Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi aksamlar, ben akdeniz makine muhendisliginde hazirlik okuyorum. Su an ankara veterinerlige gecmeyi dusunuyorum, eger gecis yaparsam direkt seneye mi orada baslayacagim, yoksa bu mart ortasinda hazirliga orada mi devam etmem gerekecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha çok iyi bu geçen dönem bölüm aynı olmadığından kabul etmemişlerdi

bu arada kocaeli yi arayıp soran var mı ??
  • Bölüm değiştirmek için gelen yönetmelikşe birlikte farklı bölüm olması şartı mı geldi aynı bölüm geçiş yapamayacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.nihan

Bölüm değiştirmek için gelen yönetmelikşe birlikte farklı bölüm olması şartı mı geldi aynı bölüm geçiş yapamayacak mı?

öyle bir şart gelmedi galiba. anladığım kadarıyla baktıkları tek kıstas yerleştirme puanın yetiyor mu, buna bakıyorlar bir tek. ben öyle anladım. yani puanın yettiği aynı bölüme de başvurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.nihan

Bölüm değiştirmek için gelen yönetmelikşe birlikte farklı bölüm olması şartı mı geldi aynı bölüm geçiş yapamayacak mı?

Hayır eski yönetmelikte devam ediyor.Aynı bölümü başka okulda da okuyabilirsiniz.
  • ya beyler bazı üniversiteler ösys puanı ile geçiş için başvuruyu bitirmişler kocaeliye baktım 7 şubat son yazmış
    dönem başından itibaren 1 için geçerli değil mi bu ne yapıcaz şimdi
  • Arkadaşlar bu karara güvenip tekrar ygsye hazirlanmayi birakmali mi. Kalkarsa yonetmelik ortada kalmayak

• Arkadaşlar ben Sakarya üniversitesi inşaat mühendisliği okuyorum 1.sınıfım.İstanbul üniversitesi Hemşireliğe geçebiliyor muyum acaba?Çünkü bu şartı göremedim de ben bazı üniversitelerin yönetmeliklerinde.
  • Arkadaslar bende bahar döneminde merkezi puanla yatay geçiş yaptım. Acaba öğrenim kredisi için kyk'ya üniversite değiştirdiğime dair dilekçe yazmama gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 15 Şubat 2014; 17:09:39 >
  • karar iyi hoş ama her üniversite farklı uyguluyor.bir üniversite der ki aynı bölüm olmak zorunda adamlar almazlar.işte sıkıntı orda.birlik yok.gitmek istediginiz üniye sorun en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

karar iyi hoş ama her üniversite farklı uyguluyor.bir üniversite der ki aynı bölüm olmak zorunda adamlar almazlar.işte sıkıntı orda.birlik yok.gitmek istediginiz üniye sorun en iyisi

Uygulamak zorunda degiller mi ki ?

Zorundalar aslında.Ama adamlar uygulamayabiliyorlar.O zamanda yapacak bir şey kalmıyor.Zaten verilen link istanbul ticaret üniversitenin linki.Oraya gecis yapacakların aklında soru isareti olmaz.Ama dedigim gibi önemli olan gitmek istedigin üniversite.Ta sene basında tokat üniversite tıptan mühendislige gecis yaparsın demisti bana.ekim aylarında falan.ama sonra yalan oldu iste her sey karısık.kafalarına göre hareket ediyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

karar iyi hoş ama her üniversite farklı uyguluyor.bir üniversite der ki aynı bölüm olmak zorunda adamlar almazlar.işte sıkıntı orda.birlik yok.gitmek istediginiz üniye sorun en iyisi

Uygulamak zorunda degiller mi ki ?

Zorundalar aslında.Ama adamlar uygulamayabiliyorlar.O zamanda yapacak bir şey kalmıyor.Zaten verilen link istanbul ticaret üniversitenin linki.Oraya gecis yapacakların aklında soru isareti olmaz.Ama dedigim gibi önemli olan gitmek istedigin üniversite.Ta sene basında tokat üniversite tıptan mühendislige gecis yaparsın demisti bana.ekim aylarında falan.ama sonra yalan oldu iste her sey karısık.kafalarına göre hareket ediyorlar.

Hocam bu yonetmelim yeni gelmis. Sene basinda sadece ayni bolum seklindeydi.

Biliyorum.Sene basında ben tokat'a telefon acmıstım.Bana her bölümden gecis olacagını hatta tıptan mühendisligie gecibilecegi söylendi.Ama sonra görüldü ki aynı bölüm olmak zorundaymıs.O zaman adamlar kafasına göre is yapıyordu.Yine bazı üniversiteler bunu yapabilir demek istedim.Mesala bazı üniversiteler 2.dönem gecis ile ögrenci almıyor bazıları alıyor.(su anda yani)Kafalarına göre takılıyorlar yani

• yok beyler yönetmelik açık ve net farklı üniversitelerede aynısını gönderiyorlar merak etmeyin yanlız sorun şu
    bazı üniversiteler çoktan başvuruları almış kayıt edenler bile var şimdi değişen bu yönetmeliğe göre yeniden başvuru kabul edicekler mi sorun orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaslar bende bahar döneminde merkezi puanla yatay geçiş yaptım. Acaba öğrenim kredisi için kyk'ya üniversite değiştirdiğime dair dilekçe yazmama gerek var mı ?

Up.

• Ankara univeristesinde gecis basvurularinin 14 subatta doldugu yaziyor arkadaslar.
    Ancak yonetmelikte donem basladiktan sonra 1 ay basvuru hakki oldugu yaziyor. Arayip gorusup baski yaparak hatirlatarak falan basvuru verme sansim var mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polgard -- 16 Şubat 2014; 0:41:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polgard

Ankara univeristesinde gecis basvurularinin 14 subatta doldugu yaziyor arkadaslar.
    Ancak yonetmelikte donem basladiktan sonra 1 ay basvuru hakki oldugu yaziyor. Arayip gorusup baski yaparak hatirlatarak falan basvuru verme sansim var mi sizce?

aynı şey kocaeli içinde geçerli ama nasıl olucak o iş bilmiyorum yök çağrı merkezini aradım bu gün ama hep aynı şeyleri tekrar ediyorlar
    yetkili birinede ulaşamıyorum ,, sizde arayın biraz burdan haberleşelim
  • Yoku yarin falan arayayim.haberdar ederim sana ne dediler ki?

Ayrica her universitede kontenjanlar yaziyor 1. Sinif 0 ikinci sinif 4 vb.vb.
    Ben hazirliga gececegm seneye baslayacagim ben yer olup olmadigindan nasil haberdar olucam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polgard -- 16 Şubat 2014; 1:19:21 >
  • polgard P kullanıcısına yanıt
    o meseleyi bende anlamadım sınıflara göre kontenjan atmışlar ama değelendirme yapmadan nasıl belirliycekler bilmiyorum

ben aradım çağrı merkezini 444 lü bir numara idi meseleyi anlattım yönetmelikte böyle yazıyor ama üniversite başvuruları bitirmiş bile diyorum
    karşıdaki hanfendi yarı dönemdeki kontenjanların üniversite tarafından müdahale edilebiliceğinden bahsediyor sürekli , bi yere varamıycağımızı anlayınca kapattım
    üniversiteyi aradım açan olmadı zaten akşama doğru aramıştm
  • quote:

Yoku yarin falan arayayim.haberdar ederim sana ne dediler ki?

Ben hazirliga gececegm seneye baslayacagim ben yer olup olmadigindan nasil haberdar olucam?

İstanbul Üniversitesi sınav yıllarına göre kontenjan vermiş, sınıflara göre değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Yoku yarin falan arayayim.haberdar ederim sana ne dediler ki?

İstanbul Üniversitesi sınav yıllarına göre kontenjan vermiş, sınıflara göre değil.

Hocam acaba mühendislikten hemşireliğe geçiş falan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.