Şimdi Ara

merkezi sistem ile dsmart izleme mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben evimde digiturk kullanıyorum. Fakat binada 3 adet çanak bulunuyor ve merkezi sistem var. Şu anda binada merkezi sistemle Digiturk, Dsmart vb gibi yayınlar mevcut. Bu durumda ben bu akşam için sadece dsmart receiver ını getirip benim kendi evimdeki kabloya bağlasam otomatik olarak direk dsmartın çanağından gelen sinyali almaya başlıyormu? Yönetici olacağını söyledi ama riske atmak istemiyorum böyle bişey mümkünmü. Yoksa yukarıda her çanağa giden ayrı bir hatmı vardır o hattamı bağlamam gerekir evdeki hattı. Umarım derdimi anlatabilmişimdir, uzman bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim. Teşekkürler

• Dsmart yayınlarını türksattan alır.kutuyu türksat hattına bağlarsanız direk izlerseniz.digitürkün hattı ayrıdır.uydusu farklı çünkü.digitürkü kullandığınız kabloyu dsmarta bağlayıp izleyemessiniz.türksat kablosuna bağlamanız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aslında durumun sizin anlattığınız gibi olması gerekiyor. Ama şöyle bir şey söylendi, eve gelen kabloda hem digiturk yani Eutelsat hemde Turksat yayını mevcut. Dsmartı taktığınızdada hangi çanağı istediğinizi soracak ve Turksat çanağını seçeceksiniz o şekilde izlemeye başlayabilirsiniz tek bir kablo üzerinden dendi. Böyle birşey mümkünmü diye merak ediyorum. Malum akşam maç var son dakika süpriz olmasın :) Teşekkürler.
  • Tamam o zaman hotbird türksat digi tek kablo olan apartmanlar da var.sizinki öyle sanırım.o zaman ne takarsanız çalışır sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.