Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yap ama puanın taban puanın altında ise bi sonuç çıkmaz ama sonradan keşke deneseydim dememek için başvur yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineeringROCKS

başlık biraz ölmüş gibi beyler eskisi gibi uğraşmıyoruz artık yoksa geçişlerinizi mi yaptınız? son olarak da itüyle görüşen var mı ben ve calisci dışında

başvurdun mu kardes? sen hangi okuldan basvuruyordun bu arada?
  • Ben isletme kazandm gazi de 350 puanla Tm 3 puanim 370 vakif universitelerindeki psikolojilere gecebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

başlık biraz ölmüş gibi beyler eskisi gibi uğraşmıyoruz artık yoksa geçişlerinizi mi yaptınız? son olarak da itüyle görüşen var mı ben ve calisci dışında

başvurdun mu kardes? sen hangi okuldan basvuruyordun bu arada?

başvurmadım daha son bir sefer daha arayacağım sen ne yaptın? ege den
  • Beyler ben İnönü'de hazırlıktaym Marmara ya geçip orda hazırlıktan devam edip bölümüme geçebilir miyim. . Puanım yetiyodu tıp okuyorm

• zalımburak Z kullanıcısına yanıt
    marmara alim yapıyorsa yapabilirsin tabiki

• ben simdi hazırlıkta okuyorum gecip orda ikinci donem hazırlıkta devam etmek istiyorum . ama tel konustugum bayan o okonuda bilgisi olmadıgını soyledi. geciş yaptıktan sonra ne olacagını bilmiyodu .simdi gectikten sonra bi sene daha hazırlık okumamı istemesinler .zaten tıp okuyorum malum uzun 2 sene hazırlık koyar :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreddyKinger

Ekim 2013 te Afyon Kocatepe Üniversitesinden Aydın Adnan Menderes Üniversitesine merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yaptım.Öğrendiğim bilgilere göre bahar dönemi için tekrar yatay geçiş şansı verilmiş ben daha önce yararlandım bu haktan şimdi tekrar yatay geçiş yapabilir miyim ?

hocam araştırdınız mı oluyor muymuş? ben de sizin durumu merak ediyorum da bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...

yök'ü aradım malesef yılda 1 kez yararlanabiliyomuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanbaskin

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK LÜTFEN DİKKATE ALIN ŞU AN BÖLÜM TÜRKÇE OLDUĞU HALDE HAZIRLIK OKUYORUM ÇUKUROVA PSİKOLOJİDE.BEN ÖRNEĞİN MERSİN ÜNİVERSİTESİNE YATAY GEÇİŞ YAPABİLİR MİYİM? ORASI YÜZDE 30 İNGİLİZCE GÖRÜYOR DERSİ YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTESEM PROBLEM OLUR MU LÜTFEN CEVAPLARINIZI ESİRGEMEYİN

Cihan eger hazirlik sinifini gecersen merkezi yerlestirme puani ile yatay gecisten yararlanabilirsin.Eger puanin mersine yetiyorsa

• başlik mefta

• quote:

quote:

quote:

Ekim 2013 te Afyon Kocatepe Üniversitesinden Aydın Adnan Menderes Üniversitesine merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yaptım.Öğrendiğim bilgilere göre bahar dönemi için tekrar yatay geçiş şansı verilmiş ben daha önce yararlandım bu haktan şimdi tekrar yatay geçiş yapabilir miyim ?

hocam araştırdınız mı oluyor muymuş? ben de sizin durumu merak ediyorum da bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...

O konuyla ilgili elinde resmi bir yazi var mi faydalanabilecegim? Ben bu donem ve onumuzdeki eylulde faydalanmak istiyorum bu yatay gecisten ancak yokten bir bayan bana bunu yalnizca 1 kere yapabilecegimi soylemisti ikilemde kaldim su anda

• quote:

quote:

quote:

quote:

O konuyla ilgili elinde resmi bir yazi var mi faydalanabilecegim? Ben bu donem ve onumuzdeki eylulde faydalanmak istiyorum bu yatay gecisten ancak yokten bir bayan bana bunu yalnizca 1 kere yapabilecegimi soylemisti ikilemde kaldim su anda

Yok hocam resmi yazı falan telefonda söylediler yökü aradığımda yılda 1 keZ yararlanabilirsiniz diye

• arkadaşlar şimdi okullara başuvurucam da
    transkript
    öğrenci belgesi
    nufüs cüzdani fotokopisi
    ösym sonuç belgesi

bunlardan başka bişey gerekiyor mu ve de bunları okulun neyine yollayacağım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam resmi yazı falan telefonda söylediler yökü aradığımda yılda 1 keZ yararlanabilirsiniz diye

Bunla ilgili yazili bi belge alma sansiniz var mi? Ben dilekce verdim de gec sonuclanacak gibi. Siz de alabilirseniz daha iyi olabilir

• quote:

arkadaşlar şimdi okullara başuvurucam da
    transkript
    öğrenci belgesi
    nufüs cüzdani fotokopisi
    ösym sonuç belgesi

bunlardan başka bişey gerekiyor mu ve de bunları okulun neyine yollayacağım

Disiplin durumunu gosteren belge , transkript , basvuru dilekcesi , ingilizce yeterlilik belgesi vs. Isteyenler de var. Bunu okuldan ogrenmen daha iyi olabilir. öğrenci işleri daire baskanligina ya da rektörlük öğrenci işlerine yapabilirsin

• engineeringROCKS E kullanıcısına yanıt
    Birde dilekçe yazmalısınız
  • Arkadaşlar sizce bu yasa hemen kalkar mı . bu dönem geçiş yapmayı unuttum yani tarihi kacırdım yaza kadar kalkmaz deme
  • Yok tek dönemlik bişey değil bu
  • calisci C kullanıcısına yanıt
    atatürk üniversitesi transkript, dilekce, hazirlik okuduguna dair belge(okuduysan) ve osys sonuc belgesi istedi.yalniz kafama su takildi osys belgesini onaylı istiyo kime onaylaticam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calisci C kullanıcısına yanıt
    atatürk üniversitesi transkript, dilekce, hazirlik okuduguna dair belge(okuduysan) ve osys sonuc belgesi istedi.yalniz kafama su takildi osys belgesini onaylı istiyo kime onaylaticam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.