Şimdi Ara

merhabalar herkese laptop hakkinda sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim normal windows xp bilgisayarim var suan bagli,birde laptop aldim yeni laptopu internete baglamak istedim ama yapamadim.internetten gelen kabluyu bilgisayardan cikardim laptopa bagladim draadlos calismiyo diye uyari geldi.yabanci oldugundan her ikisde anlayamadim.acaba nasil baglanirim daha yeniyim fazla bilgim yok acikca yazarsaniz cevaplarinizi memnun olurum.lutfen yardimlarinizi bekliyorum.neler yapmam lazim baglamam icin laptopu

• modemin nedir model olarak usb mi yoksa routerli mi (ethernet) bilgisayrına modemi tanıtıp bağlantı ayarlarını yapman gerekebilir eğer routerlı ise buna gerek kalmayabilir fakat usb lerde yada tek girişli modemlerde modemi bilgisayara tanıtmak ayaralını yapmak gereklidir *modem ile ilgili açıklayıcı olursan dahada yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adase -- 25 Ağustos 2006; 21:53:28 >
  • modem dedigin usebe ole diyor usabe kablo falan diyor yanlis solemediysem adini
  • yardimlariniz bekliyorum arkadaslar,suanda yine baktim olmadi draadloze netwerkverbinding olmuyo firewall ile diyor. bide internet kablosunu taktigimda sinyal veriyo lanverbinding var o calisiyo draadloss engelliyo acilmasini uff yapamadim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnar -- 25 Ağustos 2006; 23:03:35 >
  • modem dediğim internete bağlanmak içni kullandığmız alet birde
    arkadaşım usb den bağlıyorsan modmeinin cd si olmalı cdsini takıp modemini yüklemelisin ardında kitapçıkta yazılı olan ( eğer modemin modelini verirsen bulmaya çalışırım) adresi girip gerkli ayarları yapman gerkiyor kolay gerlsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adase -- 26 Ağustos 2006; 1:36:59 >
  • motorola cable modem diye yaziyo,ufak bi makinadan geliyo kablosu enternet bagli olan yer heralde budur.hollandada kaliyorum buarada belki degisik olurmu bilmemki.yardiminiz icin tesekkurler insallah sayenizde baglanabilirim.
  • askey diye bir program var...
    onu yükle...
    birde modem cd sini yükle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hersekzade

askey diye bir program var...
    onu yükle...
    birde modem cd sini yükle...
    katılıyorum modem cd sini bulamzsanız modemin modeli üzerinde yazar herhangi bir teknik servisten isteyeblirisinz hollada ile aynı dır merak etmeyin modem markaları değişir en fazla o kadar
  • bilgileriniz icin cok tesekkur ederim,nihayet yapabildim sonunda,simdi bi sorum daha olcak izninizle,laptopu internet kablosu olmadan internete baglayabilirmiyim bu nasil olur,ornegin odadan odaya goturmus olsam,yada gittigim yere kabloyuda yanimda tasiyamam,kablosu kisa oldugundan internet kutusu cocuk odasinda bagli,ben oturma odasina goturmek istiyorumlaptopu nasil olcak bu is.bazi arkadaslar kablo olmadan baglanabiliyolar internete bu ayarlar nasil olmali biraz bilgi verirseniz sevinirim.insallah anlatabilmisimdir sorumu.hayirli gunler
  • sayfam arkalarda kalmis sorum ustte yardim edecek kimse yokmu acaba,sayfayi one aliyim demistim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.