Şimdi Ara

Merkezi kapı kilidi ve güvenlik sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 1 aracım var ve bana göre en büyük problemlerinden biri kapılarla ilgili güvenlik sorunu. Özellikle arka koltukta çocuklar oturuyorsa problem büyük. Şöyle ki :
    Merkezi kilit devrede iken yani tüm kapılar kilitli iken herhangi bir kapıyı açarsanız bütün kapıların kilidi açılıyor. Buna arka kapılar dahil. Kapıların açılmamasının tek yolu arka kapılardaki çocuk kilidini devreye sokmak bu da pratik değil.
    Merkezi kilit sigortasına bir anahtar bağlatıp kilidi iptal etmek mümkün fakat sadece kilit iptal oluyor kapıları açılabilir.

Şimdi ben şoför tarafına yerleştireceğim bir düğme ile hem merkezi kilidin devreden çıkmasını hem de diğer kapıların açılmasını engellemek istiyorum. Biraderin corollada bu özellik vardı, aktif edilince ne kapılar ne da pencereler açılmazdı. Bunun için neleri değiştirmek lazım? Mesela Megan IIlerde bu özellik var mı, çıkmacılardan hangi parçaları temin etsem bu sistemini yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 23 Ağustos 2014; 0:52:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.