Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çıpa

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Orijinalden alıntı: çıpa

quote:

2. dönem ortalamayla başvurabiliyor muyuz üniversitelere?

evet.

hocam 4 yıllık benim bölüm yalnız emin misiniz?

hocam sanki kontenjan vs görmüştüm. bakayım bulursam kesin olarak yazarım.

Çok iyi olur hocam varsa imkan başvurmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ursabim

quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

Yok ben zaten bu geçişi sene başında yapmıştım hocam.Sadece yapmak isteyenlere yardımcı olmak için burda bişeyler yazamaya çalışıyorum.İstemediğin üni.de okumak zor bunu iyi öğrendim.O yüzden bişeyler katmaya çalışıyorum :)

hocam bende ailemden uzak olayım die yazdım yazmayaydım keşke :D bölüm çok iyi ama yer berbat lçeyi vermişler 4 yıllıga ya inanamadım :D allah izniyle sene kurtulcaz hocam bizde

İnşallah hocam hangi sehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basvuruyu yaptim bugun hayirlisiyla bu ayin sonunda belli olacak ogrenci islerindekilerin vurdumduymazligi biraz şüphe uyandirsada istedikleri her belgeyi teslim ettim beklemedeyimm

• quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

basvuruyu yaptim bugun hayirlisiyla bu ayin sonunda belli olacak ogrenci islerindekilerin vurdumduymazligi biraz şüphe uyandirsada istedikleri her belgeyi teslim ettim beklemedeyimm

inşallh biz yapamadık sen yap :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ursabim -- 7 Şubat 2014; 22:31:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Yok ben zaten bu geçişi sene başında yapmıştım hocam.Sadece yapmak isteyenlere yardımcı olmak için burda bişeyler yazamaya çalışıyorum.İstemediğin üni.de okumak zor bunu iyi öğrendim.O yüzden bişeyler katmaya çalışıyorum :)

hocam bende ailemden uzak olayım die yazdım yazmayaydım keşke :D bölüm çok iyi ama yer berbat lçeyi vermişler 4 yıllıga ya inanamadım :D allah izniyle sene kurtulcaz hocam bizde

İnşallah hocam hangi sehir

inegöldeyim hocam uludag üniversitesi 4 yıllık fakülte köydeyiz inşallah denizliye gecicem

• ursabim kullanıcısına yanıt
    eyvallah hepimiz hakkinda hayırlısı neyse o olsun

• Beyler aklıma takılan soru şu;

Ben gitmek istediğim üniversitenin başvuru tarihine baktım şubat 26'da bitiyor. Eğer başvurum kabul edilirse derslerden geri kalma durumum olmayacak mı? Ben makine müh. okuyorum. Teknik resim, Programlama gibi dersler o üniversitenin ilk döneminde ise nolacak?
  • ThunderVoid kullanıcısına yanıt
    ilk dönem alindiysa o dersler alttan alirsin seneye.okulun akademik takvimine bagli olarak bazi derslerden geri kalman dogal hatta atatürk üniversitesi sirf bu yuzden yök e bu yasa hakkinda olumsuz rapor bildirmisti

• quote:

ilk dönem alindiysa o dersler alttan alirsin seneye.okulun akademik takvimine bagli olarak bazi derslerden geri kalman dogal hatta atatürk üniversitesi sirf bu yuzden yök e bu yasa hakkinda olumsuz rapor bildirmisti

Derslerden geri kalırsam, vize-final-bütlerin kötü gelme olasılığıda çok yüksekç
  • Özel universitelerin tam burslu bölümlerine başvuru yapınca burs kesiliyormuş,para veriyormuşsun. Ne saçmalık

• quote:

basvuruyu yaptim bugun hayirlisiyla bu ayin sonunda belli olacak ogrenci islerindekilerin vurdumduymazligi biraz şüphe uyandirsada istedikleri her belgeyi teslim ettim beklemedeyimm

Hocam hangi üniversiteye başvurdunuz?birde puanla başvurdunuz dimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam hangi üniversiteye başvurdunuz?birde puanla başvurdunuz dimi?

atatürk üniversitesi kardesim.evet puanla basvurdum

• Bende çukurovaya başvurdum dün

• itü ye başvuran var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin858

bi sorum olucak, uludağa geçmek ıstıyorum marttn 12 sınde acıklanıcak ve kayıt yaptırcaksın sonra gıttıgın gıbı vıze donemıne denk gelıcek 2 3 hafta sonra vızeler olucak yanı zorlanmazmıyız ?

ben zorlanacagını zannetmiyorum bende uludagdayım vizelere finallere calısmadım ortalamam 2.10 yaparsın yani not bul sen yeterli

Benim bir hafta var idi hem de hazirliktan 1. Sinifa geçmiş idim. Tarihe geçtim bu hadiseylen

• MERSİN YADA ÇANAKKALE'DEN HABERİ OLAN VAR MI ACABA? OKUL SAYFASINDA GÖREMEDİM EĞER GÖZDEN KAÇIRDIYSAM SÖYLEYİN YAPAYIM BAŞVURUMU
  • Tuanisss kullanıcısına yanıt
    okulun sayfasini bekleme derim gidebiliyosan okula git en net bilgiyi ogrenirsin olmadi ogrenci islerini arayip sor sayfayi bekleyecek olursan kacirabilirsin ornegin ataturk uni de basvurular 10 gun oldu baslayali ama sayfada kavak yelleri esiyo

• iksinkaresi kullanıcısına yanıt
    arkadaslar bişey sorucam ; Puanım 375 2. ogretimdeyim uludağa geçmek istiyorum 1. ogretımı 360 puan 2. ogretım ise 390 puan. Geçebilirmiyim aceba ? 1. ogretime tutuyorda okudugum okulda ben 2. ogretımım yanı 2. ogretım puanına mı bakıcam ?
  • huseyin858 H kullanıcısına yanıt
    geçmek istediğin programın puanına bakacaksın sadece 1. öğretime yetiyo puanın ve geçebilirsin diye düşünüyorum
  • iksinkaresi kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle düşündün çünkü 1 veya 2. ogretimle alakalı bi madde yok ortada. Sadece geçmek istediğiniz programın taban puanına eşit veya yüksekse diyor.. Bu durumada 1. ogretime puanım tutuyor yerleşebilirim dimi kardeşim ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.