Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyin858

benim taban puanım uludagdaki 1. ogretime yetiyor 2. ogretime yetmiyor :D ben okuduğum üniversitede 2. öğretimim diye sıkıntı cıkarmı dedim nolur nolmaz :) bölümüm makine bılecıkte okumak zorunda oldugum ıcın orayı yazdım, güz döneminde almışmı bulamadım sonuçları yada bu dönem ki kontenjanları yazmıyor uludağ

ögrenci işlerine ara birader bursada olsam yardım ederdim evdeyim şimdi sıkıntı olmaz sadece para ödemeye devan edeceksin
  • ursabim kullanıcısına yanıt
    tamam cok saol kardeşim, ya yatay geçişte cok sıkıntı cıkardılar bana yerleşmem gerekiyodu yerleşemedim sonra gittim konuşmaya bız 2 den 1 e almıyoruz falan dedıler yönetmeliği çıkartıp gittim bu sefer :) bu seferde muhattabınız bız degılız falan dediler öğrenci işleri d.b. gittim ordan halledin dediler bunu duzeltin gittim fakulteye bana evrak eksikliği var dediler %10 belgem eksikti girmiştim ancak okuldan alamamıştım onuda yazılı olarak belgeledim sonra getireceğime dair yanı bunlar almamak için elinden geleni yaptılar öyle diyim sana :) ben bu geçişte herşeyi tam okuyup öyle basvurayımda isterlerse almasınlar :)
  • inşallah gecersin kardeşim allah herkesin gönlüne versin linke oku ve yorumları göz at istersen geçiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

arkadaşlar şimdi okullara başuvurucam da
    transkript
    öğrenci belgesi
    nufüs cüzdani fotokopisi
    ösym sonuç belgesi

bunlardan başka bişey gerekiyor mu ve de bunları okulun neyine yollayacağım

Disiplin durumunu gosteren belge , transkript , basvuru dilekcesi , ingilizce yeterlilik belgesi vs. Isteyenler de var. Bunu okuldan ogrenmen daha iyi olabilir. öğrenci işleri daire baskanligina ya da rektörlük öğrenci işlerine yapabilirsin

usta sana 2 sorumda daha var itü den yeni haber var mı görüşüyo musun hala almıyoruz diyolardı, bir de dilekçe nasıl bişey yazmalıyım söyler misin

• usta bugun pamukkaleye aradım dedi kadın bu yeni cıkan yasayla geçiş yapabilirsin dedi
  • Bugün MKÜ'yü aradım öğrenci işlerini açan olmadı. Daha sonrasında sitesinde dolanırken Bahar Yılı başvuru tarihlerini buldum neyseki daha 15 gün gibi bir sürem var. Başvuru yapacağım inşAllah kabul olurda memleketime gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ursabim

usta bugun pamukkaleye aradım dedi kadın bu yeni cıkan yasayla geçiş yapabilirsin dedi

Bölüm değiştirme oluyor muymus hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana dedi ki alıyor istersen ögrenci işleri ara sor hocam daha garanti
  • Yok ben zaten bu geçişi sene başında yapmıştım hocam.Sadece yapmak isteyenlere yardımcı olmak için burda bişeyler yazamaya çalışıyorum.İstemediğin üni.de okumak zor bunu iyi öğrendim.O yüzden bişeyler katmaya çalışıyorum :)
  • Tıp fakülteleride geçiş oluyor mu ara dönemde ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

arkadaşlar şimdi okullara başuvurucam da
    transkript
    öğrenci belgesi
    nufüs cüzdani fotokopisi
    ösym sonuç belgesi

bunlardan başka bişey gerekiyor mu ve de bunları okulun neyine yollayacağım

Disiplin durumunu gosteren belge , transkript , basvuru dilekcesi , ingilizce yeterlilik belgesi vs. Isteyenler de var. Bunu okuldan ogrenmen daha iyi olabilir. öğrenci işleri daire baskanligina ya da rektörlük öğrenci işlerine yapabilirsin

usta sana 2 sorumda daha var itü den yeni haber var mı görüşüyo musun hala almıyoruz diyolardı, bir de dilekçe nasıl bişey yazmalıyım söyler misin

Hayir, en son konusmadan sonra bir daha gorusmedim itü ile. Ama dedigim gibi bana bahar doneminde basvuru yapabilirsin ancak eylulde egitime baslarsin demislerdi. Ben basvurularda bu dilekceyi kendime gore ayarlayip yolluyorum bu linkte bulabilirsin,http://pauedutr.blogspot.com.tr/2013/07/pau-yatay-gecis-istek-basvuru-dilekcesi.html?m=1 kolay gelsin.

• 2. dönem ortalamayla başvurabiliyor muyuz üniversitelere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

2. dönem ortalamayla başvurabiliyor muyuz üniversitelere?

evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıpa

quote:

evet.

Tıplarda ara dönem başvurusu oliyor mu,bit bilgin var mı ?

• quote:

quote:

evet.

hocam 4 yıllık benim bölüm yalnız emin misiniz?
  • bi sorum olucak, uludağa geçmek ıstıyorum marttn 12 sınde acıklanıcak ve kayıt yaptırcaksın sonra gıttıgın gıbı vıze donemıne denk gelıcek 2 3 hafta sonra vızeler olucak yanı zorlanmazmıyız ?
  • quote:

quote:

quote:

evet.

hocam 4 yıllık benim bölüm yalnız emin misiniz?

hocam sanki kontenjan vs görmüştüm. bakayım bulursam kesin olarak yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

quote:

evet.

Tıplarda ara dönem başvurusu oliyor mu,bit bilgin var mı ?

malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin858

bi sorum olucak, uludağa geçmek ıstıyorum marttn 12 sınde acıklanıcak ve kayıt yaptırcaksın sonra gıttıgın gıbı vıze donemıne denk gelıcek 2 3 hafta sonra vızeler olucak yanı zorlanmazmıyız ?

ben zorlanacagını zannetmiyorum bende uludagdayım vizelere finallere calısmadım ortalamam 2.10 yaparsın yani not bul sen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

Yok ben zaten bu geçişi sene başında yapmıştım hocam.Sadece yapmak isteyenlere yardımcı olmak için burda bişeyler yazamaya çalışıyorum.İstemediğin üni.de okumak zor bunu iyi öğrendim.O yüzden bişeyler katmaya çalışıyorum :)

hocam bende ailemden uzak olayım die yazdım yazmayaydım keşke :D bölüm çok iyi ama yer berbat lçeyi vermişler 4 yıllıga ya inanamadım :D allah izniyle sene kurtulcaz hocam bizde
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.