2013 yılında sınava girdim.390 puanla istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) yerleştim.şimdi hazırlıktayım ve kalacam. çukurova inşaat mühendisliğine geçmek istiyorum. 1. öğretime puanım tutuyor geçebilir miyim?? başvuru ne zaman yapılıyor?? ÇOOK ACİLLL CEVAP LAZIM
Hocam bende merak ediyorum bu konuyuda. Şu an okuduğumuz bölümde ortalamamız etkiliyor mu bu geçişi?
2. Öğretimden 1. Öğretime geçiş yapamiyorsun puanın tutsa da, bildiğim kadariyla.. Eylül başı okul açilinca başvuru yapabilicez yönetmelikte oyle yaziyor
travelalone
kullanıcısına yanıt
önce yökü aradım onlaryapamazsın dedi ama yinede bi üniversiteyle bi görüş dedi.sonra çukurovayı aradım yapabilirsin dedi. istanbul üniversitesinden öğrenci işlerinden bir bayanla konuştum oda olur dedi.kafam çok karışık. 2.öğretime geçebilirim ama değil mi??? onda sıkıntı yok
RvReneth
kullanıcısına yanıt
bildiğim kadarıyla etkilemiyor. ama sen yinede yökü ve geçeceğin üniversiteyi bi ara
Evet geçebilirsin, ama yök daha guvenilir gibi duruyor bu durumda öğretim değiştirilmiyor diye biliyorum.
travelalone
kullanıcısına yanıt
yökten konuştuğum kişi emin değildi.üniversiteyle bi konuş dedi
Umarım olur o zamana kadar da bişeyler değişicek gibi zaten
travelalone
kullanıcısına yanıt
bu yasanın kaldırılma durumu olur mu peki???bide ben çukurova (İÖ) inşaattan 42 puan üsttteyim gelir dimi
İnşallah demek duşuyor bize daha çok var psikolojim bozuldu duşun dusun olmazsa okulu birakicam ya nerdeyse , bolum de degistiricem de ben....
travelalone
kullanıcısına yanıt
aynı durumdayız.bende düşün düşün işin içinden çıkamıyorum.umarım yasa değişmez bende sende geçeriz istediğimiz yerlere.
Umarım kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: travelalone
2. Öğretimden 1. Öğretime geçiş yapamiyorsun puanın tutsa da, bildiğim kadariyla.. Eylül başı okul açilinca başvuru yapabilicez yönetmelikte oyle yaziyor
hazırlıkta kalacak olmam geçiş yapmama engel olur mu ??
quote:
Orijinalden alıntı: myaser
quote:
Alıntıları Göster
Bunu bende merak ediyorum bilen biri cevaplar umarım
quote:
quote:
emin degilim ama sanmam.tek kural puanın yetmesi ve basvuranlar arasında %10a girmek.ha seneye kural gelir falan bilemem.kimbilir belki seneye sınıf sınırlaması da gelir(sadece 1.sınıflar gibisinden)
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalbaz93
quote:
quote:
emin degilim ama sanmam.tek kural puanın yetmesi ve basvuranlar arasında %10a girmek.ha seneye kural gelir falan bilemem.kimbilir belki seneye sınıf sınırlaması da gelir(sadece 1.sınıflar gibisinden)
yasada hazırlık öğrencileride dahil diyor özellikle
Hayalbaz93
kullanıcısına yanıt
tövbe de kardeşim.Allah göstermesin
quote:
2013 yılında sınava girdim.390 puanla istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) yerleştim.şimdi hazırlıktayım ve kalacam. çukurova inşaat mühendisliğine geçmek istiyorum. 1. öğretime puanım tutuyor geçebilir miyim?? başvuru ne zaman yapılıyor?? ÇOOK ACİLLL CEVAP LAZIM
Geçiş için simdiden basvuru yapabiliyormuyuz yoksa bidaki donemın baslamasını mı beklemeliyiz?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalbaz93
quote:
quote:
yasada hazırlık öğrencileride dahil diyor özellikle
ona lafım yok ben seneye ne olcagını belli demek istedim
quote:
Orijinalden alıntı: wasp54
quote:
Geçiş için simdiden basvuru yapabiliyormuyuz yoksa bidaki donemın baslamasını mı beklemeliyiz?
eylülü beklemek lazım heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme