Ölçü 52cm Kadro Speeder Rıde-V-Single Renkler Beyaz (Kırmızı-Siyah) Maşa Speeder Lite Vites Shimano M371-9 Arka vites Shimano Tiagra GS Vites kolu Shimano Altus Rapidfire 3*9 Fren kolu Dahili Shımano Fren V-Brake Linear + Baradine Kartuşlu Pabuç takıldı Aynakol Sıfır Shimano Deore Xt Hallowtech 2 48li + SR NCX 48A-38-28 CG BB-Set Shimano Cartridge Zincir KMC X9 9s Göbek Ön-Alloy QR /Arka Shimano Claris Çember Merida Comp V-Pair Ruble SunRace CS-R9 11-28 Lastik 125 km kadar kullanıldı schwalbe marathon + 75 km kadar kullanıldı Maxxis Detonator 32 60 Gidon Merida Comp OS Flat, 600 mm Boğaz Merida Comp 1 OS, 7° Furş takımı EGG Steel neck Sele borusu Merida Comp , 31.6 mm Sele Merida Pro SI Shimano m540 SPD + Pedal Lite Alu wellgo düz pedal
Orjinal Lastikleri iç dış patlak yırtık yoktur 75 km kadar kullanıldı yanında veriyorum.
Specialized 2 Adet iç lastik ince uçlu yedek yanında veriyorum
Şuan üzerinde Takılı olan schwalbe marathon lastikler 125 km kadar kullanıldı
TranzX elcik yeni takıldı
Shimano Deore Xt Hallowtech 2 48li 2014 model Aynakol faturalı kutusu mevcut 1 ay kadar oldu 0 hiç kullanılmadı nedenide bel ağrısı tekrar baş gösterdiği için bisiklete binme fırsatım olmadı ve orjinalide duruyor onuda veriyorum
Sigma Km Saati,Işık,Arka mini çanta,pompa satıldı onlar yoktur
Polisport Georgia 28" UYUMLU ÇAMURLUK yanında veriyorum hediyem olsun
Ön Arka tur çantalarınıda hediye olarak veriyorum.
Bisiklet 2014 modeldir 200 km kadar kullanıldı Satma Sebebim evde yer olmaması bel ağrısı tekrar baş göstermesi İletişim:0 553 485 22 30 whatsapp veya mail: lemi@live.in ulaşabilirsiniz. Yer : Lüleburgaz/Kırklareli Fiyat 1600 liradır Pazarlık Sünnettir ! ! !