Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
192
Favori
588.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Arkadaşlar benim geçişle ilgili bir sorum olacak. DGS ile lisansa geçiş yaptım Sakarya üniversitesindeyim Çukurovaya geçmeyi düşünüyorum son sene fakat Çukurovada dersler 3 kredi ben Sakaryada 5-6-7 kredilik dersler görüyorum. Yatay geçiş yaptığım da Çukurovanın bana alttan ders verme durumu olur mu ?

Geçtiğin yer intibak yapacak oradaki bölum karar verecek onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 10 Nisan 2014; 22:01:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

quote:

Arkadaşlar benim geçişle ilgili bir sorum olacak. DGS ile lisansa geçiş yaptım Sakarya üniversitesindeyim Çukurovaya geçmeyi düşünüyorum son sene fakat Çukurovada dersler 3 kredi ben Sakaryada 5-6-7 kredilik dersler görüyorum. Yatay geçiş yaptığım da Çukurovanın bana alttan ders verme durumu olur mu ?

Geçiş yapmadan bunu öğrenebilir miyiz peki ? Farabi düşündüm ilk başta bugün koordinatörle konuştuğumda tavsiye etmedi bizim kredimiz yüksek onlar kabul edebilir ama onların kredisi düşük olduğu için bizim okul kabul etmeyebilir dedi. Bende tekrardan gözümü yatay geçişe diktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: José

Hocam benim girdiğim sene 2 puanla kaçırmıştım istediğim üniversiteyi. Şu an ki not ortalamasının hiç bir etkisi yok mu ? 2 puan yüzünden yine mi başvuramayacağım. Ortalamam 3,37. Okuldan okula fark ediyor mu ne bileyim o yerleşme puanın yüzde bilmem kaçı okul ortalamanın yüzde bilmem kaçı gibi

Olmaz not ortalaması ile başka bölüme geçemezsin sadece aynı bölüme olur

• quote:

quote:

quote:

Geçiş yapmadan bunu öğrenebilir miyiz peki ? Farabi düşündüm ilk başta bugün koordinatörle konuştuğumda tavsiye etmedi bizim kredimiz yüksek onlar kabul edebilir ama onların kredisi düşük olduğu için bizim okul kabul etmeyebilir dedi. Bende tekrardan gözümü yatay geçişe diktim.

Ogrenemezsin çok zor

• quote:

Ogrenemezsin çok zor

Hem Sakaryanın hem de Çukurovanın derslerini açıp yan yana koyuyorum ne ders isimleri uyuşuyor ne de ders kredileri. Geçiş yapsak sanırım büyük oranda sıkıntı çıkaracak gibi bu konular. Bende okulu uzatmadan bitirmek istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

Muhendisliten tıpa mümkun mü geçiş

Her bölümden her bölüme geçiş mümkün yeter ki puanın tutsun

Geçsem mi cerrahpaşaya :D

• thereisnoway kullanıcısına yanıt
    2.öğretimden 1. öğretime geçiş mümkün mü???
  • quote:

Orijinalden alıntı: myaser

2.öğretimden 1. öğretime geçiş mümkün mü???

Tabi ki puanın tutuyosa neden olmasın ? Başvuranlar içinde yüzde on luk kontenjana girmen lazım
  • quote:

quote:

quote:

biz metu ce girmeye çalışıyoz adam beğenmiyor :D hayırdır bi memnuniyetsizlik mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

quote:

quote:

quote:

biz metu ce girmeye çalışıyoz adam beğenmiyor :D hayırdır bi memnuniyetsizlik mi var

Yok bölümu daha bilmiyorum hazırlıktan memnun değilim ama çok sıkıci. İlerde sıkılmayı özleyecez ama yine de fena sıkıldım. Bölüm çok daha iyidir tabiki :)
    Ama lisede Tıp aklımdan bile geçmezken şımdı myhendislik yazınca tıp mu yazsydım diyor insan bir de şimdi bütçe ayrlamaya başladık paranın önemini anlamaya başladık onun da etkisi var :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

quote:

quote:

quote:

Yok bölümu daha bilmiyorum hazırlıktan memnun değilim ama çok sıkıci. İlerde sıkılmayı özleyecez ama yine de fena sıkıldım. Bölüm çok daha iyidir tabiki :)
    Ama lisede Tıp aklımdan bile geçmezken şımdı myhendislik yazınca tıp mu yazsydım diyor insan bir de şimdi bütçe ayrlamaya başladık paranın önemini anlamaya başladık onun da etkisi var :)

aslında para bencede gerçekten önemli. eğer yapabilirim, ders çalışmayı seviyorum dersen tıp okumak hem forslu bir iş hemde sağlam paralar kazandırır. ama göze alabilmek ayrı

• Ben kocaeliye yatay geçiş yaptım bu gun, darısı sizin başınıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

Ben kocaeliye yatay geçiş yaptım bu gun, darısı sizin başınıza

Hocam bu tarihlerde başvuru yapılabiliyor mu ilk ay değil miydi?
  • DesBurak kullanıcısına yanıt
    Hayir kaydi simdi oldum yoksa 1az evvel başvurdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grejuva6 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

Ben kocaeliye yatay geçiş yaptım bu gun, darısı sizin başınıza

Hangi bölüm

• grejuva6 kullanıcısına yanıt
    istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) hazırlığındayım.bu yıl muhtemelen kalacam. eylül de çukurova inşaat birinci öğretime geçebilir miyim???puanım çukurova inşaata tutuyor.
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) hazırlığındayım.bu yıl muhtemelen kalacam. eylül de çukurova inşaat BİRİNCİ ÖĞRETİMe geçebilir miyim.2013 puanım tutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: semacan95

quote:

Orijinalden alıntı: ozycan

quote:

Orijinalden alıntı: semacan95

Daha öncede alıntı Yaparak sormuştum ama tıp fakülteleri hakkında bilginiz var mı? Marmara almış mesela kimi üni başvuru kabul etmiyordu benim başvurduğum üni başvuruyu kabul etti bu durumda alır mı sizce yada almak

Sen hangi uni basvurdun bende basvurcaktmda aradigim yerler seneye basvurabilirsin anca dediler

Ege Üniversitesine başvurdum ama sene kaybım olucak

Hocam merhabalar, bu yıl gaziantepte bilgisayar müh kazandım.İngilizce hazırlıkta okurken, ilk 1000'e girip, ailesi için antepte kalan bir arkadaşım vardı.O arkadaşım da DH liydi zaten
    O arkadaşım, bu konuyu görmüş, ve kendisi Çapa'ya geçiş yaptı.Fakat ben 2 hafta geç gördüğüm için kabul etmediler beni.Ben artık dayanamadım ve okulda kaydımı dondurdum.Memlekete geldim.Şuan sınava çalışıyorum.YGS ye girmiştim ben.LYS ye hazırlanıyorum.Gideceğim yer izmir de özel ünv. Puanım tutuyor.Zaten bu yılı kaybetmiştim, seneye için başvuru yapsam gidebiliyor muyum yani?

http://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/uploads/cms/oim.ieu.edu.tr/4263_1387467087.pdf

abo ben, aralıkta bırakmıştım.Diyor yatay geçiş son gün 31 ocak 2014. Ben aralık ayında memlekete gelmiştim, başvurabilir mişmiyim hala çözemedim vay anasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 12 Nisan 2014; 10:56:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myaser

istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İÖ) hazırlığındayım.bu yıl muhtemelen kalacam. eylül de çukurova inşaat BİRİNCİ ÖĞRETİMe geçebilir miyim.2013 puanım tutuyor

Geçebilirsin ama hazırlığı yeniden okursun kalırsan. Ama bence bilgisayar bölümü daha okunabilir ve İstanbul da olmak ta cabasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 12 Nisan 2014; 11:40:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.