Şimdi Ara

merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • omü tıpta okuyorum itü makinaya yatay geçiş yapacağım. geçen seneki yerleştirme puanımla yatay geçiş hakkımı kullanmak istiyorum. başvurumun kabul edilmemesi ihtimali var mıdır? Bir de 2017'de başvuru açıldı mı mı bilen varsa?

• samsundaki okulunuza yerleştiğiniz puan itü makinaya yerleşmenize yetiyor olması lazım.
    1-15 ağustos 2017 merkezi ek 1 icin başvuru alınıor.
    süre kısıtlı olduğu için birkaç gün önceden samsun daki okuluna öğrenci işlerine evrak hazırlama için haber vericeksiniz unutmayın.
  • bazı okullar aralıkta da merkezi ek 1 için başvuru ilanına çıkıyorlar
    veb sitelerine bakınız.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öğrenci işlerine gitmek için uzun yol gideceğim. Belgeleri okullarin kapandığı haziranda mı yoksa başvuruların başlayacağı ağustosta mı almaya gideyim ? Haziranda gidersem verirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wikipedi.a W kullanıcısına yanıt
    haziran da erken olur temmuz 20 si gibi gitseniz iyi olur.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Peki bu sene sınava girsem hakkım yanar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xiphoid2 X kullanıcısına yanıt
    üniversite sınavına tabiki girme hakkınız var ama puan bayağı kesilcek 20-30 puan kadar.
    sınava gireyim puanımı göreyim merkezi ek 1 hakkım dursun diyorsanız. olur tabiki sınav sonucları yine temmuz 20 si gibi açıklanır. merkezi ek 1 için de evrak isteme 20 temmuz gibi olacak ikisinden birine karar vermek size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xiphoid2

Peki bu sene sınava girsem hakkım yanar mı ?

o puanın yanması için senin sınava girip tekrar yerlesmen gerekiyor. bu sene sinava girip daha dusuk alip bi yere yerlesirsen onceki puanla merkezi yatay gecis yapma hakkini kaybedersin. okula yerlestigin son puan dikkate aliniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.