Şimdi Ara

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
34
Favori
165.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calisci

quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

Beyler o yazdığım dilekçe de bi kaç imla hatası da var , onları düzelteyim daha göndermedim o tc kimlikli cümleyi yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor

Artik tuzun kuru oldugu icin mi cevap verme zahmetinde bulunmuyorsun, burda merak ettigimiz bir seyi soruyoruz adam gibi

Gerginlik yaratmaya gerek yok hiç birimizin tuzu kuru değil, ben dilekçeyi ösym nin eğitim bölümü idarecisine yazmıştım , bu yüzden cevap geldi diye düşünüyorum
    direk ösym e yazdığınız dilekçeler sonuçlanmaz muhtemelen ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ilk gönderen bendim . Cevap verileceğini hiç sanmıyorum tekrardan.

• Silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman6943 -- 15 Şubat 2014; 2:48:05 >
  • suleyman6943 S kullanıcısına yanıt
    olmuyor diye biliyorum cunku farkli yillarda alim yapilmis ve taban puanlari farkli oluyor.
    ''Öğrencinin geçmek
    istediği programa, öğrencinin halen öğrenim
    görmekte olduğu programa kayıt yaptırdığı yılda
    öğrenci kabul edilmemişse geçiş
    yapılamayacaktır.' ifadesindede acikca belirtilmis zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi yatay geçiş sistemi yeni mi çıktı ? 1.sınıfta okuyorum Dokuz Eylül'e geçişi düşünüyodum Dokuz eylül hem 1.sınıf ganosu hem öss de aldığın puanı hesaba katıp(UGNO) puan sistemiyle alıyordu şimdi siteye baktım merkezi puandan bahsediyor ? Benim dediğim hesaplanan sistem kalktımı ? Benim aldığım puandan 30 puan yukarda istediğim bölüm ama Ganomla tutturabiliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

olmuyor diye biliyorum cunku farkli yillarda alim yapilmis ve taban puanlari farkli oluyor.
    ''Öğrencinin geçmek
    istediği programa, öğrencinin halen öğrenim
    görmekte olduğu programa kayıt yaptırdığı yılda
    öğrenci kabul edilmemişse geçiş
    yapılamayacaktır.' ifadesindede acikca belirtilmis zaten
    Silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman6943 -- 15 Şubat 2014; 2:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

buyrun arkadaşlar
    iyi ki emek verip yazmışım ya.

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş(bahar dönemi)

eğer mümkünse bana o kağıdı bir şekilde fakslayabilir misiniz? bir üniversiteyi bahar döneminde geçiş olduğuna ikna etmem için bunu göndermem gerek,benim iç,in çok önemli. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

Merkezi yatay geçiş sistemi yeni mi çıktı ? 1.sınıfta okuyorum Dokuz Eylül'e geçişi düşünüyodum Dokuz eylül hem 1.sınıf ganosu hem öss de aldığın puanı hesaba katıp(UGNO) puan sistemiyle alıyordu şimdi siteye baktım merkezi puandan bahsediyor ? Benim dediğim hesaplanan sistem kalktımı ? Benim aldığım puandan 30 puan yukarda istediğim bölüm ama Ganomla tutturabiliyordum.

Merkezi yatay geçiş sistemi yönetmeliğe ek madde olarak, 2.bir fırsat olarak konuldu.

GANO ve diğer hesaplarla yapılan yatay geçiş yönetmeliği yürürlükten kaldırılmadı. Aynen devam ediyor. Fakat onu ara dönemde yapamıyorsunuz. Yaz döneminde başvuru alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MLoveR

quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

Merkezi yatay geçiş sistemi yeni mi çıktı ? 1.sınıfta okuyorum Dokuz Eylül'e geçişi düşünüyodum Dokuz eylül hem 1.sınıf ganosu hem öss de aldığın puanı hesaba katıp(UGNO) puan sistemiyle alıyordu şimdi siteye baktım merkezi puandan bahsediyor ? Benim dediğim hesaplanan sistem kalktımı ? Benim aldığım puandan 30 puan yukarda istediğim bölüm ama Ganomla tutturabiliyordum.

Merkezi yatay geçiş sistemi yönetmeliğe ek madde olarak, 2.bir fırsat olarak konuldu.

GANO ve diğer hesaplarla yapılan yatay geçiş yönetmeliği yürürlükten kaldırılmadı. Aynen devam ediyor. Fakat onu ara dönemde yapamıyorsunuz. Yaz döneminde başvuru alıyorlar.

Tamamdır çok sağolun.Birden korktum böyle bişi yaptılar diye.Maalesef puanımız tutmuyor yaz döneminde başvurucaz.

• başlık biraz ölmüş gibi beyler eskisi gibi uğraşmıyoruz artık yoksa geçişlerinizi mi yaptınız? son olarak da itüyle görüşen var mı ben ve calisci dışında
  • Arkadaslar istanbul üniversitesiyle görüşen varsa lutfen bilgi verebilir miii??

• http://www.aku.edu.tr/AKU/DosyaYonetimi/OGRISLERI/img20131007_10242481.pdf bu dönemde yatay geçiş olmayacağını savunan okullara bu belgenin çıktısını göstermek yeterli olacak galiba
  • beyler benim geçmek istediğim üniversite (itü) yok olmuyor demesine rağmen ben belgelerimi yolluyacağım şimdi
    üniversiteden öğrenci belgesi
    lise diploması
    ösym sonuç belgesi(şu direk ymf-4 gibi şeylerin yazdığı sayfa)
    bunları göndericem ekstra göndermem gereken bir şey var mı?
  • engineeringROCKS E kullanıcısına yanıt
    transkript de ekle

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ben karabük ünüversitesine yerleştim bu sene zorunlu hazırlık çıktı başıma ve ingilizce oranıda yüzde 0 kalma yok fakat şehir çok kötü hazırlık sınıfları yatay geçişten yararlanabiliyor mu

Hocam pmden bir görüşünü almak istemiyorum ama atılmıyor bakar mısın sana zahmet

• hazırlık okuyorum transkript nasıl olucak bu yıl başladım hazırlığın ilk dönemi bitti daha@
    xzbit
    @iksinkaresi
    okulunun öğrenci işlerinden iste hazırlık okuyo olsanda verirler diye sanıyorum.geçen sene hazırlığı bitirdikten sonra almıştım ama dönem arasında verirlermi tam bilmiyorum yinede bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: iksinkaresi

okulunun öğrenci işlerinden iste hazırlık okuyo olsanda verirler diye sanıyorum.geçen sene hazırlığı bitirdikten sonra almıştım ama dönem arasında verirlermi tam bilmiyorum yinede bi dene

bölümden alacağım transkripti değil mi ilerdeki 4 yılın dersleri? daha yeniyim üniversitede bilmiyorum :D
    hazırlıkta olduğun için ilerde göreceğin derslerle alakalı bişey vermezler.Transkript alırsan sadece ingilizce dersi görülür belgede.Öğrenci işlerinden net bilgiyi alırsın her okulda işleyiş farklı olabiliyor tecrübeyle sabittir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ben karabük ünüversitesine yerleştim bu sene zorunlu hazırlık çıktı başıma ve ingilizce oranıda yüzde 0 kalma yok fakat şehir çok kötü hazırlık sınıfları yatay geçişten yararlanabiliyor mu

Hocam pmden bir görüşünü almak istemiyorum ama atılmıyor bakar mısın sana zahmet

Bilemedim pm atan atıyor. Burdan konuşabiliriz
  • arkadaşlar şimdi geçiş yapmak istediğim okulda çan sistemi var bizim okulda ise geçme notu 60 ben oraya geçtiğimde not ortalamam nasıl hesaplanacak? burda 61 le verdiğim ders ordaki çanın altında kalırsa kalmış mı sayılacağım yada burda 59 la veremediğim ders orda çanın üstünde kalırsa ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksinkaresi -- 25 Ocak 2014; 1:43:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.