Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
192
Favori
588.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cesc_Fabregas

Abiler farklı bölümlere geçilmiyor diye boş bir yenilik demeyin

Hocam ne demek istediğini anlamadım ama farklı bölümlere geçiş yok. Farklı bölümlere başvuran arkadaşlar ümitlenmesin lütfen hayal kırıklığına uğramayın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyar balıkçı

quote:

Hocam ne demek istediğini anlamadım ama farklı bölümlere geçiş yok. Farklı bölümlere başvuran arkadaşlar ümitlenmesin lütfen hayal kırıklığına uğramayın sonra

farklı bir bölüme geçilemediği için kimsenin işine yaramaz diyorsunuz ya ben de diyorum ki mesela benim işime yarıyor.üniversite değiştirebiliyorum İnşallah
  • quote:

quote:

quote:

farklı bir bölüme geçilemediği için kimsenin işine yaramaz diyorsunuz ya ben de diyorum ki mesela benim işime yarıyor.üniversite değiştirebiliyorum İnşallah

Hı tamam şimdi anladım hocam. İnşallah benim de işime yarayacak heyecanla bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hı tamam şimdi anladım hocam. İnşallah benim de işime yarayacak heyecanla bekliyorum

inş kardeşim.sen nasıl öğrendin bu yeni maddeyi?

• Arkadaşlar bende 2 yıllık Bi bölüm okuyorum, yeni başladım, en erken ne zaman baş vurabilirim, 2. Sınıfı beklemem gerekirmi, yoksa, bahar yarıyılının başında başvurabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puana göre geçiş yapmak istiyorsan en erken seneye okul başlayınca ilk bir ay içinde başvurabilirsin bunun dışında not ortalamasına göre yatay geçiş için geeçmek istediğin yer dönem arası kabul ediyorsa dönem arası da başvurabilirsin.
  • Hocam bayramdan önceki hafta bir dükkanda arkadaşımı görmüştüm tesadüfen ondan öğrendim ben
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam teşekkürler.

• Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim , peki benim istediğim bölüm 15 kişi kontenjanı var , OBK'nın bu 15 kişiden ayrı bi kontenjanımı var yoksa birinciler bizim kontenjanımızımı yiyorlar 15 tane okul birincisi gelse biz giremeyiz yani, eğer öyleyse..
  • okul birincileri ile hiç alakası yok yüzde on sadece bu şekilde geçişler için ayrı kontenjan ayrılmış
  • Onu net bilmiyorum maalesef. Ancak pratikte genel kontenjanla giremeyen okul birincilerinin bölüme girmek için kullandığına şahit oldum.
  • Arkadaşlar kuzenim için başvurduğumuz üniversitelerden şuana kadar açıklananlardan hepsi olumlu sonuçlandı diğerleri de büyük ihtimal olumlu olacak gibi artık kendisi birini seçip oraya kayıt yaptıracak, kayıt için sadece fotoğraf ve kimlik fotokopisi istiyorlar diğer evrakları okuldan kendileri isteyecek demek ki. Umarım diğer arkadaşlarda istedikleri yerlere geçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 26 Ekim 2013; 1:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar kuzenim için başvurduğumuz üniversitelerden şuana kadar açıklananlardan hepsi olumlu sonuçlandı diğerleri de büyük ihtimal olumlu olacak gibi artık kendisi birini seçip oraya kayıt yaptıracak, kayıt için sadece fotoğraf ve kimlik fotokopisi istiyorlar diğer evrakları okuldan kendileri isteyecek demek ki. Umarım diğer arkadaşlarda istedikleri yerlere geçerler.

hangi üniversitelerdi hocam?
  • Konya Necmettin Erbakan
    Çukurova
    Mersin
    Kahramanmaraş
    Kayseri
    Malatya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Konya Necmettin Erbakan
    Çukurova
    Mersin
    Kahramanmaraş
    Kayseri
    Malatya

hocam hayırlı olsun öncelikle.üniversitelere baktım da malatya dışında sonuçları duyuru yapan yok.onlar mı aradı sizi?
  • Telefonda konuştuklarımızda var birde üniversite anasayfasında değilde fakülte sayfasında duyuru yu yapmışlar o yüzden direk göremeyebilirsiniz.
  • çukurova açıklamış ne oldu sonuç?
  • quote:

çukurova açıklamış ne oldu sonuç?

Hocam benim Çukurova ile alakam yok ben İTÜ'den haber bekliyorum
  • cukurovadan telefonla bilgi aldık internet sitelerinde duyuru göremedim ben
  • quote:

quote:

çukurova açıklamış ne oldu sonuç?

Hocam benim Çukurova ile alakam yok ben İTÜ'den haber bekliyorum

pardon ya nedense aklımda çukurova diye kalmış.ne zaman açıklıyormuş itü?

@fyilmaz hocam onlar aradı değil mi siz aramadınız?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.