Şimdi Ara

Meriç buraya bak.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde elime geçen birçok şeyi satmayı veya karşılığında işime yarayacak şeylerle takas etmeyi düşünüyorum.
    Takas boş Dvd, 20-40 gb harddisk, Agp fansız ekran kartı veya önereceğiniz birçok şey olabilir.
    Resimlere tıklayıp daha detaylı görebilirsiniz. Tüm resimler ürünlerin şuanki durumunun resmidir.
    Liste aşağıdaki gibidir. Fiyatlar gayet uygundur, çünkü evde tutmak istemiyorum, birilerinin işine yarasın.
    1) 10 Gb arızalı disk (galiba kafa atma problemi vardı)
     Meriç buraya bak.....
    1 Ytl

2) 1 kutu dolusu ıvır zıvır 210 mb çalışan Hdd, 256kb isa ekran kartı, bozuk faxmodem, 3.5 fdd çalışıyormu hatırlamıyorum, kasa arkası usb aparatı, mouse kabloları, seri kablo vs vs
     Meriç buraya bak.....
    2 Ytl

3) 2 adet floppy çalışıyorlarmı hatırlamıyorum açıkçası enaz biri çalışmasıyor olması lazım.
     Meriç buraya bak.....
    1 Ytl

4) 1 kutu dolusu daha ıvır zıvır, 2 tane 486 cpu, chipset soğutucu, 2 anakart arkası, power parçaları, problemli bir fax modem (bazen hat almıyordu galiba)
     Meriç buraya bak.....
    2 Ytl

5) 2 adet mouse
     Meriç buraya bak.....
    1 Ytl

6) 3 adet cd rom 32x enson hatırladığım çalışıyordu, 2 tanesi bozuk. Üçü birden 2 ytl
     Meriç buraya bak.....
    2 Ytl

7) 1 kutu daha: bolca ses kablosu, video kablosu, 2-3 tane bozuk kulaklıklı microfon (kabloları bozuk), 3-5 wattlık anfi devresi, 1 tanede bozuk anfi devresi, çalışan mini radyo hediye

Meriç buraya bak.....
    3 Ytl

8) 4 adet ethernet kartı 3 isa, 1 pci, çalışıyorlardı hatırladığım... tane yarım liradan
     Meriç buraya bak.....
    2 Ytl

Devamı gelecek.....

• niye 2. elde değilde gereksizlerde satıyosun? ima etmeye çalıştığın nedir?
  • kim para veriol biz mi siz mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.