Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme ek madde 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar, 2018 senesinde myp ek 1 ile yatay geçiş yapmıştım. Eski okulumvinigilizce bir bölümdü ve hazırlığı geçip 1.sınıfın sonunda myp ile türkçe biir bölüme geçmiştiö. Azami süre ile ilgili bilgi verebilecek biri var mı? Konuylabilgili bilgi isteyenler mesaj atabilir myp konusunda da yardımcı olabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• G

• EatingAnimal E kullanıcısına yanıt
    Hocam bir belge falan istendi mi ben de bu sene ek madde 1 ile uludagdan omuye geçmek istiyorum

• Alıntı

metni:

İyi forumlar, 2018 senesinde myp ek 1 ile yatay geçiş yapmıştım. Eski okulumvinigilizce bir bölümdü ve hazırlığı geçip 1.sınıfın sonunda myp ile türkçe biir bölüme geçmiştiö. Azami süre ile ilgili bilgi verebilecek biri var mı? Konuylabilgili bilgi isteyenler mesaj atabilir myp konusunda da yardımcı olabilirim

Azami süre geçiş sonrası değişmiyor diye biliyorum, normal süresi geçerlidir büyük ihtimalle.

• ritzerosS R kullanıcısına yanıt
    Azami süre değişmiyor hocam, en geç 4. Yıla başlamadan MYP yapılabiliyor zaten. 3+1+3= 7 Yıl hesabı oluyor. Bu 4 yıllık lisans bölümlerinde geçerli ama, tıp ve diş gibi bölümlerde bu süre uzuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.