Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.437
Cevap
193
Favori
588.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üniversiteme eşit ağırlık puanı ile girdim,mühendislik fakültesine yani sayısal puanla alım yapan bir bölüme geçiş yapma şansım var mı sorum bu teşekkürler.
  • Evet var puanının o sene o bölümden yüksek olduğu taktirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısal puanın denk veya yüksekte merkezi yatay geçiş yapabilirsin.
  • Merkezi yatay geçiş yapmasına engel yoktur belgesini direkt gidip okuldan mı almak gerekiyor? Bütün belgeleri maille gönderdiler bu belgeyi ankaraya gelip alcaksın diyolar.Ne kadar doğrudur?
  • Kayıt aşamasında belgeleri eksik veya yanlış yüklediysek sisteme geçiş yapamıyoruz değil mi arkadaşlar ancak eski bölümüme devam edebiliyorum dimi ?

• Merkezi Yatay geçişle kesin kaydımı bu ayın yedisinde yaptırdım ama. E devlet de eski üniversitem gözüküyor . Eski üninin kayıdını sildirmem için bir işlem yapam gerekiyor mu ? Siz bir işlem yaptırdınız mı?
    (Öğrenci İşlerini bugün arasında beni yönlerdikleri numara cevap vermiyor yarın şansımı bir daha denerim olmadı direk üniversiteye gidecem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 9 Eylül 2020; 17:4:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de KYK dan burs alıyorum onun nakil işlemini yeni üni e devletde gözüküncemi yapııyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 9 Eylül 2020; 17:5:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ANKARA ÜNİ yi bekleyen var mı sanırım bir tek onlar acıklamadı sonucları
  • Okul MYP sonucunu belirttiği tarihte açıklamadı böyle bir hakları var mıdır ? Haftalardır bekliyoruz ayıptır.
  • Marmara Üniversitesi de açıklamadı. Sanırım geriye kalanlar son gün hakkını kullanacaklar.
  • Arkadaşlar merkezi puanla yatay geçiş yaptım ve yeni okuluma kayıt oldum ama e devletten öğrenci belgesi sorguladığımda hala eski bölümün gözüküyor herkeste mi böyle ? Ne zaman düzelir ?

• tlny00 T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı soruyu sormak için girmiştim konuya son bir defa kontrol edeyim dedim bugün düzeltilmiş. Salı günü gidip kayıt yaptırmıştım bugün hem eski hem yeni üniversitem gözüküyor burs nakil başvurusu da gözüküyor.
  • merhaba, bugün merkezi puan ile yatay geçişim gerçekleşti fakat bir soru aklıma takıldı: Ben özel bir üniversitede burslu okurken devlet üniversitesine geçiş yaptım mesela memnun olmayıp eski okuluma dönersem burs kesilir mi?
  • LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    yöke göre eylül ayının 15ine kadar açıklamak zorundalar. Öncesinde açıklayıp açıklamamak kendilerine kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C77F4B6A

yöke göre eylül ayının 15ine kadar açıklamak zorundalar. Öncesinde açıklayıp açıklamamak kendilerine kalmış
    yök 10 na kadar sonuc 15 e kadar kayıt 30 a kadarda bildirme zorunluluğu var demiş 10 eylülde en geç acıklamaları lazımdı ama ortada açıklama bile yok. 30 eylüle kadar bildirme durumundan dolayı muhtemelen keyfi hareket ediyorlar şikayet etmeli ama nereye bu ülkede kurala uyanda yok şikayet etsen bakanda yok
  • Gaziye kayit yaptim da marmaranin sonucunu da bekliyorum.Marmara sonuç 15 Eylul kayit ise 17-21 Eylul.Gaziden kayit sildirip Marmaraya kayit olsam bir sıkıntı cikar mi,yetisir mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 12 Eylül 2020; 16:55:13 >
  • I am Ras al Ghul I kullanıcısına yanıt
    Hocam itü izin vermiyormuş ama bahsettiğinizi yapanlar varmış. Üniden üniye değişiyor sanırım. Gaziyi arayıp sormanız lazım.

• ODTÜ nün sonuçları ne zaman açıklayacağı hakkında bilgisi olan var mı?

• hugeduck1818 H kullanıcısına yanıt
    belli değil hocam ama bölüme sordum ben, pazartesi açıklanır yüksek ihtimal dediler (daha önce de 11 eylül demişlerdi ama bakalım) beklemedeyiz
  • bugün de açıklanmayacak galiba ya lanet olsun

• 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.