Bildirim
MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (398. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yöksis bilgilerinizde ceza durumu bulunuyor oradanda temin edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için fakat yöksis'e girişim hiç olmadı. Bilmiyorum öğrenci işleri şifre verir mi. Malum kağıt için bile bu kadar uğraştırıyorlar. -
Ben odtüden 29 temmuzda almışım hocam iki arkadaşım daha benimle eş zamanlı geçiş yaptı ytü de onlarda da böyle bişey olmadı ısrarla okulu arayıp isteyin bu belgeyi insanları nasıl böyle mağdur edebilirler yök hususi egeyi arayıp söyledi herhalde bu kuralı
hocam disiplin cezası almadığınıza dair not nasıl düşemiyorlar öğrenci belgesine ya da transkript belgesine? not düşüp mühür ve imzayı atsalar zaten kabul etmek zorunda başvuracağınız üniversite. kabul etmeme gibi bir şartları yok. hemen yök'ü arayın. bugün cuma haftasonu açmazlar telefonu ve başvurular bitiyor. arayıp sorun. -
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim. Tek tek her üniversiteyi aradım bu sabah, bize öyle bir yasa gelmedi dediler. Ama gece yatarken ümitsiz bir şekilde daire başkanlığına mesaj çekmiştim, sabah mesajı görmeden tekrar aradım. Oradaki kadın dedi ki, acil notlu mesaj yollayan siz misiniz dedi, evet bendim dedim. Tamam mesajı görmemişsiniz sanırım, hemen bakın ben hallettim dedi. Onaylı, mühürlü transkriptimi yollayıp altına da not düşmüş disiplin cezası almadı diye. O kadar sevindim ki. İlk defa bu kadar sesimi duyurmaya çalıştım bir olayda. Ama şimdi dün kapısına gittiğim fakülte öğrenci işlerinin benim gibi çevirdiği yüzlerce öğrenciyi düşünüyorum. Onlar ne yaptı? O yüzden birazdan çıkıp o tuhaf yere gidip aldığım belgeyi göstereceğim bakalım ne diyecekler. En azından biz veremiyoruz, bi çocuk vardı şuraya mesaj atmış öyle almış desinler. Yazık, çok yazık ya.
-
Çok çok geçmişler olsun hocam başvuruların son günlerinde böyle bir stres yaşamak çok kötü gerçekten. Halletmenize çok sevindim. Biz gençlerin hayatının bu tip insanların elinde olduğunu görmek de çok üzdü cidden.
https://forum.donanimhaber.com/yatay-gecis-iptali--128611170
Bu konuyu iyi okuyun iptal edip kaydolabiliyormuş arkadaşlar. -
Arkadaşlar üç okula birden ek madde başvurusu yapabilir miyiz başka okula da başvurumuz olması sıkıntı çıkarır mı? Hepsi onay aldığı taktirde istenilen mi seçiliyor bir zorunluluk var mı yani çünkü ben seçildiysem birinin seçilmesine engel olmuşumdur eğer seçmezsem o okulu ek kayıtla benden sonraki mi alınıyor? -
Merhabalar ODTÜ İTÜ gibi yüksek puanlı üniversitelerde Kontenjanın dolup da girememe durumu oluyor mu acaba ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok çok teşekkür ederim. Bu stresi asla unutmayacağım. Puanımın zaten tuttuğu yere girebilmek bile ne kadar stresliymiş onu gördüm. Sınav stresinden kat be kat fazlaydı.. Hepimizin yolu açık olsun. -
arkadaşlar yks ile atatürk aöf bilgisayar bölümünü yazdım kazanırsam eğer 30 puan üzerinde olduğum atatürk aöf tıbbı sekreterlik'e merkezi yatay geçiş ile geçebilir miyim hemen ? -
Dün Okulun istediği bütün belgeleri ilgili sisteme yükleyip başvuruyu tamamlamıştım fakat başvuru hala onaylanmamış, Başvuru durumu: 'Başvuru onaya gönderildi' olarak görünüyor. Cumartesi olduğu için galiba okul kapalı, öğrenci işlerine telefon veya email ile ulaşamadım. Başvurum bugün olmazsa da pazartesi onaylanabilir mi yoksa red/iptal/geçersiz vs durumuna mı düşer -
Merhaba, hangi Üniversite? Ben de şu an başvurdum ama umarım Pazartesi onaylanır. Çünkü başvurular Pazartesi gecesi bitiyor. Evraklarla uğraştığım için son güne kaldım. :( -
Merhaba,genelde pazartesi günü saat 17 oluyor son saat, en azından benim gördüğüm okullarda öyle. Siz yinede sorun garantiye alın ama bence sorun çıkmaz. Kolay gelsin.
Çok teşekkürler. Haklısınız, mesai bitimine kadar onaylatmam gerek. -
Ben pazar gecesi son sanıp yorum yaptım özür dilerim. Eğer pazartesi gecesi son ise her şekilde onaylanır.
Sorun değil, bilgi vermeye çalışmanız yeter. :) -
Merhaba ben marmara üniye ek madde 1 yatay geçiş başvurusunda bulundum ama başvuruyu tamamladıktan sonra ganomun güncel olmadığını farkettim yani yöksisten bilgilerimi yüklettim sisteme ama ilk dönem ganom yazıyormuş yani güncel değilmiş sonra farkettikten sonra kendi okuluma mail atıp yöksis bilgilerimi güncellettim ve ganom güncel oldu hatta istanbul üniye de başvurmuştum tercihimi silip yeniden bilgilerimi girdim başvurum sorunsuz gerçekleşti ama Marmara üni başvuru sisteminde eğitim bilgisinde ganomu güncelleyemiyorum ve hala eski ganom yazıyor ne yapmalıyım? Eğitim bilgilerinizi güncellemek için Tercihlerinizi silmeniz gerekiyor Uyarısı veriyor tercihimi siliyorum ama yine güncelleyemiyorum maillere cevap vermiyorlar telefonlarada çıkılmıyor ama bu şekilde onaylanırsa başvurum iptal olmaz mı ne yapabilirim?
Merhabalar, geçen sene iü duime yerleştim ve hazırlığı atlayarak 1. sınıfa geçtim. O dönem okulu bıraktım ve 2. sınıfa geçmedim bu sene tekrar 1. sınıftayım. Yatay geçiş yapmam mümkün müdür?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X