Şimdi Ara

MERİVAAA MIIIIII???? rENO mODÜSMÜÜÜÜÜ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: salula

MERİVAAA MIIIIII???? rENO mODÜSMÜÜÜÜÜ???

naptın abi senuçmuşsun
  • Başlıgı uygun bi hale getirin lütfen.
  • Kesinlikle Meriva. Çünkü Modusu daha dün gördüm çok çirkin bir araç ama içi geniş gibi fonksiyonel bir araca benziyor ama notre dame ın kamburu gibi...

Meriva tam aile arabası, ben istemem bu tarz bir aracım olsun ama arkadaşımda var, gayet güzel hoş bir araba...

Fiyatıda ucuz ,özellikle benzinlisi baya ucuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 4 Şubat 2006 19:33:15 >
  • meriva güzelde merivayla modus aynı sınıfta değil bAna sorarsan meriva

enjoy + paketler

twin audio yu da al
  • modüs olacak ama full olacak hem merivanın yedek parçası masrafı pahalıdır
    hem RENAULTu küçümsemeyin artık birçok iyi bildiğiniz firmadan daha kaliteli araçlar üretiyor
    ayrıca modis seri bi araç fiyatıda uygun tipi kötüde değil yani bunu kabul edin

ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZDIR DEĞİL Mİ

bana kalırsa git ikisinide test et yedek parça servis olayınıda gözden geçir yorumlarıda oku aklına yatanı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fate -- 4 Şubat 2006 19:37:47 >
  • Artık değil reno hep kaliteli araç üretiyordu... hangi aracı kalitesiz?

Reno 9 mu, Megane mı, Reno 19 mu, hepsi kaliteli...

Hele Reno9 80 li yıllarında başında üretilen bir araca göre harika bir araba

Ama Modüs çirkin bence...
  • arkadaşım renonun kalitesi herzaman iyi verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla geri veriyor sana

MODÜS derim o kadarda çirkin değil ondan daha çirkinleride var
  • Merivamı Allah Korusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

Merivamı Allah Korusun

nie
  • Arkadaşlar bizde Opel Meriva 1.6 Cosmo Easytronic modeli var (Bilmeyenler için: Full döşeli model), araçtan gayet memnunuz. Motoruda kilosuna göre gayet iyi çekiş veriyor. Otomatik vites olmasından dolayı 1450 kilogram (kitapçığında yazan değer) ve 1.6 motorunun teknik verilerine göre 0-100 11 saniye civarı (otomatik vitesle). Sonracıma donanımına gelirsek, her şeyi tıkır tıkır çalışıyor, hiçte dar bir araç değil (Ben 1.89, 85 kilo bi adamım çok rahat ediyorum ön tarafta, arka biraz bana dar geliyor), kesinlikle Astradan kat kat büyük bir araç. Astranın sürücü koltuğuna zor sığmıştım. Arka camlar ve bagaj camı (her ne deniyorsa ) fabrika çıkışı karartmalı (Salak polisin biri film sanıp camı çizmişti ) göstergelerin kenarlar kromajlı hep gayet şık duruyor, vs... Twin Audio sistemini biliyorsunuzdur zaten, ama biz sistemi tamamen değiştiğimiz için kullanamıyoruz. Aslında iyi bir sistem. Ve bunların hepsine çooook ucuz bir fiyata sahip oluyorsunuz ve Alman kalitesinin yanında. Lütfen onyargılı yaklaşmayalım araca. Alt modellerini bilemem ama biz arabamızdan gayet memnunuz. Motoruda çok sessiz bir araç (Bana kalsa o motor aslan gibi kükrer ama baba arabası napcaz ), öyle işte

Lütfen önyargılı davranmayalım. Ayrıca Modus vs Meriva sorusuna benim pek bi cevabım olamaz çünkü hiç Modus'e binmedim. Ben sadece Merivayı anlattım. Bu arada, Meriva'yı kötüleyen arkadaşlar lütfen sebeplerini söyleyinde anlasın soruyu soran arkadaş. Saygılar

• İdea yada bi göz at pişman olmassın derim Meriva dan iyi deil ama o Modus dene komiksi araca 1000 basar
  • ıdea ve meriva hafif makyaj gördü

fiyatlarda ufak indirim yapıldı yeni tipleri 1 ay içinde gelir

o yüzden ben modus diyorum.
  • bence araba alırken ilk kriter o arabayı sevmek olmalı.yani sırf piyasası kötü,tutulmuyor,yedek parçası pahalı gibi nedenlerle sevmediğiniz ancak çoğunluğun tercihi olmuş bir araca 30.000 ytl civarında para ödemek ve sonrasında aynı değere sahip ancak bahsettiğim nedenlerden dolayı almadığınız aracı her gördüğünüzde dibinizin düşmesi kötü bir duygu olsa gerek.
    ben derim ki;herşeyden evvel aracı sevmelisin...
    markaları kıyaslamaya gelince ben derim ki opel.(bir opel kullanıcısı olarak bu tercihi yapmam doğal :)
    ama o paralara merivayı da tercih etmezdim.zira meriva yapısı büyük hacimli olarak görünmesine rağmen corsa platformu üzerinde yapılandırılmış,şasi yapısı corsanın aynısı olan kompakt bir araç.30.00 ytl ye volkswagen grubunun dizel bir aracı tercih etmek daha mantıklı bence.mesela seat olabilir.dizel motor teknolojisinde bence v.w. türkiye ve orta sınıf için en mükemmeli.

• quote:

Orjinalden alıntı: sooner09
    zira meriva yapısı büyük hacimli olarak görünmesine rağmen corsa platformu üzerinde yapılandırılmış,şasi yapısı corsanın aynısı olan kompakt bir araç.

Hocam yukardaki yazımıda okursan, belirttiğim gibi, araç Corsadan çok daha geniş. Astradan bile geniş. Nasıl kompakt bir araç diyebiliyorsun
  • 30 milyara 2.el temiz bi 2004 cmax ghia alabilirsin...İzmirde 2 tane var enazından bildiğim....
  • meriva oldukça geniş ve kullanışlı bi araç
    modus ise tipi bana göre fena değil ama meriva kadar kullanışlı değil
    idea ise şu anda kullanıyorum ve memnunum enaz meriva kadar kullanışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ggbyt

ARKDAŞLAR ÇILDIRMAK ÜZEREYİM MERİVA 1.3 TDCİ 70 BEYGİR Mİ
    YOKSA RENO MODÜS DİZEL 80 BEYGİRMİ LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN .bİRDE OPEL MARKASINA GÜVENEBİLİRMİYİM .OPELİN YAĞ YAKMA SORUNU VE MERİVALAR HAKKINA BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVABA GİRECEKSİNİZ SAYGILARIMLA

opelde yag yakma sorunu mu var???
  • Modus bana kalırsa da çok tipsiz ama şu da var ki o boyutuna rağmen çooooook geniş bir iç mekan sunuyor, güvenlik donanımları mükemmel, 1.5 80bg dizel ile güzel bir kombinasyon olur aile arabası olarak, iç mekan da kaliteli hem.. Ama Meriva'nın tipi çirkin de olsa modusa göre daha yakışıklı bence, ayrıca modustan daha geniş ve donanım daha zengin ama fiyat/performans olarak "ben" olsam Modus alırdım, hem 1.3 70bg dizel Meriva'nın kasasına çook ağır kalıyor, testlerde 0-100km/s: 17sn ölçmüşler, 0-130 ölçememişler bile yol yetmemiş. Ayrıca kasa ağır olduğu için sürekli devirli kullanmak gerekiyor bu yüzden de ekonomi iddiası da pek sağlanamayabilir.. Infinite'nin dediği 100bg dizel versiyonu getirseler onu yeğlerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

quote:

Orjinalden alıntı: ggbyt

ARKDAŞLAR ÇILDIRMAK ÜZEREYİM MERİVA 1.3 TDCİ 70 BEYGİR Mİ
    YOKSA RENO MODÜS DİZEL 80 BEYGİRMİ LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN .bİRDE OPEL MARKASINA GÜVENEBİLİRMİYİM .OPELİN YAĞ YAKMA SORUNU VE MERİVALAR HAKKINA BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVABA GİRECEKSİNİZ SAYGILARIMLA

opelde yag yakma sorunu mu var???

opele güven harika bi araba

zaten bi opelin markasına bide bnm sözüme güven pişman olmazsın

meriva
  • Bana kalırsa Modüs almam.

Kesinlikle Meriva alırım.

Modüsü ne kadar öne çıkarsak da Tipe geel arabanın yaa. İçime sinmezdi.
    Merive Motoru da fena değil. Alınabilir arkadaşım!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.