Şimdi Ara

Meriva Essentia 1.3 CDTi nasıl bilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araba hakkında bilgisi olan arkadaşlar. yardımlarınızı esirgemeyiniz....

• benim tek bildiğim kullandığım kadarıyla (kardeşimin arabası) performans sorunu olan bir araba...şehir içinde makul bir seçenek olabilir ama şehir dışı yollarda biraz sıkıntı yaşadım..özellikle sollamalrda....gerçi o modelde 1.3 dizel motoru seçen birisinin performans beklentisi son sırada olsa gerek...
  • dizel araç kullanıyorum opel merivaya baktığımda satıcı dizelini tavsiye etmemişti 0-100km 20sn civarında
  • Yeni çıkacak çin arabası CHERY'de 0-100 hızlanması 20sn.Demekki aramanın OPEL'de bir kardeşi varmış...
  • motoru bi yana donanım olarak cok bos, hatta en bos araba yorumunu yapabilirim opeller içinde...
  • Evet Essentia hakkaten en az donanımlı en uyduruk versiyonu arabanın. Alacaksanız biraz daha para denkleştirebiliyorsanız tabi kesinlikle Cosmo alın. Bide o motor 1.4 ton olan Meriva'ya gerçekten az gelir. Çok kötü bir seçenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Evet Essentia hakkaten en az donanımlı en uyduruk versiyonu arabanın. Alacaksanız biraz daha para denkleştirebiliyorsanız tabi kesinlikle Cosmo alın. Bide o motor 1.4 ton olan Meriva'ya gerçekten az gelir. Çok kötü bir seçenek
  • bir arkadaşım 94 model tüplü broadway den sonra baya hızlıymış dedi onun yalancısıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.