kullanan tanıdığım var.

tanıdığım

-en çok kızla çıkan
    -en çok kızla aynı anda çıkan
    -en çok kızı aynı anda aldatan

kişi de aynı kişi.
    çok tanıdığım var eski telefon kullanıp, yıllarca kullandığı için eskiyor tabi, bir sürü kızla takılan.

edit : hatta tanıdığım en çapkın insanlar genelde eski telefon kullanıyor. telefonu bir etkileme aracı olarak kullanmıyorlar, çünkü gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 8 Nisan 2014; 23:24:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

yani çirkin olmasına rağmen sadık ve dürüstse onunla olmayı tercih edersin

çirkinim.
    sadık olma konusunda 25 yaşıma kadar kendime güvendim.
    artık güvenmiyorum

başkası nasıl bana güvensin.
    ben nasıl başkasına güveneyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Başkası beğensin diye değil, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşayan adam tipidir.

Her konuyu cinselliğe bağlamaz iki nedeni var; ya cinsel açıdan yeterince doygunluğa ulaşmış ya da günahtan çekindiğinden evliliği beklemektedir.

Kısacası bu tarz adamların birleştiği özellik eski telefon Ama şöyle bir ayrıntı var bu tipler çok az olmakla beraber yaşları da kemale ermiş kişilerdir, artık aradığı ilişkiler evlilik derecesindedir.

tanıdığım

-en çok kızla çıkan

kişi de aynı kişi.
    çok tanıdığım var eski telefon kullanıp, yıllarca kullandığı için eskiyor tabi, bir sürü kızla takılan.

edit : hatta tanıdığım en çapkın insanlar genelde eski telefon kullanıyor. telefonu bir etkileme aracı olarak kullanmıyorlar, çünkü gerek kalmıyor.

Öğrencidir onlar. Parasızlıktan alamıyorlardır, almak istemediklerinden değil.

Konu parası olup da yeni telefon almayanlardı, çok yanlış anamışsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

tanıdığım

-en çok kızla çıkan

kişi de aynı kişi.

Öğrencidir onlar. Parasızlıktan alamıyorlardır, almak istemediklerinden değil.

Konu parası olup da yeni telefon almayanlardı, çok yanlış anamışsın.

alakası yok hocam.
    çalışıyor bu adamlar.
    çok iyi maaşı olanlar da var.
    hatta iş yeri sahibi olanlar vardı tanıdığım bu şekilde; hem çapkınlık yapan hem eski telefon kullanan.

• http://m.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • desperadotr kullanıcısına yanıt
    müheheheheh süperdi bu bakliyat kadar aklıyla erkekler hakkında tezler üretiyor kezban troll. al sana sadık erkek
  • STÆRT kullanıcısına yanıt
    Yapmayın şöyle şeyler insanın aklına bin bir türlü şey geliyor
  • Konuyu çarpıtan çok olmuş. Biz erkek milleti işte Ama size şöyle bir örnek vereyim Mind Games adlı filmi bir izleyin izlemişseniz oradaki kadın karakteri bir incelemeye alın. Oradaki kadının aşık olduğu erkek pasif be asosyal birisidir. Siz gerçekten sadık biri istiyorsanız diğer dezavantajları da düşünmelisiniz. Ben etrafımda öyle kızlar gördüm adam asosyal diye aşkını yalanladı. Bunları da düşünün. Ayrıca bir dizide şöyle bir anektod duymuştum : Kadınlar cinsel çekim ile aşkı karıştırırlar. Bunu da düşünün sonra cevap verin tartışalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün erkekleri aynı kefeye koyamazsın.Bütün genellemeler yanlıştır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 9 Nisan 2014; 2:53:44 >
  • sunu hıtlerde gorunce aklıma socıal network dekı bı sahne geldı
    malum züc de trafıgı arttırmak ıcın farklı hesaplarla tartısılcak yorumlar yapıyormus ya
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.