Bu araba hakkında bilgisi olan arkadaşlar. yardımlarınızı esirgemeyiniz....
benim tek bildiğim kullandığım kadarıyla (kardeşimin arabası) performans sorunu olan bir araba...şehir içinde makul bir seçenek olabilir ama şehir dışı yollarda biraz sıkıntı yaşadım..özellikle sollamalrda....gerçi o modelde 1.3 dizel motoru seçen birisinin performans beklentisi son sırada olsa gerek...
dizel araç kullanıyorum opel merivaya baktığımda satıcı dizelini tavsiye etmemişti 0-100km 20sn civarında
Yeni çıkacak çin arabası CHERY'de 0-100 hızlanması 20sn.Demekki aramanın OPEL'de bir kardeşi varmış...
motoru bi yana donanım olarak cok bos, hatta en bos araba yorumunu yapabilirim opeller içinde...
Evet Essentia hakkaten en az donanımlı en uyduruk versiyonu arabanın. Alacaksanız biraz daha para denkleştirebiliyorsanız tabi kesinlikle Cosmo alın. Bide o motor 1.4 ton olan Meriva'ya gerçekten az gelir. Çok kötü bir seçenek
quote:
Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***
Evet Essentia hakkaten en az donanımlı en uyduruk versiyonu arabanın. Alacaksanız biraz daha para denkleştirebiliyorsanız tabi kesinlikle Cosmo alın. Bide o motor 1.4 ton olan Meriva'ya gerçekten az gelir. Çok kötü bir seçenek
bir arkadaşım 94 model tüplü broadway den sonra baya hızlıymış dedi onun yalancısıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme