Şimdi Ara

Merkez hoperlörü güçlendirmek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gigaworks G500 var elimde. Malumunuz tüm uydular aynı güçte. Merkez hoperlrün yerine daha güçlü bi hoperlör takma şansım var mı? Merkezi nasıl güçlendirebilirim?

• Dostlar merkez hoperlörün yerine daha güçlü bişey bağlasam sonuç ne olur? mesela orjinali 35W dyielim. Bunun yerine bi tane 65lik koysam etkisi olur mu?
  • yeteli gücü sub'ın anfisinden alabilecek mi?
  • daha güçlü bi hoparlör takabilirsin ama daha masrafsız bir seçenek ses kartından center'ın sesini yükseltmek olur. ya da video izlerken kullandığın player'ın (windows media player'ın değil tabii) ses ayarlarından center'ın sesini %100'den daha yukarıya çıkarabilirsin.
  • Arkadaşlar G500 sistemim DDTS100 dekodere bağlı. Center sesini zaten full ayarladım fakat ön hoperlörlerin seviyesi ayarlanmıyor. Sanırım center yükseltince önler de yükseliyo.

Center Rear Sub. ayarı var sadece. Hal böyle olunca pek tatmin etmiyo center...

G500 amfisi center çıkışına daha güçlü bir hoparlör takılamaz mı?

Çıkamıyorum şu işin içinden :(
  • 310W RMS 610W max çıkış gücü olan g500'e max. kaç watt ilave hoparlör takabilirim?

Orjinal hoperlörlerle sesi sonuna kadar açtım diyelim, bu durumdayken 100W bir hoperlör daha taktım, ses artar mı yoksa sadece sesi 1 hoperlöre daha paylaştırmış mı olurum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.