Şimdi Ara

merkezi puanla yatay geçiş. (çokkk acil cevap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılında sınava girdim.390 puanla istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) yerleştim.şimdi hazırlıktayım ve kalacam. çukurova inşaat mühendisliğine geçmek istiyorum. 1. öğretime puanım tutuyor geçebilir miyim?? başvuru ne zaman yapılıyor?? ÇOOK ACİLLL CEVAP LAZIM

myaser bu mesajı paylaştı
  • Hocam bende merak ediyorum bu konuyuda. Şu an okuduğumuz bölümde ortalamamız etkiliyor mu bu geçişi?
  • 2. Öğretimden 1. Öğretime geçiş yapamiyorsun puanın tutsa da, bildiğim kadariyla.. Eylül başı okul açilinca başvuru yapabilicez yönetmelikte oyle yaziyor
  • travelalone kullanıcısına yanıt
    önce yökü aradım onlaryapamazsın dedi ama yinede bi üniversiteyle bi görüş dedi.sonra çukurovayı aradım yapabilirsin dedi. istanbul üniversitesinden öğrenci işlerinden bir bayanla konuştum oda olur dedi.kafam çok karışık. 2.öğretime geçebilirim ama değil mi??? onda sıkıntı yok
  • RvReneth kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla etkilemiyor. ama sen yinede yökü ve geçeceğin üniversiteyi bi ara
  • Evet geçebilirsin, ama yök daha guvenilir gibi duruyor bu durumda öğretim değiştirilmiyor diye biliyorum.
    yökten konuştuğum kişi emin değildi.üniversiteyle bi konuş dedi
  • Umarım olur o zamana kadar da bişeyler değişicek gibi zaten
    bu yasanın kaldırılma durumu olur mu peki???bide ben çukurova (İÖ) inşaattan 42 puan üsttteyim gelir dimi
  • İnşallah demek duşuyor bize daha çok var psikolojim bozuldu duşun dusun olmazsa okulu birakicam ya nerdeyse , bolum de degistiricem de ben....
    aynı durumdayız.bende düşün düşün işin içinden çıkamıyorum.umarım yasa değişmez bende sende geçeriz istediğimiz yerlere.
  • Umarım kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: travelalone

2. Öğretimden 1. Öğretime geçiş yapamiyorsun puanın tutsa da, bildiğim kadariyla.. Eylül başı okul açilinca başvuru yapabilicez yönetmelikte oyle yaziyor

hazırlıkta kalacak olmam geçiş yapmama engel olur mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: myaser

quote:

2. Öğretimden 1. Öğretime geçiş yapamiyorsun puanın tutsa da, bildiğim kadariyla.. Eylül başı okul açilinca başvuru yapabilicez yönetmelikte oyle yaziyor

Alıntıları Göster
    Bunu bende merak ediyorum bilen biri cevaplar umarım
  • quote:

quote:

emin degilim ama sanmam.tek kural puanın yetmesi ve basvuranlar arasında %10a girmek.ha seneye kural gelir falan bilemem.kimbilir belki seneye sınıf sınırlaması da gelir(sadece 1.sınıflar gibisinden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

quote:

emin degilim ama sanmam.tek kural puanın yetmesi ve basvuranlar arasında %10a girmek.ha seneye kural gelir falan bilemem.kimbilir belki seneye sınıf sınırlaması da gelir(sadece 1.sınıflar gibisinden)

yasada hazırlık öğrencileride dahil diyor özellikle

• Hayalbaz93 kullanıcısına yanıt
    tövbe de kardeşim.Allah göstermesin
  • quote:

2013 yılında sınava girdim.390 puanla istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) yerleştim.şimdi hazırlıktayım ve kalacam. çukurova inşaat mühendisliğine geçmek istiyorum. 1. öğretime puanım tutuyor geçebilir miyim?? başvuru ne zaman yapılıyor?? ÇOOK ACİLLL CEVAP LAZIM

Geçiş için simdiden basvuru yapabiliyormuyuz yoksa bidaki donemın baslamasını mı beklemeliyiz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

quote:

yasada hazırlık öğrencileride dahil diyor özellikle

ona lafım yok ben seneye ne olcagını belli demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: wasp54

quote:

2013 yılında sınava girdim.390 puanla istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) yerleştim.şimdi hazırlıktayım ve kalacam. çukurova inşaat mühendisliğine geçmek istiyorum. 1. öğretime puanım tutuyor geçebilir miyim?? başvuru ne zaman yapılıyor?? ÇOOK ACİLLL CEVAP LAZIM

Geçiş için simdiden basvuru yapabiliyormuyuz yoksa bidaki donemın baslamasını mı beklemeliyiz?

eylülü beklemek lazım heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.