Şimdi Ara

Kapı hoparlörü ve amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Nissan qashqai 2008 j10 kasa kapılara hoparlör koymak istiyorum ve 1 adet anfi amfi için bütçem max 1000 ile 1500 tl arasında 4 kanal bi amfi bütçeye göre max alınabilir bir ürün kapı hoparlörü hakkında bilgim yok maalesef şimdilik bagaja bas istemiyorum kapılara anfi ile hoparlör girmek ile başlayacağım hoparlör 4 adet kapılara koyacağım tavsiyeleriniz bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    Ön ve arkalar 16cm muhtemelen.
    Önlere Alpine 17cs
    Arkaya Alpine 17c2
    Amfi olarak 4ohm 4x80w rms olan amfilere bakabilirsin. o bütçe ile amfi 2. elde olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

her ikiside 4ohm 4x60w rms. almışken 4x80w rms alın. amfi bir kez alınıyor. rmsi yüksek olmasının amacı yüksek seste bozma yapmaması için. eğer sese fazla yüklenmeyeceğinize eminseniz 4x60w rms te işinizi görür.

bu ürünü sipariş geçtim hocam olmuşken 5 kanallı aldım sizce bu ürün nasıl

trendyol.com
    Soundmax Sx-pw5500.5 5 Kanallı 5500 Wat Amfi Bas Kontrol Aparatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/soundmax/sx-pw5500-5-5-kanalli-5500-wat-amfi-bas-kontrol-aparatli-p-369177432?boutiqueId=61&merchantId=129701
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

bu ürünü sipariş geçtim hocam olmuşken 5 kanallı aldım sizce bu ürün nasıl

trendyol.com
    Soundmax Sx-pw5500.5 5 Kanallı 5500 Wat Amfi Bas Kontrol Aparatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/soundmax/sx-pw5500-5-5-kanalli-5500-wat-amfi-bas-kontrol-aparatli-p-369177432?boutiqueId=61&merchantId=129701
    hayırlı olsun, işinizi görür. subwoofer koymak istersenizde mono kanal hazır olmuş olur. kaliteli müzik isteniyorsa subwoofersız olmuyor, iyi yapmışsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Yardımlar için ayrıca teşekkür ederim

m.n11.com
    Massive M6tx 16Cm Çifti 600W 200Rms Yeni Seri Carbon Midrange Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/massive-m6tx-16cm-cifti-600w-200rms-yeni-seri-carbon-midrange-7921051

4 kapı için bunları sipariş geçtim hocam henüz kargoya verilmedi vakit var iptal için bu ürünler nasıl fiyatına göre birde carbon Midrange ne demek

bişey değil. carbon midrange muhtemelen hoparlörün konisinde kullanılan kağıt malzeme ile alakalı bir terim diye düşünüyorum. midrange ürünler daha çok yüksek mid sesler için tercih edilir. ayrıntı ses dinlemek istiyorsanız kaliteli component hoparlör tercih edilmesi gerekir. midrange taktırıp beklentisini karşılamayan bir çok kişi gelip burda konu açıyor. siz beklentinizi önce belirleyin. ben size önereceğim hoparlörleri yukarda yazdım. yine başka öneri isteniyorsada şuan alınacak component Audison 165p dir. 1 kere al tam olsun. bu işler bütçe ile alakalıdır. beklentiye göre doğru bileşenleri toplamak lazım. beklentinizi bilemiyorum, belkide aldığınız midrangler hoşunuza gider bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 22 Nisan 2023; 18:45:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.