Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
192
Favori
588.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasta Siempre Comandante

Hocam dilekçe örneğini nereden bulabilirim?

bu konunun ilk mesajında link var
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    aynı bolumu farklı unıde okumak ıcın olan "dılekce" yoookmu kardees bı yollasan acıl yarın okula teslım edıcemm ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec06

aynı bolumu farklı unıde okumak ıcın olan "dılekce" yoookmu kardees bı yollasan acıl yarın okula teslım edıcemm ..

Konunun başındaki linkte dilekçe var onu alıp kendini Ze göre doldurun ikisine de uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim direk bu şekilde çıktı aşsam doldursam olur mu diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec06

Kardeşim direk bu şekilde çıktı aşsam doldursam olur mu diyorsun ?

o dilekçeyi kendine göre doldur ister bilgisayardan ister üzerine yazarak farketmez
  • Marmara Üniversitesi İktisat a geçiş hakkı kazandım , 1.sınıf okuyorum 1.dönemi bitirdim 2deyim. Sitede şöyle bir yazı gördüm kafam çok karıştı .

*Puan şartını sağlayarak kayıt hakkı kazanan adayların birim yönetim kurulu tarafından intibakları yapılırken yarıyıl ya da yıl kaybı yaşanabilir. Örneğin geldikleri üniversitede 2.sınıf iken Üniversitemizde 1.sınıfıa intibakı yapılabilir. Bu nedenle kesin kayıt öncesi bu durumun göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Şimdi beni 1.dönemden başlatma durumu mu var anlayamadım korkuttu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

Marmara Üniversitesi İktisat a geçiş hakkı kazandım , 1.sınıf okuyorum 1.dönemi bitirdim 2deyim. Sitede şöyle bir yazı gördüm kafam çok karıştı .

*Puan şartını sağlayarak kayıt hakkı kazanan adayların birim yönetim kurulu tarafından intibakları yapılırken yarıyıl ya da yıl kaybı yaşanabilir. Örneğin geldikleri üniversitede 2.sınıf iken Üniversitemizde 1.sınıfıa intibakı yapılabilir. Bu nedenle kesin kayıt öncesi bu durumun göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Şimdi beni 1.dönemden başlatma durumu mu var anlayamadım korkuttu yani

Geç başlayacağn icin veyahutta vizelere yakın baslayacağn için hocalar diger seneden baslamanı daha uygun görmüs ki bence seneye baslamak daha iyi irregular olursan 1,5 sene kaybı göze almalısn

• ya arkadaş bi başvuru yaptım, başvurunun son günü bu ayın 10u idi halen sonuçlar belli değil.. gören on binler başvurdu sanacak
  • Modjo_ M kullanıcısına yanıt
    başvurduğun üniversite uludağ ise açıkladı

değilse öğrenci işlerini ara yukarıda bir arkadaş yazmıştı üniversite açıklamamış aramasa hakkı yanıcaktı
  • grejuva6 kullanıcısına yanıt
    hayır uludağ değil ama uludağ üniversitesinin sonuç tablosuna baktım farklı bölümlere puanı fazla olmasına rağmen almamış sanırım.. merkezi puanla yasaya göre puan yettiği sürece başvuru kabul edilmiyor muydu ?
    okulu aradım bu arada sitede yayınlanacak dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modjo_ -- 14 Mart 2014; 18:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modjo_

hayır uludağ değil ama uludağ üniversitesinin sonuç tablosuna baktım faklı bölümlere puanı fazla olmasına rağmen almamış sanırım.. merkezi puanla yasaya göre puan yettiği sürece başvuru kabul edilmiyor muydu ?
    okulu aradım bu arada sitede yayınlanacak dediler.

Yben gazi isletmeden Izmir üniversitesi psikolojiye geçtim... Yök kabul ediyor ve üniversitenin bu kararı uygulamasi zorunlu

• Uludag neden boyle bir sey yapmis ki ya. Keyfine mi kalmis ki universitenin.

• Uludağ Üni ye YÖK ten gönderilen yazıyı bi okutmak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Uludağ Üni ye YÖK ten gönderilen yazıyı bi okutmak lazım :)

Tıp fakülteleri hakkında bir bilginiz varmı? Mesela marmara tıp bahar dönemi için kabul etmiş benim başvurduğum üni.de başvurumu aldı bu durumda puanım yetiyorsa intibakla yani dönem tekrarı ders almayla falan kabul eder dimi?

• aynı dönemde yatay geçiş işlemlerini gerçekleştirdikten sonra bir diğer üniversitede de yatay geçiş için kabul olursam tekrar geçiş yapabilir miyim ? mesela marmara üniversitesi 17 mart son kayıt günü , istanbul üniversitesi nisan başında açıklayacak ve orasıda kabul ederse istanbul üniversitesine geçebilir miyim ?
  • Ben yöke yazın not ortalamasıyla geçip dönem başında merkezi yerleştirme puanıyla başka bir yere geçebilir miyim diye sormuştum öyle birşey olamaz dedi sende yökü arayıp sor ama büyük ihtimalle olmaz

• Olmaz. Marmara Üni ye kayıt yaptırırsan hakkını orada kullanmış olursun. İstanbula kayıt olmak için marmarayı pas geçmen gerek.
    Dostum ben bu sene yerleştim üniversiteye.Bu pazar günü de sınava gireceğim ama bu girdiğim sınavda tercih yapmazsam geçen seneki puanımla yine merkezi yatay gecis yapabilir miyim yoksa en son girdiğim yani pazar günki girdiğim sınav mı gecerli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

Dostum ben bu sene yerleştim üniversiteye.Bu pazar günü de sınava gireceğim ama bu girdiğim sınavda tercih yapmazsam geçen seneki puanımla yine merkezi yatay gecis yapabilir miyim yoksa en son girdiğim yani pazar günki girdiğim sınav mı gecerli olur

Gireceğin sınav önemli değil sadece yerleştiğin sınav ve yerleştiğin yıla ait puanlar önemli diğerinin bir önemi yok . (Tabi tercih yapmaz ve kaydolmazsan )
  • Daha öncede alıntı Yaparak sormuştum ama tıp fakülteleri hakkında bilginiz var mı? Marmara almış mesela kimi üni başvuru kabul etmiyordu benim başvurduğum üni başvuruyu kabul etti bu durumda alır mı sizce yada almak

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.